Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 27 Νοέ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 03, 2008 4:23 pm
Τίτλος: Porphy no Nagai Tabi
|
|
|
Porphy no Nagai Tabi
Όταν λέμε ότι πολλές φορές πέφτουμε θύματα των προτιμήσεων των fansubbers, πολλές φορές ισχύει, χωρίς να θέλω να κατακρίνω το έργο τους. Απλά αυτό εδώ το άνιμε φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρον, αλλά παρ όλα αυτά μάλλον θα μείνει στην αφάνεια για πολύ καιρό, για να μην πω για πάντα.
Λοιπόν το άνιμε είναι βασισμένο στην γαλλική νουβέλα Les Orphelins de Simitra (Τα ορφανά της Σιμίτρας), του Paul-Jacques Bonzon. Για την ιστορία δεν μπορώ να πω πολλά γιατί πολύ απλά ακόμα τα ιαπωνικά μου δεν είναι σε καλό επίπεδο. Αλλά πρέπει να το αναφέρω σαν τίτλο όχι επειδή είναι κάποιο καλό άνιμε και δεν πρέπει να το χάσετε, αλλά περισσότερο λόγω του ότι αυτό το συγκεκριμένο άνιμε θα το εκτιμούσε το ελληνικό κοινό.
Η ιστορία του αναφέρεται σε δύο παιδιά από την Ελλάδα, τον Πορφύρα και την Μίνα, που μένουν ορφανά μετά από ένα σεισμό. Αλλά αντί να μείνουν με τους θετούς γονείς, αποφασίζουν να ταξιδέψουν όλη την Ευρώπη. Έτσι η περιπέτεια τους ξεκινάει.
Την αναφορά μου σε αυτό το άνιμε την έκανα περισσότερο, για να υπάρχει μία πληροφόρηση για άνιμε που μπορεί οι έλληνες σαν κοινό να εκτιμούσαν. Δεν λέω πολύ καλά τα άνιμε που μας μεταφράζουν αλλά πιστεύω ότι το κάθε κοινό μετά έχεις τις δικές του ιδιαιτερότητες. Απλά, αυτό το άνιμε πέφτει στην δικιά μας ιδιαιτερότητα.
Μερικές εικόνες από το άνιμε:
Λοιπόν το παρών είναι clopy paste απο την Anime//Gr και το έχει γράψιε ο Alexiel.
http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/3700-porphy-no-nagai-tabi.html
Προς το παρών δεν το έχει αναλάβει καμία ομάδα. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Δεκ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 03, 2008 4:46 pm
Τίτλος:
|
|
|
ε,οχι....δεν πιστευω στα ματια μου....δεν γινονται αυτα....
σιγουρα θα ειναι κατι ''δραματικο'' ετσι? αλλα και παλι....δεν το περιμενα....
μισο λεπτο ..μεσω animedb βρηκα αυτο...
http://rawka.sbin.ru/
μαλλον ειναι τα raw... _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Οκτ 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 03, 2008 4:58 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Μάι 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 04, 2008 5:21 am
Τίτλος:
|
|
|
 Ότι θα δω άνιμε με ελληνόπουλα να βοσκάνε γίδια και ν αρμέγουνε ούτε στον ύπνο μου δε το φανταζόμουν!
Είναι κι ολόκληρη σειρά 52 επεισοδίων κιόλας...
Πάντως σε ένα φόρουμ που πέτυχα στο γοογλε λέγανε μήπως να το subbάρανε.
Edit:Το ξανακοίταξα και μάλλον περισσότερο αστείο ήτανε. 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάρ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Μάρ 2008

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 22, 2008 8:33 am
Τίτλος:
|
|
|
Πήγα και το είδα!  Καλά ε, έπαθα πλάκα, λες κι έβλεπα το χωριό της μητέρας μου ήταν! Έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά με τη ρεαλιστική απόδοση της ελληνικής υπαίθρου, κι ας φαίνεται λίγο παραπάνω παιδικό για τα γούστα μου (τουτέστιν δεν πέφτει βρωμόξυλο, χεχε). Πάντως είναι συμπαθητικούλι. Τον μικρό με την πόρωση με τα αυτοκίνητα τον συμπάθησα ήδη, έχει πολύ πλάκα και σε τραβάει ο ενθουσιασμός του. Και με την αδερφή του έχουν πλάκα όταν είναι μαζί. Αλλά το πραγματικό χάρμα οφθαλμών το ξαναλέω ήταν το τοπίο, τα σπίτια, οι οικογένειες. Έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά. Σίγουρα πρέπει να ήταν και Έλληνες στο team που το δημιούργησε.
Άσχετο, αλλά η γλώσσα είναι εξαιρετικά απλή. Εγώ τουλάχιστον κατάλαβα όλους τους διαλόγους παντού, κι αυτό δεν συμβαίνει συχνα...  Όσοι λοιπόν ξέρετε έστω και λίγα ιαπωνικά, ρίχτε μια ματιά. Κι όσοι θέλετε μίνι μετάφραση για το 1ο επεισόδιο, εγώ είμαι εδώ! ^_^ _________________
Δίνω κατατακτήριες ιαπωνικών στο Διδασκαλείο του ΕΚΠΑ... για να δούμε τι στο καλό έχω μάθει. :P
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Ιαν 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 20 Απρ 2008
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 16 Απρ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάι 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 22, 2008 12:03 pm
Τίτλος:
|
|
|
Δε βγάζουν τζάπα τόσες φωτογραφίες το καλοκαίρι!!!
Ο Μάκης και οι Ιάπωνες έχουν όσες φωτογραφίες σας λείπουν!
Btw όταν το πρωτοείδα, χωρίς να διαβάσω το οτιδήποτε γύρω απ'αυτό, πέραν του ότι σχετίζεται με την Ελλάδα, κάτι μου έκανε για Ήπειρο...Έτσι από το τοπίο! Και να σου το παλικάρι στέλνει γράμμα σε χωριό της Ηπείρου!! ΑΧ!  Συγκίνηση...
Μετά το Γιάννη Βόγλη, η ελληνική ήπαιθρος γίνεται και πάλι διάσημη...
rezeero κάπως έτσι θα είναι;  AC release: Greek Musaka,Tzatziki,Gidi,Provato...Porphy no Nagai Tabi _________________ After all we are stardust...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Νοέ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Δεκ 2006