Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Death Note

.:: Kira VS L ::. Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  

Διάλεξε στρατόπεδο
Kira
49%
 49%  [ 112 ]
L
50%
 50%  [ 113 ]
Σύνολο Ψήφων : 225

Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 02 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 22, 2007 2:27 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοίτα, για να μπορέσει και μόνο να συνεχιστεί η σειρά, κάτι θα είχε ετοιμάσει ο L. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ουσιαστικά μιλάμε για ένα πρόωρο τέλος. Όπως και να 'χει, σωστό αυτό που λες περί "ύβρεως", αλλά σε καμιά περίπτωση δε θα ήθελα, προσωππικά, να δω, για άλλη μια φορά, να ακολουθεί η "νέμεσις". Τσογλάνι ξε-τσογλάνι, θέλω να δω μια φορά το "κακό" παιδί τση υπόθεσης να γίνεται ruler of the world, να πεθαίνει από βαθειά γεράματα, κτλ κτλ. (Το δικό μου εναλλακτικό happy end).

Ένταξη: 18 Οκτ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 22, 2007 2:35 pm
Τίτλος:

Ετσι ετσι ψοφησε το σκυλι!!!! Thumb 2 Up Thumb 2 Up Thumb 2 Up Thumb 2 Up Thumb 2 Up Thumb 2 Up Thumb 2 Up Thumb 2 Up

αποψε γιορταζουμε κιρα rulezzzzz!!!!!! Thumbs UP

ας μην χωνοταν για να μην τα παθαινε........ ο κιρα ειναι πιο εξυπνος απο τον L απλως ο L εχει την εμπειρια αφου ολο το σχεδιο ηταν σκηνοθετημενο γιατι ηξερε οτι o L θα καταλαβαινε αυτο που προαναφερθηκε πιο πανω.o Kira απλως κερδισε χρονο στο 24 επεισοδιο με τα αλλοθι τπτ παραπανω!!!!

επεισης καταλαβατε οτι οσοι ειδατε το 25 ο L το περιμενε αργα η γρηγορα και καταλαβε οτι ηταν θεμα χρονου πια!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 08 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 22, 2007 4:45 pm
Τίτλος:

o L einai theos! toso eksypnos p iksere oti itan sta teleutaia tou... Laughing epetai synexeia omws Wink
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 29 Ιούλ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 22, 2007 7:05 pm
Τίτλος:

να δω τι 8α κανετε τωρα που 8α ερ8ουν Mello και Near...τρεμε Light Twisted Evil
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 31 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 22, 2007 7:49 pm
Τίτλος:

Χαίρομαι που κάποια μέλη έχουν τη σωφροσύνη να καταλάβουν το πόσο κωλόπαιδο είναι ο Light. Όχι ότι κατακρίνω αυτούς που δεν συμμερίζονται την άποψη μου, απλά είναι φως φανάρι ότι το παιδαρέλι είναι ένας εκμεταλλευτής και τίποτα παραπάνω.

Πείτε με "ψωνάρα", αλλά είμαι σίγουρος ότι αν είχα το Death Note θα το χρησιμοποιούσα καλύτερα ακόμα κι αν ακολουθούσα τις ίδιες κατάπτυστες πρακτικές.
Όχι δεν λέω ότι είμαι πιο έξυπνος, αλλά δεν θα σκότωνα σε καμία περίπτωση αθώους, και κυρίως άτομα τόσο χαρισματικά και χρήσιμα στην κοινωνία όπως ο L. Στον οποίο L κανείς δεν μπορεί να προσάψει καμία κατηγορία. Εντάξει είναι λίγο "ψωριάρης" - λέτσος , αλλά αυτό δεν είναι μειονέκτημα που αποδίδεται στον χαρακτήρα του.

Αυτό που θα με χαροποιήσει είναι να έχουμε κάνα come back - έκπληξη του L (Φωσκολικό σενάριο αλλά γιατί όχι; ) και να γελάω 3 μέρες σερί -όχι, δεν έχω διαβάσει το manga-. Αν και κάτι μου λέει ότι ο L ακόμα και να μην "αναστηθεί" έχει ήδη σχεδιάσει τη συνέχεια που τελικά θα θάψει το βδέλυγμα της ανομίας, τον Kira/Light.

@sugata Φίλε μου, όπως ξέρουμε από την αρχαία ελληνική γραμματεία η ύβρις τιμωρείται 100%. Από τις ίδιες πηγές (αρχαία ελληνική γραμματεία) ξέρουμε επίσης ότι 100% επέρχεται κάθαρσις, αυτό δηλαδή που πολύ σωστά αποκαλείς "νέμεσις". Wink

Έχει επεξεργασθεί από τον/την gpanos στις Κυρ Απρ 22, 2007 8:43 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 02 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 22, 2007 8:37 pm
Τίτλος:

Επειδή το πάμε λίγο μακριά, και επειδή το death note δεν είναι αρχαία ελληνική τραγωδία, αλλά κινούμενο σχέδιο ορμώμενο εκ Ιαπωνίας, θα προτιμούσα να μην ακολουθεί και σ' αυτό το είδος τέχνης η πεπατημένη τακτική του πιο εύκολου τέλους, δηλαδή το τσογλάνι (= Light) να πεθάνει στο τέλος. Το ξέρω ότι αυτό που λέω σωστό είναι, και ότι ο κανόνας αυτός είναι, αλλά του πούστη. Ουσιαστικά, το death note θα μπορούσε άνετα να τελειώσει τώρα. Ο Light βασιλιάς του κόσμου, και: 1) ή όλοι οι -με τα δικά του πρότυπα πάντα- κακοί έχουν πεθάνει, άρα έχει δημιουργήσει, μέσα από το φόβο, μια "ιδανική" κοινωνία, ή 2) έχει μείνει μόνος του πάνω στη γη, και χαίρεται όσα χρόνια του έχουν μείνει. Ένα από τα 2 τέλη είναι ότι πρέπει για κάτι διαφορετικό. Το να βρεθεί τώρα ο χ, ο ψ, ή ο ω, και να τον σκοτώσουν, ε σιγά, το 'χουμε δει σε κάθε σχεδόν ταινία να συμβαίνει.
Σωστά τον κρίνεις ως τσογλάνι, αλλά και τα τσογλάνια πρέπει που και που να χαίρονται στο τέλος. Κι όχι πάντα να φεύγουν ηττημένα.
Edit: η "κάθαρσις" έρχεται μετά τη "νέμεσις". Αυτή είναι η σχέση που τις διέπει.

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 22, 2007 8:49 pm
Τίτλος:

Θα συμφωνήσω με sugata, ο Kira είναι από τους κακούς που γουστάρεις να κερδίσουν στο τέλος! Ας πούμε στην ταινία "The Jackal" με τον Bruce Willis να υποδύεται έναν πανέξυπνο κακοποιό, στο τέλος τον σκοτώνει ο σιχαμένος Richard Gere και χαλάει όλη η ταινία IMO. Θαθελα κι εγώ να δω επιτέλους σε μια σειρά να κερδίζει ο "τσόγλανος", ειδικά όταν είναι τόσο έξυπνος! Εξάλλου και στη ζωή έτσι δεν γίνεται...

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
mmm
Μωρό

Ένταξη: 24 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 22, 2007 9:45 pm
Τίτλος:

Συμφωνώ! Αφού και στη ζωή πάντα τα τσογλάνια κερδίζουν (χωρίς να επέρχεται η νέμεσις), γιατί να μη συμβεί και εδώ...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 22, 2007 9:51 pm
Τίτλος:

gpanos έγραψε:
Χαίρομαι που κάποια μέλη έχουν τη σωφροσύνη να καταλάβουν το πόσο κωλόπαιδο είναι ο Light. Όχι ότι κατακρίνω αυτούς που δεν συμμερίζονται την άποψη μου, απλά είναι φως φανάρι ότι το παιδαρέλι είναι ένας εκμεταλλευτής και τίποτα παραπάνω.

Πείτε με "ψωνάρα", αλλά είμαι σίγουρος ότι αν είχα το Death Note θα το χρησιμοποιούσα καλύτερα ακόμα κι αν ακολουθούσα τις ίδιες κατάπτυστες πρακτικές.
Όχι δεν λέω ότι είμαι πιο έξυπνος, αλλά δεν θα σκότωνα σε καμία περίπτωση αθώους, και κυρίως άτομα τόσο χαρισματικά και χρήσιμα στην κοινωνία όπως ο L. Στον οποίο L κανείς δεν μπορεί να προσάψει καμία κατηγορία. Εντάξει είναι λίγο "ψωριάρης" - λέτσος , αλλά αυτό δεν είναι μειονέκτημα που αποδίδεται στον χαρακτήρα του.

Αυτό που θα με χαροποιήσει είναι να έχουμε κάνα come back - έκπληξη του L (Φωσκολικό σενάριο αλλά γιατί όχι; ) και να γελάω 3 μέρες σερί -όχι, δεν έχω διαβάσει το manga-. Αν και κάτι μου λέει ότι ο L ακόμα και να μην "αναστηθεί" έχει ήδη σχεδιάσει τη συνέχεια που τελικά θα θάψει το βδέλυγμα της ανομίας, τον Kira/Light.

@sugata Φίλε μου, όπως ξέρουμε από την αρχαία ελληνική γραμματεία η ύβρις τιμωρείται 100%. Από τις ίδιες πηγές (αρχαία ελληνική γραμματεία) ξέρουμε επίσης ότι 100% επέρχεται κάθαρσις, αυτό δηλαδή που πολύ σωστά αποκαλείς "νέμεσις". Wink

Δεν θελω να το παω μακρια αλλα σε καθε πολεμο πεθαινουν και αθωοι ετσι και επιπλεον ειμαι σιγουρος οτι ακομα και ο L να το χε θα το χρησιμοποιουσε οπως ακριβως και ο κιρα μονο που δεν θα τον κυνηγουσε κανενας οποτε δεν θα σκοτωνε αθωους(χαρακτηριστικο για να ανακαλυψει τον ψευτικο κανονα και να δικαιωθει η θεωρια του οτι θα εβαζε καποιον θανατοποινητη να σκοτωσει,μονο ο τροπος που σκεφτηκε ηταν ιδιος με του κιρα στις αρχες απλως για αλλο λογο)...σκεψου μονο που οταν δεν θυμοταν ηταν οντως κατα του κιρα και τον κυνηγουσε και δεν συμφωνουσε με τις πραξεις του εν μερει!!!!

και δεν ειναι τσογλανος καθολου πιστευω αυτος ο πολεμος ειναι θεμα επιβιωσης και δυστυχως σε τετοιες μαχεσ δεν υπαρχει δικαιο και αδικο στον πολεμο ολα επιτρεπονται!!!!

και οι δυο ειχαν τα δικια τους αλλα και τα αδικα τους αλλα εγω πηγαινω με την αποψη του κιρα ο καθενα διαλεγει οπως θελει παντα!!! Thumb 2 Up
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 31 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 23, 2007 1:55 am
Τίτλος:

Ναι σίγουρα ο καθένας διαλέγει όπως θέλει.
Αλλά ο L πειραματίζεται μόνο με άτομα που έτσι κι αλλιώς θα πεθάνουν, o Kira πάλι χτυπάει στο ψαχνό (στην αρχή όταν πειραματιζόταν εννοώ) κι όποιον πάρει ο Χάρος ... εε συγγνώμη.. Shinigami ήθελα να πω.
Έχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά.
Thumbs UP
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 02 Νοέ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 23, 2007 6:37 am
Τίτλος:

Εγώ ψηφίζω L, αν κοι οι δύο είναι κορυφή. Ο τρόπος που σκέφτονται (έτη φωτός μπροστά). Απλώς δεν πιστεύω ότι με το να αφαιρείς ζωές γίνεσαι Θεός (όπως πιστεύει ο Kira). Σκοτώνει για να δημιουργήσει ένα τέλειο κόσμο!!
Αν ήταν να δημιουργούνται έτσι οι τέλειοι κόσμοι θα ήταν καλά (υπάρχουν αρκετές θεωρίες πάνω σε αυτό το θέμα). Αρκετοί προσπάθησαν με τις ιδεολογίες τους να αλλάξουν τον κόσμο και είδαμε τί έγινε εκεί που εφαρμόστηκαν (φτώχεια καταραμένη) για αυτό δεν νομίζω ότι είναι σωστός ο τρόπος του Kira (αν και από μια μεριά τον καταλαβαίνω). Respekt
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 23, 2007 12:24 pm
Τίτλος:

gpanos έγραψε:
Ναι σίγουρα ο καθένας διαλέγει όπως θέλει.
Αλλά ο L πειραματίζεται μόνο με άτομα που έτσι κι αλλιώς θα πεθάνουν, o Kira πάλι χτυπάει στο ψαχνό (στην αρχή όταν πειραματιζόταν εννοώ) κι όποιον πάρει ο Χάρος ... εε συγγνώμη.. Shinigami ήθελα να πω.
Έχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά.
Thumbs UP

λαθος ο Λ θα εβαζε να σκοτωσει εγκληματιας θανατοποινητης και οταν ο αρχηγος ειπε μα η ανθρωπινη ψυχη?? και απαντηση του Λ ¨ειναι κατι περα απ αυτο για να δουνε αν ισχυει η θεωρια του!!!ενα τετοιο ατομο αν εχει στην κατοχη του ενα death note δεν θα σκεφτοταν σαν τον κιρα?
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 08 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 23, 2007 1:35 pm
Τίτλος:

devilmanson έγραψε:
Ετσι ετσι ψοφησε το σκυλι!!!! Thumb 2 Up Thumb 2 Up Thumb 2 Up Thumb 2 Up Thumb 2 Up Thumb 2 Up Thumb 2 Up Thumb 2 Up

αποψε γιορταζουμε κιρα rulezzzzz!!!!!! Thumbs UP

Ρε Devilmanson, συγνώμη δηλαδή...Το κρεμαστό με το L , για δωράκι το παρήγγειλες; Razz Γιατί με αυτά που λες, καλύτερα να μην το φορέσεις ποτέ σου RTFM
Η ΧΡΥΣΗ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΚΑΡΛ ΜΠΑΡΚΣ
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 23, 2007 1:42 pm
Τίτλος:

Εγω αναγνωριζω την αξια και των 2 αν δεις και αλλα ποστ μου θα καταλαβεις οτι ειμαι αντικειμενικος οταν μιλαω και για τους 2 αλλα ειμαι με τον κιρα οταν πρεπει να επιλεξω!!!! μπορει να χαρηκα που πεθανε ο Λ λογο τοθ οτι ετσι κερδισε ο κιρα αλλα εχω ενα σεβασμογια το ατομο του οποτε θα τον τιμησω δεοντως!!!! Thumb 2 Up
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 20 Οκτ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 23, 2007 1:54 pm
Τίτλος:

Μια μαχη αναμεσα σε 2 διανοιες ελαβε τελος...Κερδησε ο κακος.

Απο την αλλη...ΠΟΤΕ ο L δε σταματησε να πιστευει οτι η Misa και ο Light ητανε οι 2 Κιρα.Το ειχε καταλαβει απο καιρο...Αλλα δε μπορουσε να το αποδειξει(βεβαια καποια θεωρηματα δε θελουνε αποδειξεις αλλα...).

O Light εκμεταλευτηκε καταστασεις.Εκμεταλευτηκε ψεματα.Εκμεταλευτηκε τον πατερα του.Εκμεταλεύτηκε τους Θεούς.

Ο L εκμεταλευτηκε τα χρηματα του και 1 ομαδα απο ικανους συντελεστες.Ο L εψαχνε να βρει ενα στοιχεια το οποιο θα το αποκαλουσα Θεϊκο.Προσπαθουσε να καταλαβει κατι το παραφυσικο.Ο μονος κανονας ο οποιος δε του καθοτανε καλα ητανε οι 13 μερες.Ο L αψηφησε τους Θεους του Θανατου θεορώντας του ανέντιμους και ψεύτες.Κατα την αποψη μου πολύ πιο έξυπνος απο τον Light αλλα και πολύ πιο άτυχος.

Ποιον θα ψηφιζα μεταξυ τν 2?Τον L.Συγκινουμε εύκολα και ο ψωριαρης μου φενότανε πιο ανθρώπινος.

Επίσης δεν ξέρω το θα γίνει απο δω και περα αλλα το death note για μένα ητανε η μάχη αυτών των 2 χαρακτήρων(ελεος τα παιδια τα οποια εχουνε διαβαζει το manga και ειχανε πει σε αλλο φορουμ με ανιμε το θανατο του L.Αλητεια).Νταξ δε λεω.O L λογικα κατι θα εχει ετοιμάσει(πιθανον)αλλα η μεγαλη μάχη τελίωσε με νικητη τον Light.Απο δω και περα θα μπορουσα να πω οτι βλεπω μια συνέχει ενος anime καταπληκτικου(τουλαχιστον)αλλα τπτ δε θα μοιαζει το ιδιο.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Death Note Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Επόμενη
Σελίδα 4 από 11

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας