Καλησπερα παιδες!!
Ειμαι πρωτα απο ολα αδικαιολογητος που συστηνομαι τωρα μετα απο ενα "ιδιαιτερα" μεγαλο χρονικο διαστημα
Γεννημενος το 1986 και ζω ολη μου τη μεχρι τωρα ζωη στην Αθηνα.
Ειμαι ο Αγγελος(οτι επιθετο θελετε βαλτε) και ολα ξεκινησαν στις αρχες της δεκαετιας του 90...
Ημουν Δημοτικο αλλα το κολλημα με τα ανιμε το επαθα λογω του Τζουνιορς Τν (κυριως) και του Νιου Τσαννελ(λιγοτερο) που εβαζαν κατι σειρες οπως το Περιοχη 88, Καπτεν Χαρλοκ,Πλωρες Σανσιρο,ενα αλλο με κατι παιδια που γυρισαν πισω στο χρονο και στους Δεινοσαυρους κτλ...
Τα χρονια περασαν...Εγω μεγαλωσα...Ηρθε και ο σεισμος του 99 και τα 2 αυτα καναλια επαψαν να υπαρχουν...Τοτε πηγαινα Γυμνασιο και ηταν η 2η απο τις μεγαλυτερες τηλεοπτικες πικρες που εζησα(η 1η ηταν οταν εκαναν συνδρομητικο το Μ Τν)....
Μετα μεγαλωσα κι αλλο...Εδωσα τις Πανελλαδικες μου πριν 3 περιπου χρονια και μπηκα στην Πληροφορικη της ΑΣΟΕΕ...
Εκει εμαθα πραγματικα τι μπορει να κανει ενας υπολογιστης(και ακομα μαθαινω..)
Καθως για μια περιοδο 5 χρονων ειχα αποκοπει πληρως απο τον κοσμο των ανιμε αρχισα να ψαχνω αρχικα για τα ανιμε που εβλεπα στην παιδικη μου ηλικια...Καπως ετσι γνωρισα την Animeclipse
Ο λογος τοτε ηταν αυτος που φαινεται στο Avatar
Παραλληλα ομως συνειδητοποιησα και ποσο μεγαλος και γοητευτικος ςιναι ο κοσμος των ανιμε!!Ετσι καταλαβα πως αυτο που ειχα χασει μικρος ειχε επιζησει και γιγαντωθει!!!Και βεβαιως δεν ειχα κανενα λογο πλεον να αρνηθω αυτην την παιδικη μου αγαπη!!
Ετσι εγινα μελος στα Animeclipse,anime-eden,datorrents και εγω δεν ξερω που αλλου με σκοπο να μπορεσω να παρω οσο το δυνατον μεγαλυτερη γευση απο αυτον τον κοσμο(καθε ανιμε ειναι ξεχωριστο για μενα)
Αυτα...Χαιρετω με τιμη τα μελη και υποβαλω τα σεβη και τα συγχαρητηρια μου στα μελη που εχουν αναλαβει τα προτζεκτ για την αξιεπαινη προσπαθεια τους!!
Αν εχω να δηλωσω καποια αλλα ενδιαφεροντα αυτα ειναι το ποδοσφαιρο(με το Θρυλο μεσα στην καρδια μου),η μουσικη,οι υπολογιστες(πλεον ολο και περισσοτερο...), τα πιο κλασσικα φαϊ,μπυρες,κοπελες,αραλικι το καλοκαιρι,και καφριλα και αλλα πολλα που δεν θυμαμαι τωρα...