Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Γενικά

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ, Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 44, 45, 46  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 04 Ιούλ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 02, 2007 3:11 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χμμμμ...........καιρος λοιπον να συστηθω κι εγω
με λενε Αλεξανδρο ειμαι 24 ετών απο Αθηνα....
πρωτοανακαλυψα την animeclipse τυχαια ψαχνοντας για την μεγαλη μου αγαπη..τον JUMARU Worthy
και φυσικα απο τοτε κολλησα Razz Razz Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Ένταξη: 31 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 06, 2007 9:55 am
Τίτλος:

Καλωσήρθατε παιδιά. Thumbs UP
Vouk κι εγω κάπως έτσι κόλλησα. Τον Μαιο του 2005 έψαχνα για το Jumaru και τυχαία βρήκα ένα site που είχε το πρώτο επεισόδιο σπασμένο σε 6 αρχεία νομίζω και είχε αναφορά ότι προέρχεται από animeclipse. Βεβαια τότε δεν απαιτούνταν να κάνεις εγγραφή, εξάλλου δεν είχα και DSL. Μόλις έβαλα DSL τέλος Αυγούστου έκανα κ εγγραφή.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger
Ark
Μωρό

Ένταξη: 28 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 16, 2007 5:17 pm
Τίτλος:

Αν και δεν είμαι πολύ καιρό μέλος, άργησα να συστηθώ όπως και οι περισσότεροι Razz συνήθως με φωνάζουν κωνσταντίνο,κώστα κλπ:P Anime ξεκίνησα να βλέπω(σοβαρά) απο πρόπερσι που έβλεπα το kenshin και απο κει ξεκίνησα και κυρίως από τα Dragonball και Hellsing(Manga). Κάνετε καταπληκτική δουλειά και ελπίζω να συνεχείσετε να προσφέρετε υλικό για καιρό ακόμα στην ελληνική και όχι μόνο anime κοινότητα Thumb 2 Up

P.S. favorite animes: Deathnote,Bleach,Naruto,NGE,FMA,Final Fantasy vii:Last Order,Rurouni Kenshin και φυσικά το Elfen Lied

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ark στις Τρι Ιαν 23, 2007 2:55 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

Ένταξη: 02 Ιαν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 22, 2007 5:17 pm
Τίτλος:

Γεια σε ολους

ειμαι ο Ηλιας κ ειμαι καλα

ελπιζω να τα λεμε συχνα κ ακομα ελπιζω να καταφερω να φτιαξω αβαταρ κ υπογραφες γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα

:wallbash:

Ένταξη: 21 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 22, 2007 6:30 pm
Τίτλος:

Μετά από αρκετά posts και κανα μήνα συμμετοχής είπα να συστηθώ κι εγώ.

Με λένε Κυριάκο, είμαι 25 χρονών και φοιτητής(ακόμα Crying or Very sad ).

Στον κόσμο των anime μπήκα μέσω ενός φίλου πριν 3-4 χρόνια ο οποίος ήταν και η μικρή μου πηγή. Έβαλα adsl πριν 2 μήνες και άρχισα να ψάχνομαι. Με ευχαρίστηση καθώς έψαχνα για το Plawres (το οποίο ακόμα δεν το κατέβασα και δεν το βλέπω (άσχετο)) πέτυχα την animeclipse.

Αρχικά γράφτηκα με σκοπό να κατεβάζω μόνο ότι με ενδιαφέρει. Στη συνέχεια όμως μπήκα στο τρυπάκι του forum, κάτι με το οποίο δεν είχα ασχοληθεί ποτέ και όμως το απολαμβάνω, εκτός από στιγμές που διαβάζω πράματα και θάματα, που λέει κι ο λαός. Με ευχαριστεί το γεγονός ότι μπορώ να ανταλλάσω πληροφορίες με ανθρώπους με την ίδια γλώσσα κι από τον ίδιο τόπο. Έχω βρει πολλά καλά anime που είτε είναι project της animeclipse είτε έχουν συζητηθεί στο forum και πολλά ακόμα περιμένουν.

Αυτά τα ολίγα και καταλήγω με θερμές ευχαριστίες για την προσφορά σας στον κόσμο και κυρίως τον ελληνικό του anime και ευχές για περισσότερα ενεργά μέλη και projects. Yahooooo
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 31 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 01, 2007 3:55 pm
Τίτλος:

Παράθεση:
Μετά από αρκετά posts και κανα μήνα συμμετοχής είπα να συστηθώ κι εγώ.

Με λένε Κυριάκο, είμαι 25 χρονών και φοιτητής(ακόμα Crying or Very sad ).

Στον κόσμο των anime μπήκα μέσω ενός φίλου πριν 3-4 χρόνια ο οποίος ήταν και η μικρή μου πηγή. Έβαλα adsl πριν 2 μήνες και άρχισα να ψάχνομαι.

Ρε συ Κυριάκο είσαι στην ίδια ακριβώς φάση με εμένα!
Με λένε Χρήστο και είμαι 25 χρονών κι εγώ και φοιτητής ακόμα Scared αν και μου έχει μείνει μόνο η πτυχιακή.
Μπήκα στον φανταστικό κόσμο των anime πριν 3-4 χρόνια μέσω ενός ξάδερφού μου ο οποίος μου είχε δώσει για αρχή να δω το Hellsing! Καταλάβατε ότι δεν χρειάστηκε και πολύ για να χαθώ στην δίνη αυτού του κόσμου!
Πριν 2 μήνες έβαλα Dsl και άρχισα να ασχολούμαι πιο ενεργά με την online ελληνική anime κοινότητα. Πρώτα είχα γνωρίσει το animeplanet τον Μάρτιο του 2005 και πριν 1 μήνα μέσω του animeplanet και κάποιο post ενός μέλους που έγραφε για το animeclipse βρέθηκα κολλημένος εδώ! Και από εδώ έμαθα και για το ADN.
Με έχει εντυπωσιάσει η δουλειά σας στα project που έχω δει και φαίνεται το ατελείωτο μεράκι που έχετε βάλει στην δουλειά σας.
Πολλά συγχαρητήρια και Respekt σε όλους εσάς που έχετε ασχοληθεί με κάποιο project και κυρίως στους δημιουργούς αυτού του site όπως και στα άλλα 2 animeplanet και anime.gr.
Ελπίζω να μπορέσω να συμμετάσχω και εγώ σε κάποιο project κάποια στιγμή και να καταφέρω επιτέλους να πάω σε κάποιο meeting που οργανώνετε!
Είμαι από την Αθήνα αλλά βλέπω τα πιο πολλά meetings γίνονται στη Θεσσαλονίκη, στην οποία ήμουν την Κυριακή 28 Ιανουρίου καθώς έχω συγγενείς εκεί κοντά και τώρα βλέπω ότι θα κάνετε meeting το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου Crying or Very sad ΓΙΑΤΙ?!!! Mad
Πάντα άτυχος είμαι στα animemeetings...
Καλά να περάσετε και να οργανώσουμε σύντομα και κανένα στην Αθήνα.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.''
Το Σιλμαρίλλιον
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 30 Νοέ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 01, 2007 6:57 pm
Τίτλος:

Λοιπόν, κάλιο αργά παρά ποτέ...Με λένε Ανδρέα είμαι 25 χρονών και ειμαι φοιτητης (ακόμα Crying or Very sad ) (λίγο κλισέ κατάντησε αυτό τελευταία.. Cool) μεταπτυχιακός στην πτυχιακή. Fan του είδους απο μικρός (το παιδι του video club!) αλλά συστηματικά ασχολούμαι με τo είδος εδώ και μερικά χρόνια. Το κακό είναι οτι επειδή είμαι administrator του pc lab στο πανεπιστήμιο εδώ και 4 χρόνια είχα κατεβάσει τα πάντα πριν ανακαλύψω την animeclipse. Αλλά λόγω της φανταστικής δουλειάς που γίνεται απο τα παιδιά, τα ξανακατεβάζω και γλιτώνω και απο την γκρίνια του: "Δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους, δεν τα καταλαβαίνω όλα, βάλε τίποτα άλλο!!" που άκουγα συχνά μέχρι πρότινως κάποια βράδια στο σπίτι, κυρίως απο εκπροσώπους του αντίθετου φύλου....Γενικά τα anime αποτελούν για μένα μια μορφή υψηλής τέχνης (στη πλειοψηφία τους) και μαζί με την κιθάρα, το metal και την μαγειρική το σημαντικότερο χόμπυ μου. Αυτά for now, συγχαρητήρια και πάλι σε όλους!!!

Ένταξη: 03 Ιαν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 02, 2007 5:11 am
Τίτλος:

Καλησπέρα.(ή μαλλον καλημέρα καθώς το ποστ γραφεται στις 5 το πρωι.)
Ειμαι 19 και φοιτητης. Σωτήρης τ΄όνομά μου.
Ασχολούμαι με τα ανιμέ από πρώτη λυκείου δηλαδή κλεινω 5 χρόνια.
Είμουν στα πρωην dragonball.gr -> www.animexclusive.com -> www.animexnfo.com και πλεον ποστάρω στα animeplanet.gr kai www.anime.gr.
Mάλλον καποιοι ίσως να με ξέρουν... Εκανα register εδώ πέρα δεν θυμάμαι πότε, αλλα τα τελευταια 3 χρονια, απο τότε που εκλεισε το animexclusive δηλαδη βαριεμαι αφορητα να κανω ποστ σε φόρουμ ... Razz ...Στο παρελθόν όταν εγραφα ποστς έβαζα πολλές τελείες... Ελπίζω να διορθωθώ .......

Α! Ξέχασα να πω οτι πρεπει να χω γυρω στο 1ΤΒ ανιμέ ... και ετοιμαζομαι να ξεζουμισω τον τρακερ σας. Αν χρειαζεστε καμια βοηθεια με καποια σειρα στειλτε και κανα πμ.

Ja Ne!
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 26 Ιαν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 04, 2007 10:05 pm
Τίτλος:

Καλησπέρα,

Ονομάζομε Γιάννης και είμαι fan των anime κυρίως όποια εμπεριέχουν ξύλο!!! Twisted Evil
Έπεσα τυχαία στο site καθώς έκανα search στο yahoo.
Έχω φάει τρελό κόλλημα και θα μου άρεσε να φτιάξω και εγώ subs για καμιά σειρά
(βασικά dragonball και one piece Worthy Respekt ) καθώς έχω μεταφράσει μια ταινία dragonball με πανάρχαια μέσα βέβαια… Thumb Down

See ya…
Thumbs UP

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Ένταξη: 04 Φεβ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 04, 2007 10:08 pm
Τίτλος:

Καλησπερα παιδες!!

Ειμαι πρωτα απο ολα αδικαιολογητος που συστηνομαι τωρα μετα απο ενα "ιδιαιτερα" μεγαλο χρονικο διαστημα Embarassed

Γεννημενος το 1986 και ζω ολη μου τη μεχρι τωρα ζωη στην Αθηνα.
Ειμαι ο Αγγελος(οτι επιθετο θελετε βαλτε) και ολα ξεκινησαν στις αρχες της δεκαετιας του 90...
Ημουν Δημοτικο αλλα το κολλημα με τα ανιμε το επαθα λογω του Τζουνιορς Τν (κυριως) και του Νιου Τσαννελ(λιγοτερο) που εβαζαν κατι σειρες οπως το Περιοχη 88, Καπτεν Χαρλοκ,Πλωρες Σανσιρο,ενα αλλο με κατι παιδια που γυρισαν πισω στο χρονο και στους Δεινοσαυρους κτλ...

Thumb 2 Up
Τα χρονια περασαν...Εγω μεγαλωσα...Ηρθε και ο σεισμος του 99 και τα 2 αυτα καναλια επαψαν να υπαρχουν...Τοτε πηγαινα Γυμνασιο και ηταν η 2η απο τις μεγαλυτερες τηλεοπτικες πικρες που εζησα(η 1η ηταν οταν εκαναν συνδρομητικο το Μ Τν)....

Μετα μεγαλωσα κι αλλο...Εδωσα τις Πανελλαδικες μου πριν 3 περιπου χρονια και μπηκα στην Πληροφορικη της ΑΣΟΕΕ... Respekt

Εκει εμαθα πραγματικα τι μπορει να κανει ενας υπολογιστης(και ακομα μαθαινω..)

Καθως για μια περιοδο 5 χρονων ειχα αποκοπει πληρως απο τον κοσμο των ανιμε αρχισα να ψαχνω αρχικα για τα ανιμε που εβλεπα στην παιδικη μου ηλικια...Καπως ετσι γνωρισα την Animeclipse big smile big smile
Ο λογος τοτε ηταν αυτος που φαινεται στο Avatar Thumbs UP

Παραλληλα ομως συνειδητοποιησα και ποσο μεγαλος και γοητευτικος ςιναι ο κοσμος των ανιμε!!Ετσι καταλαβα πως αυτο που ειχα χασει μικρος ειχε επιζησει και γιγαντωθει!!!Και βεβαιως δεν ειχα κανενα λογο πλεον να αρνηθω αυτην την παιδικη μου αγαπη!!
Ετσι εγινα μελος στα Animeclipse,anime-eden,datorrents και εγω δεν ξερω που αλλου με σκοπο να μπορεσω να παρω οσο το δυνατον μεγαλυτερη γευση απο αυτον τον κοσμο(καθε ανιμε ειναι ξεχωριστο για μενα)

Αυτα...Χαιρετω με τιμη τα μελη και υποβαλω τα σεβη και τα συγχαρητηρια μου στα μελη που εχουν αναλαβει τα προτζεκτ για την αξιεπαινη προσπαθεια τους!! Worthy Worthy

Αν εχω να δηλωσω καποια αλλα ενδιαφεροντα αυτα ειναι το ποδοσφαιρο(με το Θρυλο μεσα στην καρδια μου),η μουσικη,οι υπολογιστες(πλεον ολο και περισσοτερο...), τα πιο κλασσικα φαϊ,μπυρες,κοπελες,αραλικι το καλοκαιρι,και καφριλα και αλλα πολλα που δεν θυμαμαι τωρα... Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 28 Ιαν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 04, 2007 1:37 am
Τίτλος:

Ονομάζομαι ΧαράλαBoss Biggrin . Σε 5,5 ώρες κλείνω τα 23 και είμαι ακόμα φοιτητής Crying or Very sad .

Πριν ένα χρόνο περίπου βρήκα κατεβασμένο το Elfen Lied (1-13 AC )σε ένα internet-cafe και αφού το είδα 3 φορές άρχισα να ψάχνω για συνέχειά του. Βρήκα το OVA eng subs και συνέχισα να ψάχνω ώσπου από google στο anime.gr (νομίζω) βρήκα ένα link. Από τότε έχω κολλήσει και έχω κατεβάσει αρκετά anime από εσάς ανώνιμα Respekt και από άλλες ομάδες στα eng. Πριν λίγο καιρό έβαλα στο σπίτι DSL και έγινα μέλος.Thumb 2 Up

(Off Topic Δεν μου έκανε εντύπωση η ύπαρξη μιας ομάδας που βγάζει ελληνικούς υπότιτλους για anime επειδή γνώριζα για τους www.greekroms.net που μου έδωσαν τη δυνατότητα να ξαναπαίξω το The legend of Zelda : a link to the past στα ελληνικά και www.greeksubs.com που μπόρεσα να δω ταινίες με ελλινικούς υπότιτλους Greek Flag )
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 11 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 04, 2007 2:01 am
Τίτλος:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΜΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΚΟΠΕΛΑ 15 ΕΩΣ 60 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓ...ΩΧ ΛΑΘΟΣ FORUM SORRY Laughing ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΑΠΘ 20 ΧΡ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΡΟΚ ΤΑ PC KAI TA ΑΝΙΜΕ.Α ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Counterstrike ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ Cool
Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Επιστροφή στην κορυφή
pik
Παιδί

Ένταξη: 08 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 04, 2007 2:06 am
Τίτλος:

Neo106 έγραψε:
Α ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Counterstrike ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ Cool

xaxaxaxx siga mhn eisai kai o HEATON re file (sorry gia to greeklish) HaHa HaHa

Ένταξη: 11 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 04, 2007 2:10 am
Τίτλος:

Εννοειται πως δεν ειμαι.Ο Heaton ειναι ο ξαδερφος μου Laughing
Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Επιστροφή στην κορυφή
pik
Παιδί

Ένταξη: 08 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 04, 2007 2:46 am
Τίτλος:

paizeis katholou noobwars?
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Γενικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 44, 45, 46  Επόμενη
Σελίδα 12 από 46

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας