Πάλι βρήκε η SONY ευκαιρία να διαφημίσει τα προιόντα της!
Resident Evli 5 Retribution
Το μεγάλο come back των γνωστών θέω σύν και του chuck norris και του arnold στην ίδια ταινία με σκηνές δράσηεις και όχι χαζοαστειάκια ...
The Expendables 2
H νέα ταινία του Σάσα Μπάρον Κόχεν που έπαιζε στο Άλι Ντζί,Μπόρατ και Μπρούνο...φυσικά παραέχουν χοντράδες οι ταινίες του αλλά για αυτό έχει φάση...ο ηθοποιός αυτός είναι γνωστός και απο την Μαγαδασκάρη και το έργο και την σειρά των πιγκουίνων όπου χαρίζει την φωνή του στο βασιλιά Τζούλιαν...Αυτή είναι η πρώτη του ταινία που έχει μέσα πολλά γνωστά πρόσωπα της Αμερικής αλλά και είναι καλοτραβηγμένη και απο στούντιο όχι σαν τις άλλες τις παρωδίες που είχε κάνει...Η ταινία πάντως είναι ξερκαδιστική...
The Dictator
Επιτέλους οι παλιοί μας ήρωες επιθύμησαν το σπίτι τους και αναζητούν τους πιγκουήνους για να επιστρέψουν στο ζωολογικό...που να ήξεραν πως καλοπερνάνε οι πιγκουήνοι σε σχέση με αυτός που ήταν στην αφρική θα το δείτε στο trailer
Madagascar 3
O Σκράτ και η παρέα του επιστρέφουν
Ice Age 4
Last edited by ZaneX on Tue Feb 07, 2012 9:15 pm; edited 1 time in total
Posted: Tue Feb 07, 2012 9:06 pm
Post subject:
Resident Evil 5 Retribution
Είδα πρόσφατα τα 4 πρώτα. Ντάξει, Milla Jovovich θεά.
Είχα δει κι εγώ το συγκεκριμένο trailer. Στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα είναι άθλιο... Ό,τι να ναι... Κι άλλες εταιρίες διαφημίστηκαν, δεν έκαναν έτσι όμως... _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Για όλους του φανς του πραγματικού AmericanPie ,αναφέρομαι στις ταινίες 1-3(οι άλλες ήταν σκουπίδια στην προσπάθεια εκμετάλλευσης των κάφρων θαυμαστών των τριών πρώτων ταινιών και όπως πιστεύω εγώ τουλάχιστον,αυτή η ταινία θα έπρεπε να είναι το 4).Oι κ@λ@φαρδοι κερ@τ@ΔΕς επστρεψαν ....να λεμε τα πραγματα με τα ονοματα τους.
I LOVE THE TWILIGHT BOOKS, NEW MOON IS MY FAVOURITE.
-Mine too.
OH, MY GOD... IT'S LIKE WE HAVE SO MUCH IN COMMON.
Το ήξερα ότι θα έβρισκαν κάποιο τρόπο να σχολιάσουν το twilight.Stifler Rules!!!
Jim's Dad- WHO MIGHT YOU BE?
Stifler's Mom- I'm stiflers mom
Oooh,- IM JIM'S DAD.
WHAT HAPPENED NEXT??
Αυτό δεν το περίμενα καθόλου
Posted: Wed Feb 08, 2012 8:11 am
Post subject:
Z4n3x
Ακόμα γελάω με το trailer! Must see χωρίς δεύτερη συζήτηση! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Posted: Wed Feb 08, 2012 10:27 am
Post subject:
Z4n3x wrote:
Για όλους του φανς του πραγματικού AmericanPie ,αναφέρομαι στις ταινίες 1-3(οι άλλες ήταν σκουπίδια στην προσπάθεια εκμετάλλευσης των κάφρων θαυμαστών των τριών πρώτων ταινιών και όπως πιστεύω εγώ τουλάχιστον,αυτή η ταινία θα έπρεπε να είναι το 4).Oι κ@λ@φαρδοι κερ@τ@ΔΕς επστρεψαν ....να λεμε τα πραγματα με τα ονοματα τους.
Θα συμφωνήσω ότι οι ταινίες, μετά τις πρώτες 3, ήταν ό,τι να ναι, ωστόσο το Band Camp, δεν το βρήκα και τόσο κακό. Μετά από το Band Camp, ναι.
Ανυπομονώ για την 4η ταινία, καθώς το trailer φαίνεται υποσχόμενο, και είμαι σίγουρος ότι θα τα σπάει. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Posted: Wed Feb 08, 2012 10:17 pm
Post subject:
American Reunion - Restricted Trailer (18+)
_________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Posted: Fri Feb 10, 2012 12:46 pm
Post subject:
Θα έχει τρελό γέλιο το Reunion! Ουχου! _________________ "Διαφωτισμός είναι η έξοδος του ανθρώπου από
την ανωριμότητά του, για την οποία φταίει ο ίδιος"
(Immanuel Kant)
Posted: Wed Feb 22, 2012 10:05 pm
Post subject:
American Reunion - Theatrical Trailer (2012) [HD]
_________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum