Πάλι βρήκε η SONY ευκαιρία να διαφημίσει τα προιόντα της!
Resident Evli 5 Retribution
Το μεγάλο come back των γνωστών θέω σύν και του chuck norris και του arnold στην ίδια ταινία με σκηνές δράσηεις και όχι χαζοαστειάκια ...
The Expendables 2
H νέα ταινία του Σάσα Μπάρον Κόχεν που έπαιζε στο Άλι Ντζί,Μπόρατ και Μπρούνο...φυσικά παραέχουν χοντράδες οι ταινίες του αλλά για αυτό έχει φάση...ο ηθοποιός αυτός είναι γνωστός και απο την Μαγαδασκάρη και το έργο και την σειρά των πιγκουίνων όπου χαρίζει την φωνή του στο βασιλιά Τζούλιαν...Αυτή είναι η πρώτη του ταινία που έχει μέσα πολλά γνωστά πρόσωπα της Αμερικής αλλά και είναι καλοτραβηγμένη και απο στούντιο όχι σαν τις άλλες τις παρωδίες που είχε κάνει...Η ταινία πάντως είναι ξερκαδιστική...
The Dictator
Επιτέλους οι παλιοί μας ήρωες επιθύμησαν το σπίτι τους και αναζητούν τους πιγκουήνους για να επιστρέψουν στο ζωολογικό...που να ήξεραν πως καλοπερνάνε οι πιγκουήνοι σε σχέση με αυτός που ήταν στην αφρική θα το δείτε στο trailer
Madagascar 3
O Σκράτ και η παρέα του επιστρέφουν
Ice Age 4
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ZaneX στις Τρι Φεβ 07, 2012 9:15 pm, 1 φορά
Είδα πρόσφατα τα 4 πρώτα. Ντάξει, Milla Jovovich θεά.
Είχα δει κι εγώ το συγκεκριμένο trailer. Στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα είναι άθλιο... Ό,τι να ναι... Κι άλλες εταιρίες διαφημίστηκαν, δεν έκαναν έτσι όμως... _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Για όλους του φανς του πραγματικού AmericanPie ,αναφέρομαι στις ταινίες 1-3(οι άλλες ήταν σκουπίδια στην προσπάθεια εκμετάλλευσης των κάφρων θαυμαστών των τριών πρώτων ταινιών και όπως πιστεύω εγώ τουλάχιστον,αυτή η ταινία θα έπρεπε να είναι το 4).Oι κ@λ@φαρδοι κερ@τ@ΔΕς επστρεψαν ....να λεμε τα πραγματα με τα ονοματα τους.
I LOVE THE TWILIGHT BOOKS, NEW MOON IS MY FAVOURITE.
-Mine too.
OH, MY GOD... IT'S LIKE WE HAVE SO MUCH IN COMMON.
Το ήξερα ότι θα έβρισκαν κάποιο τρόπο να σχολιάσουν το twilight.Stifler Rules!!!
Jim's Dad- WHO MIGHT YOU BE?
Stifler's Mom- I'm stiflers mom
Oooh,- IM JIM'S DAD.
WHAT HAPPENED NEXT??
Αυτό δεν το περίμενα καθόλου
Ακόμα γελάω με το trailer! Must see χωρίς δεύτερη συζήτηση! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
Για όλους του φανς του πραγματικού AmericanPie ,αναφέρομαι στις ταινίες 1-3(οι άλλες ήταν σκουπίδια στην προσπάθεια εκμετάλλευσης των κάφρων θαυμαστών των τριών πρώτων ταινιών και όπως πιστεύω εγώ τουλάχιστον,αυτή η ταινία θα έπρεπε να είναι το 4).Oι κ@λ@φαρδοι κερ@τ@ΔΕς επστρεψαν ....να λεμε τα πραγματα με τα ονοματα τους.
Θα συμφωνήσω ότι οι ταινίες, μετά τις πρώτες 3, ήταν ό,τι να ναι, ωστόσο το Band Camp, δεν το βρήκα και τόσο κακό. Μετά από το Band Camp, ναι.
Ανυπομονώ για την 4η ταινία, καθώς το trailer φαίνεται υποσχόμενο, και είμαι σίγουρος ότι θα τα σπάει. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
_________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Θα έχει τρελό γέλιο το Reunion! Ουχου! _________________ "Διαφωτισμός είναι η έξοδος του ανθρώπου από
την ανωριμότητά του, για την οποία φταίει ο ίδιος"
(Immanuel Kant)
_________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας