Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic

Ανορθρογραφία στα Forum Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 04 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 18, 2011 7:39 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Geutella έγραψε:
Εγώ θα πρότεινα αν κάποιος βλέπει έντονα ορθογραφικά λάθη σε ένα post να διορθώνει ευγενικά τον poster και να προσπαθεί να του εξηγήσει και όχι να τον ειρωνεύεται με pics και καυστικά έξυπνα σχόλια που δείχνουν αυτοπροβολή.

κολλησα στο aftermath γιατι νομιζα πως το πηγαινες και απο εκει το θεμα..οτι δεν σαρεσουν αυτες οι αγγλικες εκφρασεις...αν ολο αυτο εγινε για το ποστ του eviantheos τοτε η geutella νομιζω τα ειπε ολα.. +1
θα μπορουσες να πεις ενα διορθωσε λιγο τα ορθογραφικα σου λαθη και να τελειωνε εκει.... Thumbs UP
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 11 Οκτ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 18, 2011 7:46 pm
Τίτλος:

Παράθεση:
FYI, πήρε τον ίδιο χρόνο για να διαβαστεί.

you've got to be kidding...

Συμφωνώ στα περισσότερα που λέει η psofia.
Αν και δεν μπορώ να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου φανατικό της ορθογραφίας, έχω βάλει τον αυτόματο διορθωτή βρε αδερφέ και έχω λύσει το 99% του προβλήματος.
Κάτι που μπορούν να κάνουν εύκολα όλοι.

ΥΓ: Το να μην ξέρει μαθηματικά κάποιος δεν έχει καμία σχέση με το να μην ξέρει ορθογραφία.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 08 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 18, 2011 7:50 pm
Τίτλος:

Eνώ το είχα στο μυαλό μου, ξέχασα να το αναφέρω στο προηγούμενο post μου:

Sugata, lolcats και οι υπόλοιποι πηγαίντε σε κάποιο ξένο forum (πχ. anidb, mmo-champion, οτιδήποτε θέμα) να δείτε τι κράξιμο τρώνε όσοι κάνουν λάθη στα αγγλικά.
Και συγγνώμη αλλά μου είναι αδύνατον να το παίξω καλή moderator. Eίπαμε έχω και εγώ ένα μικρό troll μέσα μου. Twisted Evil
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 04 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 18, 2011 7:55 pm
Τίτλος:

'νταξει αφου δεν σε πειραζουν οι εκφρασουλες τοτε ολα κομπλε.. Razz

οσο για τα lolcats δεν θα με χαλαγε ενα τετοιο τοπικ γιατι νομιζω θα ειχε φαση αυτο που θα συνεχιζαμε να καναμε στου bleach...ηδη ειχα βρει πολυ μαματες εικονιτσες για πολλα γελια... Thumb 2 Up
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 04 Νοέ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 18, 2011 8:02 pm
Τίτλος:

Εγω θα συμφωνησω ξανα τοσο με το μελκορ οσο και με την psofia.Κακα τα ψεμματα σε αυτα που λενε εχουν 100% δικιο.Οπως και να το κανουμε μερικα πραγματα ειναι eyecancer.
Οπως λεει και ο μεγαλος MD Geist βαλτε ενα διορθωτη and F****g

Ένταξη: 02 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 18, 2011 8:02 pm
Τίτλος:

Κι αφού εκφραστήκατε όσοι θέλατε, το θέμα αυτό θα κλείσει ήρεμα, σχεδόν δηλαδή όπως ξεκίνησε. (πφφφφφμουχαχαχαχαχαχαχαχ)
Θα συνεχίσει να υφίσταται, ως μουσειακό είδος, στην θεματική ενότητα off-topic.
Να ευχαριστήσω εδώ τους θεατές και ελπίζω να απολαύσατε τη συζήτηση.
Δεσμεύομαι (sic) για νέες και αναζωογονητικές συγκινήσεις στο προσεχές μέλλον.
Να 'στε όλοι καλά.

edit: έχουμε μια συμμετοχή τελευταίας στιγμής. Και επειδή μπορεί να χρειαστεί ανταπάντηση, το θέμα παραμένει ανοιχτό (προς ώρας)

Έχει επεξεργασθεί από τον/την sugata στις Παρ Φεβ 18, 2011 8:16 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 06 Αύγ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 18, 2011 8:16 pm
Τίτλος:

psofia έγραψε:

Geutella έγραψε:
Το να γινόμαστε grammar nazi δεν ξέρω κατά πόσο αποτελεσματικό θα είναι, μάλλον όμως θα έχει αρνητικό αποτέλεσμα μιας και η ειρωνεία και η κοροϊδία συνήθως οδηγεί σε flame.
Εγώ θα πρότεινα αν κάποιος βλέπει έντονα ορθογραφικά λάθη σε ένα post να διορθώνει ευγενικά τον poster και να προσπαθεί να του εξηγήσει και όχι να τον ειρωνεύεται με pics και καυστικά έξυπνα σχόλια που δείχνουν αυτοπροβολή.

Πλάκα μου κάνεις; Aν θυμάσαι καλά και από το anime.gr, άτομα που αυτοπροβάλλονταν συνεχώς έτρωγαν κράξιμο από εμένα. Δεν ανέχομαι λοιπόν κατηγορίες για "αυτοπροβολή". Επιπλέον αν θέλεις να απευθύνεσαι σε μένα, να το κάνεις απευθείας παρακαλώ. Σου συνιστώ να διαβάσεις και τα παρακάτω.

Διάβασα ολόκληρο το post σου και μάλιστα σε λιγότερο χρόνο από ό,τι θα νόμιζες πρώτον επειδή έχω εξασκηθεί και δεύτερον γιατί χρησιμοποίησα την τεχνική φωναχτής ανάγνωσης. Πάμε στο παρασύνθημα.
Πιστεύω ότι ήταν προφανές ότι αναφερόμουν στο post και στην γενικότερη στάση σου. Δεν ήθελα να το ανάγω σε προσωπικό επίπεδο επειδή δε σε εξετάζω σαν άτομο in real life, αλλά ως internetική persona. Αλλά εφόσον με παρακαλάς δε χαλάω χατίρια. Το ποιους κράζεις στο anime.gr ή στα υπόλοιπα forum που συμμετέχεις δεν αφορά την AnimeClipse. Επίσης προσωπικά δε με αφορά το τι ανέχεσαι και το τι όχι. Έχω κάθε δικαίωμα όπως και εσύ, να σχολιάζω συμπεριφορές. Βλέπω λοιπόν μια περσόνα που προσπαθεί να προβληθεί pownάροντας τα μέλη με attitude και ειρωνικό υφάκι λέγοντας "εξυπνάδες". Κοινώς η συμπεριφορά σου είναι ανάγωγη. Δεν έχω ούτε την αρμοδιότητα ούτε την δυνατότητα όμως να κάνω κάτι για αυτό. Αν το κρίνουν απαραίτητο ας αναλάβουν οι υπεύθυνοι.

Γενικότερο σχόλιο. Αν αρχίσουμε εδώ μέσα και σε κάθε forum που ο ηλικιακός μέσος όρος είναι 16-17 να διορθώνουμε ο ένας τον άλλο, ζήτω που καήκαμε. Και ειδικά αν το κάνουμε με τον τρόπο της psofias τότε κλάψε με μάνα κλάψε με με νύχτα και φεγγάρι. Δεν είναι ούτε το μέρος ούτε αυτός ο σωστός τρόπος να λύσουμε το μαθησιακό πρόβλημα της ορθογραφίας.
Όσο για τη δυσλεξία, προσωπικά ξέρω τέτοια άτομα και σέβομαι απόλυτα την κατάστασή τους, και επειδή απέναντί σου δεν ξέρεις ποτέ τι περίπτωση μπορείς να έχεις, καλό είναι να είμαστε άπαντες προσεκτικοί.
Και με την ευγένεια μπορείς να καταφέρεις πολύ περισσότερα πράγματα από ό,τι με την ειρωνεία-κοροϊδία.

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 02 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 18, 2011 8:23 pm
Τίτλος:

Αναμένω με αγωνία

ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.

φωναχτή ανάγνωση?
kame hame ha της ανάγνωσης κι έτσι?
Loud Reading No Jutsu?
Dragon's Loud Fire Reading?
μην βιαστείς να μου πεις, ξέρω. happy

Ένταξη: 03 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 18, 2011 9:42 pm
Τίτλος:

Geutella έγραψε:
Γενικότερο σχόλιο. Αν αρχίσουμε εδώ μέσα και σε κάθε forum που ο ηλικιακός μέσος όρος είναι 16-17 να διορθώνουμε ο ένας τον άλλο, ζήτω που καήκαμε. Και ειδικά αν το κάνουμε με τον τρόπο της psofias τότε κλάψε με μάνα κλάψε με με νύχτα και φεγγάρι. Δεν είναι ούτε το μέρος ούτε αυτός ο σωστός τρόπος να λύσουμε το μαθησιακό πρόβλημα της ορθογραφίας.

θα ήθελα πραγματικά να μου πεις ποιος νομίζεις ότι είναι ο σωστός τρόπος;Ποιος νομίζεις αλήθεια ότι θα κάτσει να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το θέμα όταν το μόνο που βλέπεις γύρο σου είναι η ευκολία και η προχειρότητα;

Το ότι ο μέσος όρος ηλικίας είναι αυτός που αναφέρεις δεν είναι σε καμία των περιπτώσεων δικαιολογία!

Συμφωνώ λοιπόν ότι αν με αυτόν τον τρόπο μπορεί να διορθωθεί έστω και ένας τότε είμαι υπέρ γιατί πίστεψε με κανένας άλλος δεν θα ασχοληθεί!

Επίσης είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα με πάρα πολλές προεκτάσεις και παραμέτρους που θα μπορούσαμε να μιλάμε και να αναλύουμε με τις ώρες!

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 18, 2011 9:43 pm
Τίτλος:

Yohoho και από μένα.

Παρακολουθώ το θέμα σιωπηλά και από απόσταση εδώ και μέρες. Από τη μια δε συμφωνώ με την αντίδραση της psofia και των λοιπών, από την άλλη δε διαφωνώ με την άποψή τους.

Αρχικά λοιπόν μια φιλοσοφική προσέγγιση του πράγματος.
Θυμάμαι λοιπόν (μπορείτε να ξεκινήσετε την πρέζα τώρα Razz) ότι όταν ήμουν μικρός, ούτε πολύ τηλεόραση βλέπαμε, μιας και δεν υπήρχαν και πολλά κανάλια, ούτε ιντερνετ μπαίναμε, μιας και τότε δεν υπήρχε το ιντερνετ στην Ελλάδα, αλλά αντιθέτως διαβάζαμε βιβλία. Μυθιστορήματα θες, εγκυκλοπαίδειες για παιδιά θες, περιοδικά θες, τα πάντα. Θα μου πείτε, ρε μάστορα τι μας τα λες τώρα αυτά;

Εκεί λοιπόν αγαπητές συμφορουμίτισσες και συμφορουμίτες κρύβεται για μένα το σημερινό πρόβλημα της ορθογραφίας. Από το σχολείο ειλικρινά δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα από γραμματική, συντακτικό κτλ, πέρα από ελάχιστα πράγματα. Ωστόσο ο άνθρωπος όντας μιμητικό ον, σαν τα πιθήκια ένα πράγμα, βλέποντας κάτι πολλές φορές, το αποτυπώνει στη μνήμη του και στο υποσυνείδητό του και μετά το αναπαράγει. Οι τότε λοιπόν πηγές ανάγνωσης, ήταν σωστές όσον αφορά την ορθογραφία. Τουλάχιστον στη συντριπτική πλειοψηφία τους.

Αντίθετα, τη σημερινή εποχή, που έχουμε πήξει στα τηλεοπτικά κανάλια, που προβάλλουν λάθος υπότιτλους, που έχουμε πήξει στο ιντερνετ με όλη αυτή τη σαβούρα, λέγε με υπότιτλος ταινίας που έχει πιο πολλά λάθη από τις λέξεις που αποτελείται, λέγε με forum και blog που έχει πιο πολλά λάθη από τα post που περιέχει, λέγε με IRC, MSN, Skype, Facebook, Twitter, κτλ που τα λάθη τους δεν υπολογίζονται σε ανθρώπινη κλίμακα, ένα μικρό παιδί έχει λανθασμένα ερεθίσματα. Είναι λοιπόν λογικό και επόμενο να μην ξέρει ορθογραφία.

Αυτό που μου άρεσε όταν πρωτομπήκα στην ομάδα, ήταν η προσοχή που δείχναν τα παιδιά στη σωστή ορθογραφία, αλλά και γενικότερα στη σωστή απόδοση στη νεοελληνική. Αυτό προσπαθώ μέχρι και σήμερα να κάνω, αλλά και να τονίζω στα νέα μέλη. Μιας και το target group μας (για να μιλήσουμε και λίγο μαρκετίστικα) είναι οι μικρές κατά κύριο λόγο ηλικίες, γιατί να μην τους δίνουμε ένα σωστό ερέθισμα; Μπορεί το 1% να επηρεαστεί. Κι αυτό κέρδος είναι. Βέβαια όλα αυτά στο επίπεδο των release.

Όσον αφορά το κομμάτι του forum, ποτέ δε μου άρεσε να λογοκρίνω ή να φιμώνω απόψεις. Ακόμα κι όταν αυτές είναι εκφρασμένες... ανορθόγραφα! Razz
Σίγουρα, νομίζω ότι όλοι το ξέρουμε ότι ο σωστός τρόπος είναι να πιάσεις τον άλλο από το χεράκι, να του τραβήξεις μαλακά το αυτάκι και να του πεις χαριτολογώντας "βρε ατιμούλικο, τι ορθογραφία είναι αυτή; Γρήγορα στα expert... ε... στο βιβλίο της νεοελληνικής γλώσσας!"
Όμως δεν έχουμε όλοι την ίδια υπομονή και όρεξη και πολλές φορές υπάρχουν και διαφορετικές αντιμετωπίσεις, όπως ειρωνία, σκληρή γλώσσα, κτλ.

Δε θα χαρακτήριζα κοινωνικό αποκλεισμό την απαγόρευση των ανορθόγραφων post, αλλά απλά ως έναν ακόμα αυστηρό κανόνα. Δεν είναι κάποια παράλογη απαίτηση, ούτε κάτι το παράλογο στην τήρησή του. Γιατί τότε, δε θα έπρεπε να απαγορεύουμε και τα greeklish. Ωστόσο, συμφωνώ στη μη θέσπιση αυτού του κανόνα, γιατί μετά καταντάμε γραφικοί. Όμως ένα κραξιματάκι στους ανορθόγραφους θα το ήθελα να το ρίχνουμε πού και πού όπως τώρα καλή ώρα.

Τέλος, δε σχολιάζω το catfight μεταξύ psofia και Geutella, απλά ελπίζω να άρχισε και να τελείωσε εδώ, για το δικό τους καλό! Twisted Evil

Over and out... Cool

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 18, 2011 9:55 pm
Τίτλος:

vanni έγραψε:

θα ήθελα πραγματικά να μου πεις ποιος νομίζεις ότι είναι ο σωστός τρόπος;Ποιος νομίζεις αλήθεια ότι θα κάτσει να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το θέμα όταν το μόνο που βλέπεις γύρο σου είναι η ευκολία και η προχειρότητα;

Συμφωνώ λοιπόν ότι αν με αυτόν τον τρόπο μπορεί να διορθωθεί έστω και ένας τότε είμαι υπέρ γιατί πίστεψε με κανένας άλλος δεν θα ασχοληθεί!

Πιστεύεις πως εδώ στην AnimeClipse, θα μάθουμε σε κάθε μέλος να γράφει σωστά; Κατά τη γνώμη μου δεν είναι το σωστό μέρος. Επίσης εσένα θα ήθελες να σε ειρωνεύονται για μια αδυναμία σου;
Προσωπική μου άποψη πάντα, είναι πως με αυτόν τον τρόπο δε θα διορθωθεί τίποτα και εξάλλου επαληθεύτηκα. Όταν ξεκίνησε όλο το grammar off topic στο thread του Bleach απλώς έγινε flame και μετά άρχισαν να postάρουν pics. Με τις pics θα μάθουμε ορθογραφία;
Εγώ έχω όλη την καλή διάθεση να ασχοληθώ αλλά με ευγένεια και προπάντων με σεβασμό προς τον συνομιλητή μου. Δε με πειράζει η διόρθωση, αλλά ο τρόπος με τον οποίο γίνεται αυτή.

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 18, 2011 10:25 pm
Τίτλος:

Δυστυχώς δεν είδα το άλλο θέμα αλλά κατευθείαν αυτό οπότε η άποψη μου και η γνώμη μου είναι μόνο για τα ανορθόγραφα post και την επισήμανση τους και τίποτα άλλο!!

Συμφωνούμε λοιπόν ότι είτε θα κάνουμε παρατηρήσεις ώστε να προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε σαν φαινόμενο ή όπως είπε κάποιος να γίνει κανόνας!

Στη μεν πρώτη περίπτωση θεωρώ ότι θα υπάρξουν άσχημες αντιδράσεις και φαινόμενα σαν και αυτά που αναφέρεις σχετικά με τον τρόπο στην δε δεύτερη θα αντιμετωπίσουμε φαινόμενα όπως με τα greeklish που κάποιοι ακόμα και τώρα τα χρησιμοποιούν και πρέπει να το λες και να το ξαναλές αλλά τουλάχιστον θα πρέπει να το κάνει!!!

Προσωπικά να σου απαντήσω λοιπόν ότι όχι δεν θα με πείραζε η οποιαδήποτε παρατήρηση και με οποιονδήποτε τρόπο εφόσον κάνω κάτι λάθος και επειδή στα 35μου χρόνια έχω κάνει πολλά λάθη και είμαι και πολλά χρόνια στον χώρο του διαδικτύου καταλαβαίνεις ότι έχω δεχτεί πολλές παρατηρήσεις και έχω ρίξει άπειρους καυγάδες με mod smod admin κλπ.Οι οποίοι τις περισσότερες φορές είχαν δίκιο και απλά εγώ δεν το καταλάβαινα μέχρι να γίνω "έμπειρος" χρήστης forum!

Και τέλος δεν θεωρώ την ανορθογραφία αδυναμία τουλάχιστον σε ένα μεγάλο βαθμό της τάξεως του 60% με 70%!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την vanni στις Παρ Φεβ 18, 2011 10:44 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 18, 2011 10:34 pm
Τίτλος:

vanni έγραψε:
Και τέλος δεν θεωρώ την ανορθογραφία αδυναμία τουλάχιστον σε ένα μεγάλο βαθμό τις τάξεως του 60% με 70%!

Είναι "της τάξεως" ως γενική ενικού και όχι "τις". Σε διορθώνω στο μοναδικό σοβαρό σου ορθογραφικό λάθος, όχι για να στην πω, αλλά για να δεις πως όλοι μας κάνουμε λάθη. Φυσικά δεν εξαιρώ ούτε τον εαυτό μου, και πολλές φορές κάνω edit ξανά και ξανά στα post μου για να διορθώσω ό,τι ξεφεύγει.
Υπάρχουν άτομα με σοβαρό πρόβλημα όμως, που έχουν συνηθίσει σε greeklish και δυσκολεύονται να γράψουν στα ελληνικά, ή πολύ απλά δε γνωρίζουν σωστή ορθογραφία. Χρειάζεται επιμονή. Εντάξει διαφωνούμε στον τρόπο μεταχείρισης, αλλά υπάρχει ένας κανόνας. Για να σε σεβαστεί και να σε ακούσει ο άλλος, πρέπει να τον σέβεσαι και εσύ.

Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 18, 2011 10:53 pm
Τίτλος:

Και ο καλύτερος τρόπος είναι να σε ευχαριστήσω για την παρατήρηση σου να το διορθώσω και να φροντίσω να μην ξαναγίνει!!!

Δεν θα συμφωνήσω ποτέ ούτε μαζί σου ούτε γενικά με αυτή την άποψη που επικρατεί ότι (έχουν συνηθίσει σε greeklish και δυσκολεύονται να γράψουν στα ελληνικά) δεν είναι καν δικαιολογία όπως δεν είναι γλώσσα τα greeklish για να τα έχεις μάθει πόσο μάλλον όταν στο σχολείο έχει μάθει ελληνικά!

Για τον κανόνα περί σεβασμού συμφωνώ 100% αλλά σαν έμπειρη σε θέματα forum και σαν ενεργό μέλος σε πολλά από αυτά ξέρεις ότι τέτοιο πράγμα στις περισσότερες περιπτώσεις ούτε εφαρμόζεται ούτε και εκτιμάται!!

Ένταξη: 18 Οκτ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 19, 2011 12:05 am
Τίτλος:

Πλεον το θεμα εχει εξελιχθει σε ενα ''θεατρο παραλογου'' δλδ πρεπει να εμφανιστει ενας admin για να τελειωσει το θεμα!

Ανοιγουμε τωρα ενα θεμα για τα greeklish ξαφνικα ενω υπαρχει ενας κανονας μεσα σε αυτο το φορουμ ποιος ο λογος λοιπον;

Αν ειναι δυνατον ας χαλαρωσουμε λιγο! happy
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Αυτό το Θέμα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε κάποια δημοσίευση σ' αυτό     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 3 από 5

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας