Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 08 Μάρ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Ιαν 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάρ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Απρ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 28, 2007 4:03 pm
Τίτλος:
|
|
|
Εγώ χρησιμοποιώ:
.::Windows Media Player
.::Media Player Classic
.::VLC Media Player (μιά στο τόσο)
.::Real Player (σχεδόν ποτέ).
Να σου πώ την αλήθεια δέν έχω ξανασυναντήσει αυτό το extension, αλλά πιστεύω πως θα παίζει με το M.P.Classic. Από όλους τους τύπους video που έχω μόνο τα .rm δέν παίζει (παίζουν με Real, ίσως και με VLC). Οπότε ακόμα και να μήν το παίζει το M.P.Classic, θα είσαι καλυμμένη για σχεδόν οποιοδήποτε άλλο extension.  _________________
Ούγκ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 28, 2007 4:13 pm
Τίτλος:
|
|
|
@Lucifer
Επειδή ο MPC είναι directshow player, μπορεί να παίξει ΤΑ ΠΑΝΤΑ αρκεί να υπάρχει εγκατεστημένο το κατάλληλο DirectShow filter και φυσικά το αντίστοιχο codec. Για τα αρχεία .rm λοιπόν χρειάζεσαι το Real Alternative το οποίο μπορείς να κατεβάσεις από εδώ. Αν ακόμα θέλεις να παίζεις αρχεία mov, δηλαδή quicktime, τότε χρειάζεσαι το QuickTime Alternative το οποίο μπορείς να προμηθευτείς εδώ. Έτσι γλιτώνεις τη γανάδα του Real Player και του Quicktime και τα παίζεις όλα σε ένα player  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Απρ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 28, 2007 4:32 pm
Τίτλος:
|
|
|
All hail to Gpower.  =P
Ευχαριστώ φίλε, δέν ήξερα οτι γίνεται αυτό που είπες και με τα .rm files. Αμέσως αμέσως έδωσες και το link.
Thanks again, πάω να ξεφορτωθώ το Real τώρα. |: _________________
Ούγκ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Δεκ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 29, 2007 12:13 am
Τίτλος:
|
|
|
O VLC μου φαίνεται πιο βαρύς από τον MPC, και με τον MPC μπορείς να κάνεις μεμονωμένα τα updates για κάθε codec, ενώ με τον VLC πρέπει να ξανακατεβάσεις όλο τον player. Ακόμα, ο MPC μπορεί να παίξει και το TV Tuner σου αν έχεις εγκατεστημένους τους WDM drivers! Τέλος, και ο MPC δεν απαιτεί εγκατάσταση αφού είναι μόνο ένα εκτελέσιμο αρχείο και ένα αρχείο ini με τις ρυθμίσεις του, αλλά κάθε φορά που αλλάζεις υπολογιστή θα πρέπει να κάνεις install τα φίλτρα και τα codecs, οπότε ο VLC έχει πλεονέκτημα...
Αυτά! Η επιλογή δική σας, αν και καλό είναι να δοκιμάσετε και τους δύο και να δείτε ποιος ταιριάζει στα μέτρα σας! _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Δεκ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάρ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Απρ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 01, 2007 12:00 am
Τίτλος:
|
|
|
CCCP και μετά το χάος. Όπως προείπε ο Raziel, περιλαμβάνει το Media Player Classic (που παρεμπιπτόντως εννοείται πως έχει επιλογή για πολλαπλά audio και subtitles streams).
Αν και εγώ χρησιμοποιώ τον Zoom Player που και αυτός συμπεριλαμβάνεται στο CCCP. Μπορείς να αλλάξεις audio και Subtitle streams με ένα μόνο κουμπί, και παίζει και τα flv που προαναφέρθηκαν.
Το VLC δεν μου αρέσει καθόλου, επειδή δεν υποστηρίζει Formatted Subs. Και το BSPlayer έφαγε uninstall από τότε που βρήκα το CCCP.
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 01, 2007 12:04 am
Τίτλος:
|
|
|
Δεν έχεις κι άδικο am_i_registered. Όμως υπάρχουν κάποιες ασάφειες σε αυτά που λες.
am_i_registered έγραψε:
|
ενώ το Media Player Classic μειονεκτεί ως προς τα subtitle streams.
|
Εαν εγκαταστήσεις το Haali Media Splitter, βγαίνει ένα εικονίδιο στην κάτω μπάρα των windows και χειρίζεσαι τα stream ωραιότατα από εκεί. Επίσης, βγαίνει συνεχώς καινούρια έκδοση με πολλά bug fixes.
am_i_registered έγραψε:
|
BSPlayer > το προτιμώ για κάθε άλλο format video και για ταίνιες με υπότιτλους .srt, .sub κτλ. γιατί χειρίζεται με μοναδικό τρόπο τους υπότιτλους και καταναλώνει ελάχιστο επεξεργαστή (είναι το μόνο που παίζει video χωρίς να κολλάει όταν παράλληλα κάνω enconding - ίσως αν έχεις κανένα θυριώδη επεξεργαστή να μη σε νοιάζει).
|
Όντως ένας από τους καλύτερους players που κυκλοφορούν, αλλά τώρα τελευταία που έχει βάλει τα adware έχει αρχίσει να πέφτει. Η διαφορά στην ταχύτητα αναπαραγωγής οφείλεται στη χρήση του Overlay Renderer που χρησιμοποιεί, σε αντίθεση με τον MPC που χρησιμοποιεί τον VMR9. Όλα αυτά όμως είναι οι by default ρυθμίσεις που μπορείς να αλλάξεις. Αν γυρίσεις τον MPC σε Οverlay θα δείς ότι είναι πιο ελαφρύς από τον BSplayer.
am_i_registered έγραψε:
|
FLV Player > αποκλειστικά και μόνο για αρχεία .flv
|
Το ξερες ότι με το ffdshow μπορείς να δεις flv αρχεία σε συνδυασμό με τον MPC; Πας στο μενού codecs και ενεργοποιείς το FLV1. Ενω με τον Flash Video Splitter μπορείς να αναπαράγεις τα flv και με τον Windows Media Player, ενώ με τη χρήση του AviSynth μπορείς και να επεξεργαστείς και να μετατρέψεις αυτά τα αρχεία! _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Απρ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 01, 2007 12:41 am
Τίτλος:
|
|
|
Σωστές οι παρατηρήσεις σου!
Παράθεση:
|
Εαν εγκαταστήσεις το Haali Media Splitter, βγαίνει ένα εικονίδιο στην κάτω μπάρα των windows και χειρίζεσαι τα stream ωραιότατα από εκεί. Επίσης, βγαίνει συνεχώς καινούρια έκδοση με πολλά bug fixes.
|
Απλά στο VLC Player κάνεις δεξί κλίκ και επιλέγεις... σίγουρα γίνεται και από το Haali Media Splitter στο system tray αλλά....
Παράθεση:
|
Όντως ένας από τους καλύτερους players που κυκλοφορούν, αλλά τώρα τελευταία που έχει βάλει τα adware έχει αρχίσει να πέφτει. Η διαφορά στην ταχύτητα αναπαραγωγής οφείλεται στη χρήση του Overlay Renderer που χρησιμοποιεί, σε αντίθεση με τον MPC που χρησιμοποιεί τον VMR9. Όλα αυτά όμως είναι οι by default ρυθμίσεις που μπορείς να αλλάξεις. Αν γυρίσεις τον MPC σε Οverlay θα δείς ότι είναι πιο ελαφρύς από τον BSplayer.
|
Συνεχίζει κατά τη γνώμη μου να είναι ο καλύτερος για υπότιτλους .srt, .sub κτλ. Επίσης μου φαίνεται πιο ελαφρής από τον MPC σε κάθε περίπτωση αλλά χωρίς να είμαι σίγουρος. Πάντως προτιμώ να έχω τον MPC με VMR9 γιατί κάνω συχνά Save Thumbnails...  +μπορείς να πηγαίνεις το video λίγα λίγα frames μπρος πίσω με τα βελάκια - με βοηθάει αρκέτα σε ορισμένες περιπτώσεις!
Παράθεση:
|
Το ξερες ότι με το ffdshow μπορείς να δεις flv αρχεία σε συνδυασμό με τον MPC; Πας στο μενού codecs και ενεργοποιείς το FLV1. Ενω με τον Flash Video Splitter μπορείς να αναπαράγεις τα flv και με τον Windows Media Player, ενώ με τη χρήση του AviSynth μπορείς και να επεξεργαστείς και να μετατρέψεις αυτά τα αρχεία!
|
Το ξέρω και με το BSPlayer παίζουν... αλλά δεν έχω ήχο  . Ξέρεις μήπως το λόγο; _________________ Sharing for free is good, but buying for support is even better!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 01, 2007 12:52 am
Τίτλος:
|
|
|
am_i_registered έγραψε:
|
Συνεχίζει κατά τη γνώμη μου να είναι ο καλύτερος για υπότιτλους .srt, .sub κτλ.
|
Δεν υποστηρίζει unicode srt αρχεία, αλλά ούτε και ass αρχεία.
am_i_registered έγραψε:
|
Το ξέρω και με το BSPlayer παίζουν... αλλά δεν έχω ήχο Sad . Ξέρεις μήπως το λόγο;
|
Εμένα με τον BSplayer δεν παίζουν καθόλου για έναν ανεξήγητο λόγο. Με τον MPC παίζουν κανονικά και στα φίλτρα βγάζει ότι για τον ήχο χρησιμοποιεί MPEG-1 Audio Filter. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τον internal FLV splitter του MPC και να εγκαταστήσεις τον Flash Video Splitter που αναφέρω παραπάνω. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα μετά. _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|