Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη

Με ποιον player να δω τα mkv; Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 08 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 28, 2007 3:20 pm
Τίτλος: Με ποιον player να δω τα mkv;
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Katevasa to Naruto Shippuuden 3 kai einai arxeio .MKV . To Media Player kai to Winamp dn to paizoun. Poio programma na katevasw gia na to paiksei?
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 11 Ιαν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 28, 2007 3:25 pm
Τίτλος:

Το Media Player Classic είναι μάλλον το καλύτερο. Μπορείς να το κατεβάσεις μόνο του, αλλά συμπεριλαμβάνεται και στο CCCP (Combined Community Codec Pack), που είναι το προτεινόμενο codec pack για την αναπαραγωγή anime από τα περισσότερα fansub του εξωτερικού.

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 28, 2007 3:37 pm
Τίτλος:

Εγώ έχω να σου προτείνω αυτά που αναφέρω εδώ

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 11 Απρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 28, 2007 4:03 pm
Τίτλος:

Εγώ χρησιμοποιώ:

.::Windows Media Player
.::Media Player Classic
.::VLC Media Player (μιά στο τόσο)
.::Real Player (σχεδόν ποτέ).

Να σου πώ την αλήθεια δέν έχω ξανασυναντήσει αυτό το extension, αλλά πιστεύω πως θα παίζει με το M.P.Classic. Από όλους τους τύπους video που έχω μόνο τα .rm δέν παίζει (παίζουν με Real, ίσως και με VLC). Οπότε ακόμα και να μήν το παίζει το M.P.Classic, θα είσαι καλυμμένη για σχεδόν οποιοδήποτε άλλο extension. Thumb 2 Up

Ούγκ
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 28, 2007 4:13 pm
Τίτλος:

@Lucifer
Επειδή ο MPC είναι directshow player, μπορεί να παίξει ΤΑ ΠΑΝΤΑ αρκεί να υπάρχει εγκατεστημένο το κατάλληλο DirectShow filter και φυσικά το αντίστοιχο codec. Για τα αρχεία .rm λοιπόν χρειάζεσαι το Real Alternative το οποίο μπορείς να κατεβάσεις από εδώ. Αν ακόμα θέλεις να παίζεις αρχεία mov, δηλαδή quicktime, τότε χρειάζεσαι το QuickTime Alternative το οποίο μπορείς να προμηθευτείς εδώ. Έτσι γλιτώνεις τη γανάδα του Real Player και του Quicktime και τα παίζεις όλα σε ένα player Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 11 Απρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 28, 2007 4:32 pm
Τίτλος:

All hail to Gpower. Worthy =P

Ευχαριστώ φίλε, δέν ήξερα οτι γίνεται αυτό που είπες και με τα .rm files. Αμέσως αμέσως έδωσες και το link. Razz
Thanks again, πάω να ξεφορτωθώ το Real τώρα. |:

Ούγκ
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Ένταξη: 11 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 28, 2007 11:07 pm
Τίτλος:

Αυτο που λες δηλαδη ενας player που να παιζει και της παναγιας τα ματια το κανει και ο VLC.Ο VLC ειδικα χρησιμευει πολυ και στο γεγονος ειναι και portable δηλαδη τρεχει και απο φλασακι...
Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 29, 2007 12:13 am
Τίτλος:

O VLC μου φαίνεται πιο βαρύς από τον MPC, και με τον MPC μπορείς να κάνεις μεμονωμένα τα updates για κάθε codec, ενώ με τον VLC πρέπει να ξανακατεβάσεις όλο τον player. Ακόμα, ο MPC μπορεί να παίξει και το TV Tuner σου αν έχεις εγκατεστημένους τους WDM drivers! Τέλος, και ο MPC δεν απαιτεί εγκατάσταση αφού είναι μόνο ένα εκτελέσιμο αρχείο και ένα αρχείο ini με τις ρυθμίσεις του, αλλά κάθε φορά που αλλάζεις υπολογιστή θα πρέπει να κάνεις install τα φίλτρα και τα codecs, οπότε ο VLC έχει πλεονέκτημα...
Αυτά! Η επιλογή δική σας, αν και καλό είναι να δοκιμάσετε και τους δύο και να δείτε ποιος ταιριάζει στα μέτρα σας!

Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 11 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 29, 2007 12:18 am
Τίτλος:

Ενταξει δεν πιστευω πως 20mb ειναι τοσος μπελας να τα κατεβασεις....
Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 08 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 29, 2007 3:00 pm
Τίτλος:

katevasa to Media Player Classic. thanks gia tn voitheia! Thumb 2 Up
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 25 Απρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 30, 2007 11:20 pm
Τίτλος:

Καλή επιλογή!
Το Media Player Classic είναι ένα player που παίζει σχεδόν τα πάντα!
Κατά την προσωπική μου άποψη όμως ένα player δεν είναι αρκετό...
Το καθένα κάνει κάτι καλύτερα από το άλλο και εν προκειμένου πιστεύω πως τα αρχεία .mkv, .ogm αναπαράγονται καλύτερα από το VLC Player (το οποίο έχει εκδόσεις σχεδόν για όλα τα λειτουργικά συστήματα και προσφέρεται σε πάρα πολλές γλώσσες) με την έννοια ότι μπορείς να επιλέγεις video, audio & subtitle stream πάρα πολύ εύκολα - συγκεκριμένα από το right-click-menu - ενώ το Media Player Classic μειονεκτεί ως προς τα subtitle streams.

Για παράδειγμα εγώ χρησιμοποιώ τα players μου με τον ακόλουθω τρόπο.

- Windows Media Player 11 > κυρίως για αρχεία ήχου, έχει καταπληκτικό Media Libray & ταυτόχρονα έχει υποστήριξη για SPDIF (το Winamp επίσης είναι καλό αλλά δεν έχει υποστήριξη για SPDIF)
- VLC Player > κυρίως για τα αρχεία που είναι multi-stream, δηλαδή που περιέχουν πολλά audio, subtitles & video.
- BSPlayer > το προτιμώ για κάθε άλλο format video και για ταίνιες με υπότιτλους .srt, .sub κτλ. γιατί χειρίζεται με μοναδικό τρόπο τους υπότιτλους και καταναλώνει ελάχιστο επεξεργαστή (είναι το μόνο που παίζει video χωρίς να κολλάει όταν παράλληλα κάνω enconding - ίσως αν έχεις κανένα θυριώδη επεξεργαστή να μη σε νοιάζει).
FLV Player > αποκλειστικά και μόνο για αρχεία .flv

Ένταξη: 22 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 01, 2007 12:00 am
Τίτλος:

CCCP και μετά το χάος. Όπως προείπε ο Raziel, περιλαμβάνει το Media Player Classic (που παρεμπιπτόντως εννοείται πως έχει επιλογή για πολλαπλά audio και subtitles streams).
Αν και εγώ χρησιμοποιώ τον Zoom Player που και αυτός συμπεριλαμβάνεται στο CCCP. Μπορείς να αλλάξεις audio και Subtitle streams με ένα μόνο κουμπί, και παίζει και τα flv που προαναφέρθηκαν.

Το VLC δεν μου αρέσει καθόλου, επειδή δεν υποστηρίζει Formatted Subs. Και το BSPlayer έφαγε uninstall από τότε που βρήκα το CCCP.

ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 01, 2007 12:04 am
Τίτλος:

Δεν έχεις κι άδικο am_i_registered. Όμως υπάρχουν κάποιες ασάφειες σε αυτά που λες.

am_i_registered έγραψε:
ενώ το Media Player Classic μειονεκτεί ως προς τα subtitle streams.

Εαν εγκαταστήσεις το Haali Media Splitter, βγαίνει ένα εικονίδιο στην κάτω μπάρα των windows και χειρίζεσαι τα stream ωραιότατα από εκεί. Επίσης, βγαίνει συνεχώς καινούρια έκδοση με πολλά bug fixes.

am_i_registered έγραψε:
BSPlayer > το προτιμώ για κάθε άλλο format video και για ταίνιες με υπότιτλους .srt, .sub κτλ. γιατί χειρίζεται με μοναδικό τρόπο τους υπότιτλους και καταναλώνει ελάχιστο επεξεργαστή (είναι το μόνο που παίζει video χωρίς να κολλάει όταν παράλληλα κάνω enconding - ίσως αν έχεις κανένα θυριώδη επεξεργαστή να μη σε νοιάζει).

Όντως ένας από τους καλύτερους players που κυκλοφορούν, αλλά τώρα τελευταία που έχει βάλει τα adware έχει αρχίσει να πέφτει. Η διαφορά στην ταχύτητα αναπαραγωγής οφείλεται στη χρήση του Overlay Renderer που χρησιμοποιεί, σε αντίθεση με τον MPC που χρησιμοποιεί τον VMR9. Όλα αυτά όμως είναι οι by default ρυθμίσεις που μπορείς να αλλάξεις. Αν γυρίσεις τον MPC σε Οverlay θα δείς ότι είναι πιο ελαφρύς από τον BSplayer.

am_i_registered έγραψε:
FLV Player > αποκλειστικά και μόνο για αρχεία .flv

Το ξερες ότι με το ffdshow μπορείς να δεις flv αρχεία σε συνδυασμό με τον MPC; Πας στο μενού codecs και ενεργοποιείς το FLV1. Ενω με τον Flash Video Splitter μπορείς να αναπαράγεις τα flv και με τον Windows Media Player, ενώ με τη χρήση του AviSynth μπορείς και να επεξεργαστείς και να μετατρέψεις αυτά τα αρχεία!

Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 25 Απρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 01, 2007 12:41 am
Τίτλος:

Σωστές οι παρατηρήσεις σου!

Παράθεση:
Εαν εγκαταστήσεις το Haali Media Splitter, βγαίνει ένα εικονίδιο στην κάτω μπάρα των windows και χειρίζεσαι τα stream ωραιότατα από εκεί. Επίσης, βγαίνει συνεχώς καινούρια έκδοση με πολλά bug fixes.

Απλά στο VLC Player κάνεις δεξί κλίκ και επιλέγεις... σίγουρα γίνεται και από το Haali Media Splitter στο system tray αλλά....

Παράθεση:
Όντως ένας από τους καλύτερους players που κυκλοφορούν, αλλά τώρα τελευταία που έχει βάλει τα adware έχει αρχίσει να πέφτει. Η διαφορά στην ταχύτητα αναπαραγωγής οφείλεται στη χρήση του Overlay Renderer που χρησιμοποιεί, σε αντίθεση με τον MPC που χρησιμοποιεί τον VMR9. Όλα αυτά όμως είναι οι by default ρυθμίσεις που μπορείς να αλλάξεις. Αν γυρίσεις τον MPC σε Οverlay θα δείς ότι είναι πιο ελαφρύς από τον BSplayer.

Συνεχίζει κατά τη γνώμη μου να είναι ο καλύτερος για υπότιτλους .srt, .sub κτλ. Επίσης μου φαίνεται πιο ελαφρής από τον MPC σε κάθε περίπτωση αλλά χωρίς να είμαι σίγουρος. Πάντως προτιμώ να έχω τον MPC με VMR9 γιατί κάνω συχνά Save Thumbnails... Wink +μπορείς να πηγαίνεις το video λίγα λίγα frames μπρος πίσω με τα βελάκια - με βοηθάει αρκέτα σε ορισμένες περιπτώσεις!

Παράθεση:
Το ξερες ότι με το ffdshow μπορείς να δεις flv αρχεία σε συνδυασμό με τον MPC; Πας στο μενού codecs και ενεργοποιείς το FLV1. Ενω με τον Flash Video Splitter μπορείς να αναπαράγεις τα flv και με τον Windows Media Player, ενώ με τη χρήση του AviSynth μπορείς και να επεξεργαστείς και να μετατρέψεις αυτά τα αρχεία!

Το ξέρω και με το BSPlayer παίζουν... αλλά δεν έχω ήχο Sad . Ξέρεις μήπως το λόγο;

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 01, 2007 12:52 am
Τίτλος:

am_i_registered έγραψε:
Συνεχίζει κατά τη γνώμη μου να είναι ο καλύτερος για υπότιτλους .srt, .sub κτλ.

Δεν υποστηρίζει unicode srt αρχεία, αλλά ούτε και ass αρχεία.

am_i_registered έγραψε:
Το ξέρω και με το BSPlayer παίζουν... αλλά δεν έχω ήχο Sad . Ξέρεις μήπως το λόγο;

Εμένα με τον BSplayer δεν παίζουν καθόλου για έναν ανεξήγητο λόγο. Με τον MPC παίζουν κανονικά και στα φίλτρα βγάζει ότι για τον ήχο χρησιμοποιεί MPEG-1 Audio Filter. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τον internal FLV splitter του MPC και να εγκαταστήσεις τον Flash Video Splitter που αναφέρω παραπάνω. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα μετά.

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας