Εγώ προσωπικά δεν έχω κατεβάσει το codec pack της animeclipse, αλλά αν θές μπορώ να σε βοηθήσω με τα tools που χρησιμοποιώ εγώ.
1)
Haali Media Splitter
2)
FFDShow
3)
Media Player Classic
Με το 1, μπορείς να ανοίγεις τα αρχεία mkv με όποιον DirectShow Player χρησιμοποιείς (Windows Media Player, Media Player Classic, Bsplayer).
Με το 2, μπορείς να δείς αρχεία βίντεο συμπιεσμένα με τα πιο δημοφιλή codec (στην προκειμένη με το x264).
Το 3 είναι ένας από τους πιο ελαφριούς και εύχρηστους media players που κυκλοφορούν.
Όλα τα παραπάνω είναι open source οπότε δεν αντιμετωπίζεις και πρόβλημα με τα copyrights, και δεν χρειάζεσαι cracks.
Τέλος, πρώτα εγκαθιστάς το 1 (ξετσεκάρεις την επιλογή use shell extension, όλα τα άλλα τα αφήνεις ως έχουν), μετά το 2 (προσέχεις να είναι επιλεγμένη η επιλογή H264) και τέλος ή χρησιμοποιείς το 3 (δεν χρειάζεται εγκατάσταση), ή τον Windows Media Player. Όταν θα αρχίσει η αναπαραγωγή των αρχείων, θα εμφανιστεί κάτω δεξιά στην μπάρα των windows ένα εικονίδιο που μοιάζει με Ο και γράφει Haali Media Splitter όταν περνάς το ποντίκι από πάνω. Πατάς δεξί κλικ πάνω του και θα βγεί ένα μενού με τα streams του βίντεο, του ήχου και των υπότιτλων. Επέλεξε τα Greek subtitles και είσαι εντάξει!
Ελπίζω να βοήθησα, καλή τύχη!
And remember, fansubbing is NOT serious business...