Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Anime

Seiki subs Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 11 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 22, 2009 2:38 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανεις δεν κατεκρινε την προσπαθεια της κοπελας...πιστευω μοιραζομαστε την ιδια αποψη οτι τετοιες κινησεις ειναι πολυ αξιολογες.Κανεις δεν ειπε ουτε καν υπονοησε να φυγει η κοπελα και να ερθει σε εμας "τους μεντορες...." HaHa Απλα ο φιλτατος sugata ηθελε να εκφρασει μια προσωπικη παρατηρηση οτι ατομικα groups δεν στεφονται εν τελει απο επιτυχια...Παρατηρηση u know?Κανεις δεν ειπε μην κανεις εκεινο η ελα σε απορροφησουμε εμεις...Ας μην παρεξηγιομαστε για το τπτ ρε παιδια...Peace big smile
Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 24 Μάι 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 22, 2009 11:34 am
Τίτλος:

Για όποιον ψύχραιμο και λογικό έχει παραμείνει σε αυτή την "κουβέντα", το ερώτημα μου από το πρώτο κιόλας post έχει παραμείνει και θα ήθελα να το συζητήσουμε με αφορμή το αρχικό post του Nadir.

Τα βασικά ερωτήματα που εξέφρασα και νωρίτερα εν συντομία: Τι ωθεί έναν άνθρωπο να κάνει κάτι μόνος του χωρίς να προσπαθήσει καν να συμβιώσει με άλλους; Η Ιστορία έχει δείξει ότι μόνο "λαοί" και "ομάδες" έχουν καταφέρει να αντεπεξέλθουν στις όποιες δυσκολίες που τους δημιουργήθηκαν και αυτό όχι πάντα. Γιατί ενώ, υπάρχουν ήδη μία και δύο και τρεις ομάδες ανθρώπων, κάποιες μικρές κοινωνίες θέλω να λέω εγώ, οι οποίες έχουν ένα και μόνο συγκεκριμένο σκοπό και ενώ βρίσκονται και σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, να μην τις βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε από αυτές έτσι ώστε να πάμε άλλο ένα βήμα παραπέρα αυτό που αγαπάμε, ένα βήμα πιο μπροστά προς το καλύτερο, αλλά απεναντίας προτιμάμε να κάνουμε κάτι μόνοι από την αρχή. Είχαν κάποιο πρόβλημα οι υπάρχον κοινωνίες, ή απλά θέλαμε να θέσουμε τους "προσωπικούς μας" κανόνες και τα "προσωπικά μας" πιστεύω; Δεν είμαι κατά των νέων ομάδων, τις επικροτώ, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το θέμα με νέες ομάδες του ενός-δύο ατόμων, ένα άτομο δεν είναι ομάδα, είναι κάτι προσωπικό.

Είναι ένα θέμα το όποιο απ' όσο μας θυμάμαι σαν ομάδα τα τελευταία χρόνια μας καίει και μας πονάει. Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας, όσο πιο ψύχραιμες και κόσμιες γίνεται γιατί βρισκόμαστε και σε public thread. Δείτε το και σαν feedback...

Υ.Γ. Την Hestia γιατί την αναφέρεται κάθε λίγο και λιγάκι; Η κοπέλα μια χαρά, θέλει να φτιάξει μια ομάδα, τέλος, είναι κάτι το θετικό, δεν συζητάμε για την κοπέλα εδώ, ξεκολλάτε λίγο. Μην μπερδεύεστε, το ερώτημα μας εδώ είναι τι κάνει ΕΜΑΣ ανέτοιμους να δεχτούμε νέα άτομα ή μήπως ΕΜΕΙΣ φταίμε που δεν μας πλησιάζουν καινούργια άτομα και αναγκάζονται και κάνουν κάτι από μόνοι τους;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Cougar στις Κυρ Μάρ 22, 2009 8:03 pm, 4 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 05 Ιαν 2009

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 22, 2009 1:25 pm
Τίτλος:

Ρε παιδιά, την παρεξηγήσατε την κοπέλα, άλλωστε στο site της λέει πως θέλει να μπούνε και άλλα άτομα.

Παράθεση:
Το group αυτό αποτελείται από ένα μέλος μόνο προς το παρόν, την αυτοαποκαλούμενη Hestia, αλλά με λίγη καλή τύχη αργότερα θα προστεθούν και άλλοι.

Και δεν μου φαίνεται τόσο κακό που ξεκίνησε δικό της group από το μηδέν. Τα περισσότερα group έτσι ξεκινάνε. Αν και διάλεξε λίγο μεγάλο anime για πρώτη φορά...

Ένταξη: 17 Οκτ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 22, 2009 6:06 pm
Τίτλος:

Όπως πολύ σωστά είχε πει ένα παιδί από εδώ, ας κοιτάξουμε να βγάζουμε δουλειά εδώ και ας αφήσουμε τους άλλους.

Το να δημιουργούνται one-man fansubs κλπ κλπ, δεν είναι κακό, είναι απλά η φυσική ροή. Ας κάνει ο καθένας ότι του αρέσει, με τον τρόπο που του αρέσει. Προσωπικά τέτοιες κινήσεις ούτε τις υποστηρίζω ούτε τις αποδοκιμάζω, γιατί πολύ απλά είμαι ένας "κανένας" μέσα στο πλήθος. Παλιά είχα αρνητική στάση, πλέον ουδέτερη. Ας αφήνουμε τα πράγματα να εξελιχθούν, ακόμα και αν ξεπεραστεί ο θεσμός που λέγεται Animeclipse.

Μη ξεχνάμε πως ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, όχι για πράξεις άλλων. Aς ηρεμίσουμε και ας απολαύσουμε τη νέα εποχή που αναδύεται σιγά σιγά. Παρ' όλα αυτά είναι στο χέρι μας να υποστηρίξουμε την "ιδέα" που έφερε τα anime στα ελληνικά και ακούει στο όνομα της Animeclipse.

Τώρα, αν είναι να κάνουμε φιλολογική συζήτηση, δε διαφωνώ καθόλου.

http://www.youtube.com/watch?v=GZfJOK_Ywmk&feature=related
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 22, 2009 8:32 pm
Τίτλος:

Cougar έγραψε:
Μην μπερδεύεστε, το ερώτημα μας εδώ είναι τι κάνει ΕΜΑΣ ανέτοιμους να δεχτούμε νέα άτομα ή μήπως ΕΜΕΙΣ φταίμε που δεν μας πλησιάζουν καινούργια άτομα και αναγκάζονται και κάνουν κάτι από μόνοι τους;

Εδω θα διαφωνησω μαζι σου...Κατα καιρους ερχονται αρκετες φουρνιες νεων μελων που θελουν να ασχοληθουν με το fansubbing σαν μελη του forum μας.

bezdim έγραψε:
Όπως πολύ σωστά είχε πει ένα παιδί από εδώ, ας κοιτάξουμε να βγάζουμε δουλειά εδώ και ας αφήσουμε τους άλλους.

To ουσιαστικοτερο πραγμα που διαβασα σε αυτο το thread.
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 22, 2009 8:39 pm
Τίτλος:

Neo106 έγραψε:
Cougar έγραψε:
Μην μπερδεύεστε, το ερώτημα μας εδώ είναι τι κάνει ΕΜΑΣ ανέτοιμους να δεχτούμε νέα άτομα ή μήπως ΕΜΕΙΣ φταίμε που δεν μας πλησιάζουν καινούργια άτομα και αναγκάζονται και κάνουν κάτι από μόνοι τους;

Εδω θα διαφωνησω μαζι σου...Κατα καιρους ερχονται αρκετες φουρνιες νεων μελων που θελουν να ασχοληθουν με το fansubbing σαν μελη του forum μας.

Καλά εννοείτε, προφανώς και δεν λέω για αυτά τα παιδιά, κάπως έτσι εξάλλου μπήκαμε όλοι μας. Το ερώτημα μου τίθεται καθαρά στου μοναχικούς καβαλάρηδες και στο "Αν" ή "Μήπως", φταίμε εμείς που δεν τους φανήκαμε αρκετά ενδιαφέρον ή προσιτοί σαν ομάδα εξαρχής και "αναγκάστηκαν" έμμεσα να κάνουν κάτι μόνοι τους αφού δεν είδαν δικό μας ενδιαφέρον...

Ένταξη: 03 Ιαν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 22, 2009 8:47 pm
Τίτλος:

Μάλλον πρέπει να πας στο blog τους να το ρωτήσεις και όχι εδώ Rolling Eyes

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 22, 2009 8:47 pm
Τίτλος:

Και παλι πιστευω το αντιθετο...απο οσο ξερω εγω τουλαχιστον ειλικρινα κανεις δεν εχει απορριφθει απο ομαδες αν το ζητουσε να μπει(αν υπηρχε ζητηση για μελος φυσικα).Και σκεψου το και ως εξης ειμαστε μικρη κοινοτητα οπως εξυπακουεται πως θελουμε νεα μελη...Τωρα αν καποιος θελει να πορευθει μελος υπαρχουν πολλοι λογοι:
1-Ταχυτητα..ισως πιστευει οτι αλλα ατομα θα τον καθυστερησουν
2-Θελει να πηγαινει με δικους τους ρυθμους
3-Θελει σε ολους τους τομεις δικη του δουλεια απο το χερι του
κτλπ κτλπ
Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειμαστε μια "κλειστη" και δυσπροσιτη κοινοτητα.

rezeero έγραψε:
Μάλλον πρέπει να πας στο blog τους να το ρωτήσεις και όχι εδώ Rolling Eyes

Δεν απευθυνει μια αμεση ερωτηση, να μας προβληματισει θελει ο φιλτατος Cougar και καλα κανει.
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 22, 2009 9:12 pm
Τίτλος:

gpower2 έγραψε:
Όταν λοιπόν έρθει κάποιος και πει "παιδιά ας πιάσουμε αυτό το project", οι περισσότεροι θα του πούμε "είμαστε φουλ αυτή τη στιγμή" ή "δεν ασχολούμαστε με το χ,ψ anime". Οπότε λογικό είναι να ανοίξει και αυτός/ή ένα δικό του group για να βγάλει τη σειρά ανιμe που του αρέσει.

Αυτό ήταν κάτι που με προβλημάτισε αρκετά σήμερα. Και εξηγούμαι γιατί όλο παρεξηγούμαι.... Όντως έχει δίκιο ο Γιώργος, έρχονται πολλές φορές άτομα με την καινούργια (το τονίζω) anime πρότασή τους και συνήθως, όπως πολύ σωστά λέει, η απάντηση που του δίνει το group είναι "έχουμε πνιγεί σε unfinished και stalled projects που πρέπει να κλείσουν πρώτα αυτά." Καλά ως εδώ, αυτό το ξέρουμε. Ρωτάω τώρα όμως εγώ, ΟΚ, δεν βρέθηκαν άμεσα άτομα να βοηθήσουν αυτό το νέο εγχείρημα, δεν είναι όμως ακριβώς το ίδιο πράγμα το να το κάνει μόνος του εντελώς από το να μείνει ναι μεν σε μας και να το κάνει πάλι μόνος του, με την ελπίδα ότι σιγά σιγά όλο και κάποιος από μας θα βρει λίγο χρόνο να βοηθήσει το εγχείρημα ή ότι θα τραβήξει την προσοχή κάποιων καινούργιων ατόμων;

Κι αφού λοιπόν, τι "μόνος χωρίς group κι με ένα project" ή τι "μόνος με ένα project αλλά μέλος ενός έτοιμου group" είναι το ίδιο ΑΛΛΑ στην δεύτερη περίπτωση έχεις κα πλεονεκτήματα όπως πχ την καβάτζα ενός ενεργού helpdesk που θα σε pusharei στις δύσκολες στιγμές, ΤΙ σε κάνει παρόλα αυτά να προτιμήσεις να ΜΗΝ κάτσεις και να πας lone ranger; Καταλάβατε τι θέλω να πω; dizzy

Ένταξη: 21 Οκτ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 23, 2009 12:39 am
Τίτλος:

Στο παρελθόν συνάντησα αρκετά παιδιά τα οποία παρόλο που έτρεφαν μεγάλη αγάπη για το χώρο, μου περιέγραφαν το χώρο των anime forums ώς ένα εχθρικό περιβάλλον στο οποίο αντιμετωπίζεις συνεχώς τα επικριτικά σχόλια των υπολοίπων μελών για διάφορους λόγους (τους οποίους δεν κατανοούσα πλήρως). Ίσως για αυτό και άργησα να συμμετάσχω ενεργά σε ένα forum. Φυσικά θεωρώ οτι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην Animeclipse, αλλά φαντάζομαι ότι ίσως αυτός είναι ένας απο τους λόγους που κάποιος μπορεί να επιλέξει τον μοναχικό δρόμο και στο χώρο του fansubbing, φοβούμενος τα παραπάνω.

Υ.Γ Επαναλαμβάνω ότι, πραγματικά θεωρώ οτι τέτοια πράγματα σε καμία περίπτωση δεν συμβαίνουν στην Animeclipse (πρός αποφυγήν οποιασδήποτε παρεξήγησης). Thumb 2 Up
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

Ένταξη: 30 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 23, 2009 11:22 am
Τίτλος:

Θα ήθελα να παραθέσω και εδώ την απάντηση που έδωσε στο παρόν θέμα η ίδια η Hestia στο blog της. Καθότι το έγραψε στα αγγλικά, το μετέφερα στα ελληνικά προσέχοντας πάντα να είναι πιστό στο αρχικό κείμενο όσο γίνεται.

Hestia έγραψε:
Ενώ τα όμορφα μικρά κυκλώματα του υπολογιστή μου ακόμα τηγανίζονται από το τελευταίο encoding (κλείνοντας 19 ώρες ως τώρα για το επεισόδιο 03 :P ), ήθελα να αναφέρω μερικά πράγματα σχετικά με το γεγονός ότι δουλεύω μόνη.

Για όσους δεν τους γνωρίζουν, η AnimeClipse είναι ίσως μια από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) ελληνική ομάδα fansubbing. Μια από τις πρώτες που σχηματίστηκαν, απ' ότι γνωρίζω. Φαίνεται πως υπήρξε τελευταία μια συζήτηση στο forum τους, σχετικά με μια από τις τελευταίες εξελίξεις: Το επονομαζόμενο one-man-fansub group. Στην περίπτωσή μου, one-woman-fansub group.

Η ίδια συζήτηση περιφέρεται επίσης και σε διάφορα άλλα forums με συζητήσεις περί anime. Αλλά κάποια σχόλια που διατυπώθηκαν από κάποια άτομα στην AC, μου κίνησαν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον. Και φαίνεται ότι σκέφτηκαν σοβαρά το ζήτημα. Μήπως η ομάδα αποθαρρύνει νέα μέλη από το να συμμετάσχουν; Μήπως υπάρχει κάποιο λάθος στον τρόπο που εργάζονται; Μήπως φαίνονται τόσο απόμακροι, που νέα άτομα θα προτιμούσαν να κάνουν όλη τη δουλειά μόνοι τους, αντί να προσπαθήσουν να συμμετάσχουν στην ομάδα τους;

Πιστεύω πως τους αξίζουν εύσημα για το γεγονός ότι το σκέφτηκαν τόσο σοβαρά. Είναι προφανές ότι ειλικρινά ενδιαφέρονται για το πού κατευθύνεται η ομάδα τους και τι εκπροσωπούν ως πρώτη ελληνική ομάδα fansubbing. Ωστόσο, πρέπει να παραδεχτώ ότι η δική μου απάντηση είναι πολύ απλούστερη.

Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου. Δεν είμαι σίγουρη αν σχεδίαζα τα πράγματα να γίνουν έτσι. :P

Όλα ξεκίνησαν όταν ανακάλυψα για πρώτη φορά το Porfy no nagai tabi από ένα τυχαίο anime site, και είπα "Ουάου! Μια anime σειρά σχετικά με τη χώρα μου! Τέλειο!". Έψαξα να βρω κάποιους αξιοπρεπείς υπότιτλους στο anidb, αλλά δεν υπήρχε τίποτα εκεί.

Πέρασε μισός χρόνος, και μια μέρα θυμήθηκα τη σειρά. Προς έκπληξή μου, ακόμα δεν υπήρχαν υπότιτλοι. Οπότε σκέφτηκα τί στο καλό, θα κατεβάσω τα raw επεισόδια και θα τα δω στα Ιαπωνικα (βέβαια, η παρακολούθηση anime με αγγλικούς υπότιτλους είναι λιγότερο κουραστική για μένα, επειδή δε χρειάζεται να επικεντρώνομαι στους διαλόγους). Αλλά δεν υπήρχαν ούτε raw.

Μερικούς μήνες αργότερα, δοκίμασα το Perfect Dark, ένα δημοφιλές Ιαπωνικό P2P. Ενώ σκεφτόμουν για πράγματα που ήθελα να ψάξω και να κατεβάσω, θυμήθηκα το Porfy no nagai tabi.

Και τότε υπήρχαν raws.

Για να μην πολυλογώ, παρακολούθησα τα πρώτα 5 επεισόδια και παρατήρησα ότι η γλώσσα ήταν αρκετά απλή, που θα μπορούσα να τη μεταφράσω, αν ήθελα. Και με ακόμα φρέσκια την ανάμνηση ότι έψαχνα παντού για αυτά τα επεισόδια και δε μπορούσα να τα βρω, σκέφτηκα ότι θα ήθελα να δω πώς είναι να μεταφράζεις κάτι. Πέρασα πολύ ωραία διαβάζοντας για τα μυστικά του encoding, τα φίλτρα, και το Aegisub. Κράτησα σημειώσεις πάνω στο πως δουλεύουν άλλα group, και άρχισα να εκτιμώ τη δουλειά που χρειαζόταν για αυτά τα εξαιρετικά releases, που πριν εκλάμβανα ως δεδομένα. Έπαιξα λίγο, έκανα τουλάχιστον 5 διαφορετικές εκδόσεις για το πρώτο επεισόδιο, και έσπαγα πλάκα με τα αποτελέσματά μου τις περισσότερες φορές. Έμαθα τι είναι τα B-frames και τα reference frames. Ένα απόγευμα, πανικοβλήθηκα ότι κάποια υπερ-μυστική ομάδα δράσης επιβολής του copyright μπορεί να εισβάλλει στο σπίτι μου και να με συλλάβει, οπότε έκατσα και διάβασα τις σχετικές νομοθεσίες της κοινότητας fansubbing (πιστεύω ότι το Porfy είναι ακόμα πλήρως unlicensed). Προσπάθησα να δείξω κάποιες από τις πρώτες μου δημιουργίες στην αδερφή μου, που με αποκαλούσε τρελή που βλέπω anime για εκατομμυριοστή φορά (ενώ παράλληλα προσπαθούσε να με πείσει να χρησιμοποιώ περισσότερο make-up, στην οποία περίπτωση την είπα ανόητη Bimbo για δισεκατομμυριοστή φορά, δεν είναι να αγαπάς τα αδέρφια σου? ^_^ ). Έπιασα μερικές χρήσιμες λέξεις και φράσεις για τη μελέτη μου στο 2ο πτυχίο της Ιαπωνικής. Μετά απόλαυσα το παιχνίδι με το Photoshop και τη δημιουργία αυτού του blog. Είχα την ευκαιρία να διαβάσω HTML tags και λίγη CSS σύνταξη, έτσι απλά επειδή είναι όμορφα και γυαλιστερά και τα πήρε το βλέμμα μου στην πορεία. Τελείωσα με τις μεταφράσεις των πρώτων επεισοδίων, όχι σε μία, αλλά σε δύο γλώσσες, και ένιωσα ιδιαίτερα περίφανη για τον εαυτό μου.

Με άλλα λόγια, πέρασα τέλεια.

Οπότε, για να είμαι ειλικρινής, δε σταμάτησα ποτέ να σκεφτώ "Μήπως θα έπρεπε να μπω σε μια ομάδα, αν θέλω να το κάνω αυτό σοβαρά;" Χεχε, το να γίνω επαγγελματίας υποτιτλιστής δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις μου ούτως ή άλλως. Το κάνω αυτό επειδή έχει πλάκα και ενδιαφέρον και, Θεέ μου, υπάρχουν άτομα που απολαμβάνουν να παρακολουθούν αυτά που φτιάχνω ενώ περνάω καλά, οπότε γιατί όχι; Απλά όλα έγιναν έτσι. Δε σχεδίαζα τίποτα εξαρχής.

Οπότε, τα σχέδιά μου αυτή τη στιγμή περιλαμβάνουν το να συνεχίσω να περνάω καλά με αυτό. Για παράδειγμα, η έρευνα για νέα φίλτρα τα οποία θα καταλήξουν στο επεισόδιο 3, ήταν μια ευχάριστη βόλτα στο δρόμο του encoding. Η εκτίμησή μου για τους ανθρώπους της πιάτσας σίγουρα αυξήθηκε (έχετε δει μερικά από αυτά τα script? σαν αυτά, τα πραγματικά καλά, που περιλαμβάνουν βελτιστοποιήσεις στις min και max τιμές, και πολλαπλασιάζουν περίεργες μεταβλητές, και έχουν υπο-εντολές που σε κάνουν να αλληθωρίζεις, αλλά κάνουν θαύματα πάνω στο video?). Και προφανώς να προσπαθήσω να μεταφράζω όσα επεισόδια είναι δυνατό.

Τώρα, όσον αφορά την εργασία σε ομάδα, θέλω να ξέρετε ότι είμαι το τελευταίο άτομο που θα ισχυριζόταν ότι μπορώ να τα φέρω πέρα μια χαρά μόνη μου. Η εργασία εντός μιας ομάδας θα παρήγαγε σίγουρα καλύτερα αποτελέσματα, και θα διασφάλιζε κατά κάποιο τρόπο ότι το project θα συνέχιζε να υπάρχει ακόμα και αν βαριόμουν/κουραζόμουν/παραιτούμουν. Ωστόσο, ένα μικρό τμήμα στο πίσω μέρο του μυαλού μου νιώθει ότι το να μπω σε μια "σοβαρη" ομάδα, μπορεί να το μετατρέψει σε κανονική δουλειά. Είτε το να πρέπει να ενσωματώσω τον εαυτό μου σε μια μεγαλύτερη εργασιακή μονάδα, είτε το να μου δίνεται μια εργασιακή ομάδα της οποίας τη διοίκηση να έχω εγώ. Ευχαριστώ, αλλά μοιάζει πολύ με τη δουλειά στην οποία πάω κάθε πρωί. Θέλω κάτι πιο αντισυμβατικό, δε χρειάζομαι νήματα να με βοηθάνε να χαλαρώνω στον ελεύθερο χρόνο μου.

Σε κάθε περίπτωση, ελπίζω να κάλυψα το ζήτημα. Θα ήθελα να βεβαιώσω τα παιδιά στην AC ότι η δουλειά τους είναι καταπληκτική και δεν τυχαίνει να είναι μια από τις πρώτες ελληνικές ομάδες fansubbing, για την ομορφιά τους (αν και πιστεύω ότι έχετε και από αυτή :P ). Τέλος, ευχαριστώ το Nadir, τόσο για τις εποικοδομιτικές του παρατηρήσεις πάνω στο τι θα μπορούσα να βελτιώσω, όσο και στην προσπάθεια να γεφυρώσει τη συζήτηση στο AC forum με την εν άγνοια υποκινητή της, εδώ.

ΥΓ: Προς τα παιδιά της AnimeClipse, συγγνώμη κιόλας που τριγυρνώ ανώνυμα (under-cover! :P) στο φόρουμ σας, αλλά μου τράβηξε την προσοχή και το ενδιαφέρον η σχετική συζήτηση. Θα ένιωθα όμως και κάπως άβολα να κάνω register μόνο και μόνο για να πετάξω τη μούρη μου μέσα σε ένα και μόνο τόπικ, γι αυτό και περιορίζομαι στο blog μου όπου και ανήκω. Επίσης, σόρρυ που γράφω και στα αγγλικά, αλλά μου το έχουν σχολιάσει και άλλα παιδιά (μη Έλληνες) και είπα να τα γράψω μία κι έξω. Πάντως από εμένα, έχετε κάθε σεβασμό και τις πιο αγνές προθέσεις. ^_^
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Anime Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας