Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Manga

Bleach Manga (Προσοχή SPOILERS!) Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 233, 234, 235  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 20, 2009 10:52 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νέο τσάπτερ, νέο power up του Ulquiora, νέα ήττα του Ichigo...
Μια από τα ίδια...
Ποιός θα τον σώσει αυτή τη φορά;
Η συνέχεια στο επόμενο...

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 15 Ιούν 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 20, 2009 11:09 am
Τίτλος:

καινουριο chapter released κ εχω μεινει --->Ο_Ο

νομιζω σε λιγο θα εμφανιστει κ ο γερο Zangetsou η ακομα καλυτερα η ηρθε η ωρα του Hollow Ichigo... Cool Cool Cool

καλα το παει παντως ο Ulquiora...O_o
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 01 Νοέ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 20, 2009 1:42 pm
Τίτλος:

Βλέπω για τα επόμενα 1-2 επεισόδια τον Ichigo να κάνει τον σάκο του μπόξ, να ρίχνει και κάνα δυό ξώφαλτσες......και μετά να σκάει ο buyakya για να καθαρίσει.

Ένταξη: 08 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 20, 2009 2:53 pm
Τίτλος:

Δε μου άρεσε το σχέδιο σε αυτό το κεφάλαιο (ειδικά στις πρώτες σελίδες) και ούτε έγινε τίποτα φοβερό.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 04 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 20, 2009 2:53 pm
Τίτλος:

Ότι θα γίνει διάλογος με το Zangetsu είναι σίγουρο...Το πότε μάλλον θα το δούμε σε 2-3 chapters... Μου έκανε εντύπωση που o Ulquiora αναφέρθηκε στο Black Getsuga Tensho... Που τόνισε το black! Μήπως, λέω μήπως ο Ichigo-san μάθει να παλεύει σαν hollow-Ichigo? Με λευκό Getsuga και το Zangetsu με τον επίδεσμο... Ωπ!! φλασιά!! Ο hollow-Ιchigo δε χρησιμοποιούσε επίδεσμο ως Tensa Zangetsu...

Χμμμ...Μπορεί να μπει κάποιος στη μέση asdf0r, όση ώρα ο Ichigo-san μιλάει με το μέσα του...Ο Byakuya είναι γρήγορος, έχει δυνατό και καλό bankai αλλά δε νομίζω πως έχει τη δύναμη να πολεμήσει τον Ulquiora

Ένταξη: 08 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 20, 2009 5:28 pm
Τίτλος:

Howl έγραψε:
Χμμμ...Μπορεί να μπει κάποιος στη μέση asdf0r, όση ώρα ο Ichigo-san μιλάει με το μέσα του...Ο Byakuya είναι γρήγορος, έχει δυνατό και καλό bankai αλλά δε νομίζω πως έχει τη δύναμη να πολεμήσει τον Ulquiora

Όντως πολύ πιθανό. Γιατί πέρα από την πλάκα έτσι όπως είναι τώρα δεν μπορεί να κάνει τίποτα ενάντια στον Ulki. Και η εμφάνιση του... άλλου του εαυτού είχε γίνει πάλι όταν ήταν στο όριο...
By the way _Sophia!!!_ εμένα μου φάνηκε κλασικό το σχέδιο. Αλλά αυτό που μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ ήταν η σελίδα του τίτλου... Είχε μία ωραία dark-gothic ατμόσφαιρα με την πλάτη του Ulki και σαν αίματα σε διάφορα σημεία.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 04 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 20, 2009 6:08 pm
Τίτλος:

Howl έγραψε:
Ότι θα γίνει διάλογος με το Zangetsu είναι σίγουρο...Το πότε μάλλον θα το δούμε σε 2-3 chapters... Μου έκανε εντύπωση που o Ulquiora αναφέρθηκε στο Black Getsuga Tensho... Που τόνισε το black! Μήπως, λέω μήπως ο Ichigo-san μάθει να παλεύει σαν hollow-Ichigo? Με λευκό Getsuga και το Zangetsu με τον επίδεσμο... Ωπ!! φλασιά!! Ο hollow-Ιchigo δε χρησιμοποιούσε επίδεσμο ως Tensa Zangetsu...

Με καλυψες απολυτα Howl.
Εχω μια ενσταση.Δεν νομιζω οτι θα ερθει καποιος αλλος για να μπει στη μαχη.Πιστευω οτι αυτη ειναι ειδικη μαχη για τον ichigo(βλεπε soul society).
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 20, 2009 10:01 pm
Τίτλος:

ε καλα οτι θα τις φαει ο Icchy θα τις φαει κ θα τις μαζεψει για τα καλα...

τωρα για τον αν θα μπει ο byakuya στη μεση της μαχης η οποιοσδηποτε αλλος εχω τις αμφιβολλιες μου γτ οντως ειναι ιδιαιτερη μαχη οπως προανεφερε κ ο neo^... Razz Razz

οπως κ να εχει αυτοι οι ξεμειναν πισω στο HM πρεπει να ειναι τα κλειδια της ιστοριας αν κ μου κανει περιεργια που αναμεσα στους byakuya,kenpachi κ τρελοεπιστημονα βρισκεται κ η healerou retsu unohana.. αγωνιω να την δω να πεφτει στη μαχη... Embarassed Embarassed Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 21, 2009 12:37 am
Τίτλος:

Kαι μάλλον θα περιμένεις για πάντα!! Laughing

Η Unohana έχει δηλώσει πως δε μάχεται και δεν είναι μόνο οι Shinigami που θεραπεύει...

Όπως έχει πει κάμποσα chapter πριν, δεν εμπλέκεται σε μάχες εκτός αν αναγκαστεί!

Ένταξη: 31 Μάρ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 21, 2009 1:36 am
Τίτλος:

όπως είχαμε προϊδεάσει,να μπει στην μάχη ο grimmjow στο πλευρό του ichigo πιθανον η να έρθει να βοηθήσει ο πατέρας του ichigo φαντάζεστε?
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 21, 2009 2:40 am
Τίτλος:

δεν την θυμαμαι καθολου αυτη τη δηλωση κ μπορω να πω πως με πληγωνεις απιστευτα Howl... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ε καλα να πω την αληθεια αν δω κ τον Grim στο πλευρο του Ichigo δε θελω τπτ αλλο...θα ξενερωσω απιστευτα...Thumb Down Thumb Down ...νταξ ειπαμε...ειναι αγαπησιαρης ο πορτοκαλομαλλης μας αλλα οχι κ ετσι ωστε να εχει κ τη θεα nel στο πλευρο του κ τον ευεξαπτο Grim.. Whistling Whistling

για τον daddy-cool kurasaki δεν εχω καμια αντιρηση γτ απλα ο ανθρωπος ειναι Respekt Thumb 2 Up Respekt Thumb 2 Up Respekt Thumb 2 Up Respekt Thumb 2 Up
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 04 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 21, 2009 8:32 am
Τίτλος:

Tο ενδεχομενο να βοηθησει ο Grim(οχι κατα αναγκη σε αυτη τη μαχη)δεν ειναι απιθανο,και αυτο γιατι οταν ειχε τελειωσει η μαχη μεταξυ τους και ειχε ερ8ει ο espada 5 του ειχε σωσει την ζωη.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

Ένταξη: 01 Νοέ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 21, 2009 12:19 pm
Τίτλος:

Και ας μην ξεχνάμε οτι υπάρχει και η Nel την οποία δεν θυμάμαι αν πρόλαβε να θεραπεύσει η Innoue πρίν την αρπάξουν πάλι.... αλλα και να μήν πρόλαβε, πάντα παίζει Unohana taichu που ξέρει καλά τη δουλειά...
Αφού κάνανε καλά την σχεδόν πεθαμένη Rukia, δε νομίζω να ναι πρόβλημα να φτιάξει και Buyakya, Kenpachi. Και είναι εκεί και ο Mayuri ο οποίος ψιλο-έκανε καλά τον Ishida.
Άρα σαν να ξεκινάμε απ'την αρχή.

Όσο για το ενδεχόμενο Nel & Grim να πολεμάνε μαζί με τους shinigami δεν θα ναι ΚΑΘΟΛΟΥ κακό και ούτε αδύνατον. Η Nel το έκανε ήδη, και ο Grim δεν είναι και φανατικός του Aizen...απλά πολεμάει για την πάρτη του ενώ ήδη είναι υποχρεωμένος προς τον ichigo pου πρώτα του χάρισε τη ζωή και μετά τον έσωσε απ τον Noitra.

Ε ρε γλέντια.... Nel taichu & Grimmjaw Fuku-taichu ftw big smile

Y.Γ. Όσο για την Unohana, δεν είπε οτι δεν πολεμάει...αλλα οτι το κάνει ΜΟΝΟ όταν χρειάζεται. Μήν ξεχνάμε οτι όσο δυνατότερος είναι κάποιος, τόσο προσπαθεί να αποφεύγει τις μάχες. Και βέβαια, για να γίνει taichu πρέπει να έχει και bankai. Άρα μάλλον δεν είναι και τελείως γίδι στη μάχη.... ίσα που παίζει να είναι καταστροφική όπως ο φιλήσυχος και ειρηνικός Urahara.

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 21, 2009 4:59 pm
Τίτλος:

asdf0r έγραψε:
Άρα μάλλον δεν είναι και τελείως γίδι στη μάχη.... ίσα που παίζει να είναι καταστροφική όπως ο φιλήσυχος και ειρηνικός Urahara.

Laughing Laughing Laughing Laughing σωστη παρατηρηση...^_^...
παντως οπως κ να εχει δε μου παει η συνεργασια Grim-Icchy...αν κ ειναι πιθανο...με τα τωρινα δεδομενα ο Grim δε μου φαινεται για τυπος που νιωθει υποχρεωσεις... Rolling Eyes Rolling Eyes
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 21, 2009 11:58 pm
Τίτλος:

O asdf0r μίλησε σωστά για τη δύναμη των taichu και ειδικά γι'αυτούς που το αποφεύγουν! Ωστόσο θα του θυμήσω κάτι... Η Unohana θεραπεύει. Η Inoue μπορεί να σε επαναφέρει στην προηγούμενη κατάστασή σου. Να αναιρέσει κάθε κακό πάνω σου. Άρα είναι πιο αποτελεσματική.
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Manga Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 233, 234, 235  Επόμενη
Σελίδα 28 από 235

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας