Είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πατρών....
Omg πρεπει να στεγνωνει το στομα σου καθε φορα που σε ρωτανε και το λες αυτο _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πατρών....
Omg πρεπει να στεγνωνει το στομα σου καθε φορα που σε ρωτανε και το λες αυτο
Κοίτα συνήθως μεταξύ μας οι φοιτητές δεν λέμε όλο αυτό το σιδηρόδρομο, συνήθως λέμε ότι είμαστε στον Επιχειρηματικό Σχεδιασμό... Αλλά φυσικά να μην ξεχνάμε και τις συντομογραφίες... Τμήμα: ΕΣΠΣ της ΣΔΟ
Και μια συμβουλή σε όσους είναι ακόμα στο σχολείο και δεν πέρασαν ακόμα σε κάποια σχολή, όσο μεγαλύτερο τίτλο έχει ένα τμήμα τόσο να το αποφεύγετε να το δηλώνετε στο Μηχανογραφικό δελτίο, πιστέψτε με έχει καεί η γούνα μου. _________________
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας