Παιδια μην λετε βλακειες!αφου ολοι ξερουμε οτι στο τελος ο ASUMA ειναι αυτος που θα βγει ο πατερας του Sora.... Filler ειναι και δεν προκειται να εκπλαγω αν γινει τπτ τετοιο
Περα απο την πλακα αυτο ειναι απο τα καλυτερα fillers μιας και εχει μια δοση αγωνιας παραπανω απο το φιλλερ με την μικρη μεταλλαγμενη γοργονα, τους ληστες του καταραμενου δασους,τον shinobi-εκδικητη-φαντασμα κτλ!Οι κακοι φαινονται να ειναι αξιοι λογου και ο Ναρουτο δεν φαινεται ικανος να ειναι αυτος που θα σωσει την κατασταση με ενα ψωρο-Rasengan...θα ειναι αυτος που φερει το Sora στα συγκαλα του αλλα δεν ειναι και για πολλα παραπανω...(αντε να κανει και τπτ με τη γκομενα που ειχε λυσσαξει να τον φιλησει...)Κατι ειναι κι αυτο!
Υ.Γ. ομως ειναι οντως τραγικο να ειναι ολοι οι nameless και ο Αsuma στο χωριο...Α και ο Εβι-sensei
Έχει επεξεργασθεί από τον/την psychotitus στις Κυρ Ιούλ 20, 2008 10:01 am, 1 φορά
Ένταξη: 01 Απρ 2008
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 23, 2008 10:14 pm
Τίτλος:
Μια ερωτηση...Μου φαινεται παραξενο που μεχρι στιγμης δεν εχω δει κανενα ποστ που να λεει για τους datebayo που εκαναν drop το Ναρουτο...Το κακο ειναι οτι το εκαναν εκει πανω που θα τελειωνε αυτο το φιλερ με τον Σορα.. Μηπως γνωριζει κανενας αλλο subgroup που κανει μεταφρασεις το Ναρουτο η γενικα κανενα νεο για το θέμα?? _________________ Remember, remember the 5th of November...The gunpowder treason and plot...
I know of no reason, why the gun powder treason should ever be forgot..
Μια ερωτηση...Μου φαινεται παραξενο που μεχρι στιγμης δεν εχω δει κανενα ποστ που να λεει για τους datebayo που εκαναν drop το Ναρουτο...Το κακο ειναι οτι το εκαναν εκει πανω που θα τελειωνε αυτο το φιλερ με τον Σορα.. Μηπως γνωριζει κανενας αλλο subgroup που κανει μεταφρασεις το Ναρουτο η γενικα κανενα νεο για το θέμα??
Α ναι, έβγαλαν ανακοίνωση. Παίζει να είναι η 1.234η φορά που λένε κάτι τέτοιο. Συνεχίζουν το trollιάρισμα πιθανότατα.Γι'αυτό δεν δίνει κανένας σημασία πλέον.... _________________
Ένταξη: 01 Απρ 2008
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 23, 2008 10:36 pm
Τίτλος:
ΤΥ μαν!! Εχει 4 μηνες που κατεβαζω το ναρουτο και ανησυχησα λιγακι μολις ειδα την ανακοινωση... Ελπιζω να συνεχισουν το subbing γιατι κανουν πολυ καλη δουλεια! _________________ Remember, remember the 5th of November...The gunpowder treason and plot...
I know of no reason, why the gun powder treason should ever be forgot..
Αυτό πάλι με την στρατηγική του Shikamaru τί ήταν ?
Δηλαδή απλά τους είπε να χρησιμοποιήσουν τα "καλά" jutsu...
Ο Naruto από τον πολύ ηλεκτρισμό που έχει φάει στο τέλος θα πάθει ανοσία.
Έτσι ο Sasuke δεν θα μπορεί να του κάνει Chidori.Επιτέλους γίνεται δυνατότερος.
Ποιος είπε ότι τα fillers δεν έχουν λόγο ύπαρξης?
Και εμένα μου άρεσε το fatality της Sakura .Της πέταξε τα μάτια έξω. Πάντως ως συνήθως εκεί που πάει να γίνει ποιο ενδιαφέρον, δηλαδή με τη μάχη του Naruto και της γκόμενας, στο κόβουνε Υπομονή λοιπόν μέχρι της 31-7-2008 που θα βγει το special.
Και εμένα μου άρεσε το fatality της Sakura .Της πέταξε τα μάτια έξω. Πάντως ως συνήθως εκεί που πάει να γίνει ποιο ενδιαφέρον, δηλαδή με τη μάχη του Naruto και της γκόμενας, στο κόβουνε Υπομονή λοιπόν μέχρι της 31-7-2008 που θα βγει το special.
Συμφώνώ σταμάτησε στο καλύτερο σημείο ,αλλά αλλιώς πώς θα είχε αγωνία?
Ο Naruto από τον πολύ ηλεκτρισμό που έχει φάει στο τέλος θα πάθει ανοσία.
Έτσι ο Sasuke δεν θα μπορεί να του κάνει Chidori.Επιτέλους γίνεται δυνατότερος.
Μπράβο Ναρούτο....επιτέλους θα ξεπεράσεις τον Σασκε...
Hajate έγραψε:
Το fatality που έκανε η Sakura
Όντως μακελειό το τελειωτικό χτύπημα της Σάκουρα.
PANAYOTIS MOUTAFIDIS έγραψε:
Συμφώνώ σταμάτησε στο καλύτερο σημείο ,αλλά αλλιώς πώς θα είχε αγωνία?
Αυτό πρέπει να το έχεις συνηθίσει πλέον. Είναι κλασσική τεχνική που εφαρμόζεται χρόνια τώρα στα Άνιμε καθώς και στα Μάνγκα...
Σίγουρα περιμένεις με αγωνία το επόμενο επεισόδιο αλλά κατά την άποψή μου υπερβάλλει λίγο ο σκηνοθέτης... _________________ Arvendui for President
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας