Χριστός Ανέστη παιδιά, και χρόνια πολλά και καλά!!!
Εγώ μόλις έφαγα την μαγειρίτσα μου (2 πιάτα και χαλαρά χτύπαγα και 3ο) κι ετοιμάζομαι για την καθιερωμένη έξοδο με τα ρεμάλια*, τους φίλους μου.
Να περάσετε καλά, να φάτε και να πιείτε καλά, αλλά αν οδηγήσετε το αλκοόλ με ρέγουλα (όπως είπε και η rezeero στην ανακοίνωση του πασχαλινού release).
Ένταξη: 18 Οκτ 2005
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 27, 2008 12:40 am
Τίτλος:
βέβαια, και η ώρα του post μαρτυράει ενδιαφέροντα πράγματα για τον καθένα...
π.χ., ο tidus (12 τζάστ) πρέπει να είχε το palmtop στην εκκλησιά, ή τα εικονίσματα στο σπίτι, ή ξέρω και 'γώ τί άλλο....
π.χ., ο tidus (12 τζάστ) πρέπει να είχε το palmtop στην εκκλησιά, ή τα εικονίσματα στο σπίτι, ή ξέρω και 'γώ τί άλλο....
Χεχε, πάντα με χιούμορ
Πρέπει να σου επισημάνω Αλέκο ότι η ώρα του forum μας δεν είναι σωστή, αφού κατά την θερινή περίοδο εξακολουθεί να πηγαίνει με την χειμερινή. Άρα ο tidus πόσταρε στη 1 το πρωί. _________________
Χρόνια πολλά!
Καλό Πάσχα!
Χριστός Ανέστη!
Υγεία, ευτυχία και επιτυχίες σε όλους και σε όλες!
Καλά μας φαγοπότια και με προσοχή το αλκοόλ! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3Επόμενη
Σελίδα 1 από 3
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας