Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 22 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 11, 2008 9:50 pm
Τίτλος:
|
|
|
Γυμνάσιο-Λύκειο: ΜΟΝΟ η Βιολογία. Άντε και λίγο η Χημεία.
ΤΕΙ: Άσε καλύτερα, και είμαι ακόμα στην μέση
Στην Τεχνολογία στην Α Γυμνασίου είχα κάνει ένα βαρούλκο και στην Β μία μακέτα ενός εργοστασίου (ανάθεμά με και αν θυμάμαι τι εργοστάσιο)
Γενικά, μούφα το σχολείο. Πάλι καλά που όταν το τελειώνουμε μπορούμε να επιλέξουμε κάποια σχολή με αντικείμενο που μας ενδιαφέρει (εν μέρει τουλάχιστον). _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases// Saint Seiya Collection// High Definition Movies
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Νοέ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Αύγ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 11, 2008 10:03 pm
Τίτλος:
|
|
|
thano$ έγραψε:
|
Εγώ δυστυχώς έχω 4,5 χρόνια σχολείου ακόμα και,αν και είμαι ο καλύτερος μαθητής της τάξης μου και δεύτερος σε όλη τη 2α γυμνασίου, βαριέμαι που ζω.
p.m. sorry για το double post πιο πριν αλλά όταν πατάω να κάνω edit μου δεν γίνεται πάνω στο προηγούμενο post, αλλά φτιάχνει καινούριο.
|
Απλά να σου πω ότι οι βαθμοί δεν είναι κριτήριο για το ποιος είναι ο καλύτερος μαθητής, ιδίως όταν συγκρίνεις μαθητές διαφορετικών τμημάτων, με διαφορετικούς καθηγητές.
Μπορεί από αυτόν που είναι "πρώτος" σε όλη τη Β γυμνασίου, να είσαι καλύτερος, και αυτός που είναι "τρίτος" να είναι καλύτερος κι από τους δυο σας. Μιλάω πάντα υποθετικά και με παραδείγματα.
Γενικά μεγαλώνοντας θα δεις ότι οι βαθμοί είναι τελείως πλασματικοί, και αυτό συμβαίνει ιδίως στο πανεπιστήμιο. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Δεκ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 11, 2008 10:07 pm
Τίτλος:
|
|
|
gpanos έγραψε:
|
Απλά να σου πω ότι οι βαθμοί δεν είναι κριτήριο για το ποιος είναι ο καλύτερος μαθητής, ιδίως όταν συγκρίνεις μαθητές διαφορετικών τμημάτων, με διαφορετικούς καθηγητές.
Μπορεί από αυτόν που είναι "πρώτος" σε όλη τη Β γυμνασίου, να είσαι καλύτερος, και αυτός που είναι "τρίτος" να είναι καλύτερος κι από τους δυο σας. Μιλάω πάντα υποθετικά και με παραδείγματα.
Γενικά μεγαλώνοντας θα δεις ότι οι βαθμοί είναι τελείως πλασματικοί, και αυτό συμβαίνει ιδίως στο πανεπιστήμιο.
|
+ ολο τον αριθμο π σε αυτο.... _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Νοέ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 12, 2008 12:50 am
Τίτλος:
|
|
|
Αγαπημενο μαθημα....
Θα ειμαι πρωτοτυπη, οπως ολοι, μαθηματικα και φυσικοχημεια
Οσο για την τεχνολογια που λεγατε πριν ηταν και στην πρωτη και στη δευτερα γυμνασιου, το θυμαμαι γιατι στην Α γυμνασιου ειχαμε ομαδικη και καναμε για τους μυλους Λουλη στο Βολο και στην Β γυμνασιου ηταν ατομικη και ειχα κανει ενα αεροστατο. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Απρ 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 12, 2008 1:37 am
Τίτλος:
|
|
|
'Ηταν ο προγράμματισμος σαν τεχνολόγικη που ήμουν!
και τώρα στο ΤΕΙ είναι η ρομποτική... _________________ Death Note

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάρ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Νοέ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 12, 2008 12:40 pm
Τίτλος:
|
|
|
Χμμ... αναμνήσεις...
Γυμνάσιο: Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Άλγεβρα, Νεοελληνικά Κείμενα
Λύκειο: μια από τα ίδια
Πανεπιστήμιο: Ότι είχε σχέση με Προγραμματισμό και Φυσική, τα Μαθηματικά τα σιχάθηκα από ένα σημείο και μετά (άκου εκεί 3πλό ολοκλήρωμα και ολοκλήρωμα στον όγκο...) _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάι 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάι 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Δεκ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 18, 2008 2:57 pm
Τίτλος:
|
|
|
Φυσικη πληροφορικη και βιολογια για μενα.
Μου αρεσαν αυτα τα τρια στο μηχανογραφικο εβαλα πληροφορικη και τελικα κατεληξα διακοσμηση. Περιεργα παιχνιδια που παιζει η ζωη :P
Παντως οσον αφορα τα οσα ειπε ο gpanos για τους βαθμους αυτο αναλογα με το σχολιο αυξανετε και αυτο το φαινομενο. Εγω το εζησα αυτο απο κοντα αφου πηγαινα σε ιδιοτικο. Για να γινει απολυτα κατανοητο παραθετω το ακολουθο παραδειγμα στα θρησκευτικα στις τελικες εξετασεις της 1ης λυκειου ενα φιλαρακι ακολουθησε μια ριζοσπαστικη λυση στις εγνοιες των εξετασεων. Ζωγραφισε ενα ανθρωπακι με μουσια και το ονομασε Χριστο. Βαθμος: 17.5 οποτε ναι εχω κι εγω την εντυπωση οτι οι βαθμοι ειναι λιγο εικονικοι :Ρ _________________
Steel is my body, and fire is my blood
I have created over a thousand blades
Unknown to death, nor known to life
Tear a mountain apart, the sword divides water in two
Have withstood pain to create many weapons
Yet those hands will never hold anything
So as I pray,
Unlimited Blade Works
~*~Archer: Fate/Stay Night~*~
Οταν γραφω με greeklish το κανω απο κεκτημενη ταχυτητα και βαριεμαι να κανω Edit Lolz :P
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|