|
|
Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 09 Μάι 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 13, 2008 1:54 pm
Τίτλος:
|
|
|
devilmanson έγραψε:
|
Αυτο ειναι και το ξενερωμα οτι ξερεις καλα σιγουρα ολο το ναρουτο θα τελειωσει με μια μαχη sasuke vs naruto οπως και δηποτε!!!
|
Αυτό βασικά είναι ο ευσεβής πόθος των narutoφιλων...δηλαδή το manga να τελειώσει με μάχη μεταξύ sasouke-naruto και επιπλέον ο naruto να τον κάνει μπλέ από της σφαλιάρες τον emo-gaoula sasouke και μετά να φύγει με το άλογο του καθώς ο ήλιος δύει και να τραγουδάει "είμαι ένας φτωχός και μόνος cowboy"
...(όπα αυτό είναι από άλλο comic  ) _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 06 Οκτ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 13, 2008 5:33 pm
Τίτλος:
|
|
|
Μέσα σε 2 μέρες 3 σελίδες με νέα ποστ! Ουάου!
Μπακ το δε σάμπτζεκτ τώρα!
1) Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα καταλήξει το μάνγκα σε τελική μάχη Ναρούτο εναντίον Σάσουκε. Υπάρχουν πάαααρα πολλά ανοιχτά ζητήματα σε όλη τη σειρά και είναι λογικό να ξεχνάμε κάποια, όπως στην προκειμένη, τη δήλωση του Ναρούτο όταν έμαθε ότι έχει γουίντ μανιπιουλέσιον έλεμεντ, ότι είναι το πιο συμβατό με αυτό του Σάσουκε(φωτιά). Κοινώς, είναι σα να λέει ότι θα είναι το τέλειο δίδυμο. Άλλωστε υπάρχει η προϊστορία με τον Τζιράια (Θεός 'χωρέστον τον κακομοίρη) και τον Οροτσιμάρου, όπου ήταν δύο φίλοι που χωρίσανε οι δρόμοι τους. Αφού ο Ναρούτο σε όλη τη σειρά ουσιαστικά δείχνει ότι δε συμβιβάζεται με ότι ίσχυε μέχρι τώρα στον κόσμο των Νίντζα, παίζει να αλλάξει αυτό που λέμε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Λογικά θα επανενωθεί με τον Σάσουκε και θα αποτελέσουν μαζί με τη Σακουρίτσα το καλύτερο Νίντζα τρίο όλων των εποχών.
2) Πολύς ντόρος με το ρινένγκαν. Με βάση αυτά που έχουμε διαβάσει, το ρινένγκαν είναι το μάτι με τις μεγαλύτερες δυνατότητες. Ότι φτιάχνεις εγώ στο καταστρέω ένα πράμα. Κοινώς, μου κάνεις γκεντζούτσου; Στο διαλύω αμέσως. Μου κάνεις τζούτσου; Εγώ στο καταστρέφω με ένα αντιτζούτσου. Έχεις ΟΛΑ τα έλεμεντ μανιπιουλέσιον, βλέπεις τα πάντα, τι άλλο θέλεις;;; Πιστεύω ότι μπροστά στο ρινένγκαν, όλα τα άλλα μάτια είναι ένα τίποτα. Φυσικά, όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, εξαρτάται και πως θα εκμεταλλευτεί ο κάθε χρήστης τις δυνατότητές του. Άλλωστε αν όλοι ήταν το ίδιο ικανοί, τότε δε θα ξεχώριζαν από κάθε φυλή μερικοί πολεμιστές, αλλά θα ήταν όλοι Θεοί.
3) Έχει ρινένγκαν ο ξανθομπάμουρας; Καλή ερώτηση. Λογικά όχι. Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, με τόσες μάχες και τόση εκπαίδευση, θα είχε εκδηλωθεί σε κάποια φάση. Αν το εμποδίζει ο Κιούμπι; Επίσης μάλλον όχι, αφού το γουίντ μανιπιουλέσιον μια χαρά το έμαθε. Φυσικά όλες οι παραπάνω απαντήσεις δίνονται με βάση τη λογική, κάτι που δεν ισχύει πάντα στον κόσμο του Ναρούτο.
4) Ο Ναρούτο βασίζεται πάντα στον Κιούμπι; Και ναι και όχι. Στην αρχή βασίζονταν 100%, αλλά στην πορεία μας είπαν ότι έχει από μόνος του αρκετό τσάκρα ώστε να μη χρειάζεται τη βοήθεια του Κιούμπι. Το "δικό" του τσάκρα το απέκτησε από τον Κιούμπι; Πιθανόν, με βάση τα τελευταία νέα από τον Τζιράια (Θεός 'χωρέστον τον κακομοίρη), αφού υποτίθεται ότι το καλό τσάκρα του Κιούμπι σφραγίστηκε μέσα στο Ναρούτο. Αλλά εφόσον το κακό τσάκρα σφραγίστηκε στον πάπυρο που έβγαλε από μέσα του ο Θεός 'χωρέστον Τζιράια, τότε γιατί ο Κιούμπι μέσα στο Ναρούτο δεν είναι σαν ένα άκακο κατοικίδιο;;; Εδώ μας τα έχει μπερδέψει πολύ ο Κισιμότος...
5) Είναι το Μπιάκουγκαν ενεργοποιημένο όλη την ώρα;;; Όχι είναι η απάντηση, αφού κάθε φορά που χρειάζονται να δουν κάτι, οι χρήστες του το ενεργοποιούν. Το ίδιο ισχύει και για το Σαρίνγκαν. Για το ρινένγκαν; Έλλειψη πληροφοριών, αφού ο Πέιν αποτελεί πολύ αινιγματικό χαρακτήρα, όπως και το ίδιο το ρινένγκαν, αφού ουσιαστικά δεν το έχουμε δει να χρησιμοποιείται. Εγώ πάντως θα το χαρακτήριζα κάτι παραπάνω από μια ματίσια τεχνική, αλλά περισσότερο σα μια γενική ικανότητα τυο νίντζα χρήστη του.
6) Θα τους "δείξει" ο Ναρούτος;;; Θα τους δείξει αυτός, θα δούνε τι θα πάθουνε!!!! Λογικά κάτι τέτοιο θα γίνει, το πως απομένει να μας το αποκαλύψει ο Κισιμότος...
Η συνέχεια σε άλλο ποστ, κουράστηκα... _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Ιούλ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 13, 2008 6:40 pm
Τίτλος:
|
|
|
gpower2 έγραψε:
|
4) Ο Ναρούτο βασίζεται πάντα στον Κιούμπι; Και ναι και όχι. Στην αρχή βασίζονταν 100%, αλλά στην πορεία μας είπαν ότι έχει από μόνος του αρκετό τσάκρα ώστε να μη χρειάζεται τη βοήθεια του Κιούμπι. Το "δικό" του τσάκρα το απέκτησε από τον Κιούμπι; Πιθανόν, με βάση τα τελευταία νέα από τον Τζιράια (Θεός 'χωρέστον τον κακομοίρη), αφού υποτίθεται ότι το καλό τσάκρα του Κιούμπι σφραγίστηκε μέσα στο Ναρούτο. Αλλά εφόσον το κακό τσάκρα σφραγίστηκε στον πάπυρο που έβγαλε από μέσα του ο Θεός 'χωρέστον Τζιράια, τότε γιατί ο Κιούμπι μέσα στο Ναρούτο δεν είναι σαν ένα άκακο κατοικίδιο;;; Εδώ μας τα έχει μπερδέψει πολύ ο Κισιμότος...
|
Επέτρεψε μου αγαπητε gpower2 να διαφωνήσω μαζί σου.
Ο Νaruto δεν βασιζόταν απο την αρχή στο Kyuubi.Μιάς και το seal που
του είχε κάνει ο Υondaime ήταν πιο ανθεκτικό.Αλλά εκτός απο αυτό το seal,
του είχε κάνει και ένα ακόμη ο παιδόφιλος Οrochimaru.
Αν θυμάσαι του το είχε αφαιρέσει ο Jiraiya (Θεός 'χωρέστον τον κακομοίρη),
όταν του μάθαινε το summoning jutsu.Γιαυτό και δεν μπορούσε να εφαρμόσει
πολλα jutsu με άνεση.Δεν μπορούσε να κοντρολάρει το chakra του. _________________ everything has two sides.keep the good one learn from the bad one.
http://anathemanga.forumotion.com/index.htm
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Νοέ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 13, 2008 6:58 pm
Τίτλος:
|
|
|
gpower2 έγραψε:
|
Τζιράια (Θεός 'χωρέστον τον κακομοίρη), Θεός 'χωρέστον Τζιράια,
|
OMG  Δεν αντεχω να λενε θεος χωρεστον,για εμενα πιστευω οτι ο jiraiya ειναι ζωντανος(ετσι πιστευω εγω  ) _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Μάι 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 13, 2008 7:06 pm
Τίτλος:
|
|
|
zombitsa έγραψε:
|
Αλλά εκτός απο αυτό το seal,
|
Το μόνο που έκανε το seal του Orichimaru ήταν να μπερδεύονται μεταξύ τους τα 2 Chakra του Naruto με αποτέλεσμα να μην είναι εις θέσει ο φωνακλάς να μαζεύει σωστά το Chakra του (ήταν που ήταν χάλια σ αυτό ο Naruto το seal τον έκανε πιο άχρηστο σ αυτόν τον τομέα....)
Μετά πράγματι χρησιμοποιούσε ο Ναρούτο κ το τσάκρα του Κιούμπι. πχ στα σιπούντεν όταν πολεμάει με τον ψευτο-ιτάτσι...εκέινο το τεράστιο...λέμε τώρα...rasengan. Εκεί χρησιμοποιεί τον Κιούμπι. Καλά για την μάχη με τον Οροτσίμαρου δεν το συζητάμε...Κιούμπι βς Ορο...αποκλειστικό...
Από την άλλη βέβαια πολλές φορές δεν την χρησιμοποιεί. Πχ το ράσεν-σούρικεν γίνεται από δικό του τσάκρα μόνο.... _________________ Arvendui for President

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 13, 2008 7:10 pm
Τίτλος:
|
|
|
zombitsa έγραψε:
|
Επέτρεψε μου αγαπητε gpower2 να διαφωνήσω μαζί σου.
Ο Νaruto δεν βασιζόταν απο την αρχή στο Kyuubi.Μιάς και το seal που
του είχε κάνει ο Υondaime ήταν πιο ανθεκτικό.Αλλά εκτός απο αυτό το seal,
Αν θυμάσαι του το είχε αφαιρέσει ο Jiraiya (Θεός 'χωρέστον τον κακομοίρη),
όταν του μάθαινε το summoning jutsu.Γιαυτό και δεν μπορούσε να εφαρμόσει
πολλα jutsu με άνεση.Δεν μπορούσε να κοντρολάρει το chakra του.
|
Επέτρεψέ μου αγαπητή zombitsa να διαφωνήσω πάνω στη διαφωνία σου!
Μέχρι να του κάνει τη σφραγίδα ο Οροτσιμάρου, βασιζόταν στον Κιούμπι, βλέπε μάχη με Ζάμπουζα και Χάκου, απλά κατά τη διάρκεια των εξετάσεων Τσουνίν όπου και την έπαθε από τον Οροτσιμάρου, έχασε για λίγο αυτή την ικανότητα, αλλά μετά ο Θεός-'χωρέστον-τον-κακομοίρη-Τζιράια του αφαίρεσε την παλιο-κακιά-οροτσιμαρίσια-σφραγίδα και του δίδαξε να αξιοποιεί πιο αποτελεσματικά το Κιουμπίσιο τσάκρα! _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Μάι 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Ιούλ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 13, 2008 7:15 pm
Τίτλος:
|
|
|
gpower2 έγραψε:
|
Επέτρεψέ μου αγαπητή zombitsa να διαφωνήσω πάνω στη διαφωνία σου!
Μέχρι να του κάνει τη σφραγίδα ο Οροτσιμάρου, βασιζόταν στον Κιούμπι, βλέπε μάχη με Ζάμπουζα και Χάκου, απλά κατά τη διάρκεια των εξετάσεων Τσουνίν όπου και την έπαθε από τον Οροτσιμάρου, έχασε για λίγο αυτή την ικανότητα, αλλά μετά ο Θεός-'χωρέστον-τον-κακομοίρη-Τζιράια του αφαίρεσε την παλιο-κακιά-οροτσιμαρίσια-σφραγίδα και του δίδαξε να αξιοποιεί πιο αποτελεσματικά το Κιουμπίσιο τσάκρα!
|
Επέτρεψε μου να συμφωνήσω στην διαφωνία σου.
Είχα ξεχάσει το ξέσπασμα σε εκείνην την μάχη.
Η πρώτη εικόνα που μου ήρθε ήταν by the river with Ero-Sennin.
Δεν ήμουν αρκετά προσεκτική. _________________ everything has two sides.keep the good one learn from the bad one.
http://anathemanga.forumotion.com/index.htm
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 16 Απρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 13, 2008 7:36 pm
Τίτλος:
|
|
|
gpower2 έγραψε:
|
|
Δεν νομίζω το chakra seal να επηρεάζει τον χαρακτήρα κάποιου.... απλά ο τέταρτος του άφησε τόσο τσακρα ώστε να μην μπορεί να δραπετεύσει αλλά και να είναι αρκετό για να προστατεύσει τον Ναρούτο
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 06 Οκτ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Οκτ 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Σεπ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 14, 2008 3:56 am
Τίτλος:
|
|
|
Ο Sasuke ή θα πεθανει προς το τελος ή θα γυρισει στο χωριο,και εδω ειναι που επιτελους θα κανω γνωστη την μεγαλυτερη μου απορια:τι εννοει ο Sasuke οτι η φιλοδοξια του ειναι να ξαναζωντανεψει τη φυλη του?Για να υπαρχουν επιζωντες-εκτος απο τους τρεις αυτους που ξερουμε-δε παιζει περιπτωση,να τους αναστησει παλι καπως χλωμο το κοβω,επομενως μενει να κανει παιδακιααα...  Ποσο γελοιο ακουγεται...  _________________
Naruto Eledia
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Ιούλ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Αύγ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 14, 2008 3:06 pm
Τίτλος:
|
|
|
οεο που είναι ο orokabuto?
Εγώ πιστεύω θα παίξει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.
Όσο για το αν ο Naruto έχει ρινένγκαν είναι πολύ δύσκολο να πούμε λόγω έλειψης πληροφοριών. Εγώ προσωπικά δεν το αποκλείω καθώς δεν ξέρουμε αν υπάρχει διαφορετικός τρόπος ενεργοποίησης ή κάποια άλλη δέσμευση. Με τόσο δυνατούς αντιπάλους (wannabe demon) μόνο το chakra του kyuubi εμένα δεν πείθει οτι μπορεί να κερδίσει. Ειδικά απέναντι σε κάποιον με ρινένγκαν ο οποίος έφαγε για πρωινό (κατά την γνώμη μου) έναν sennin χωρίς να δούμε κάποια τρομερή τεχνική.
Το bloodline του Naruto θα παίξει μεγάλο ρόλο στην συνέχεια καθώς όπως είπαν και πιο πάνω, κανείς δεν θα τον παραδεχτεί αν κερδίσει βασιζόμενος στο kyuubi.
Με βάση αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα φαντάζει πολύ δύσκολο όσο δυνατός και να γίνει χώρις την βοήθεια του kyuubi δεν έχει ελπίδες απέναντι στους top εχθρούς του. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας
|
|
|
|
|