Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 04 Σεπ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 10, 2008 9:17 pm
Τίτλος:
|
|
|
Συμφωνω οτι ο Sasuke δε θα αποκτησει το MS,αλλα απο την αλλη θα του ειναι τρομερα δυσκολο να νικησει τον Madara χωρις αυτο...Βεβαια ο πρωτος Hokage τον ειχε νικησει,αλλα δε ξερουμε πως(ισως επειδη ηταν φιλοι).Τωρα οσον αφορα τον Kakashi,δεν υπαρχει περιπτωση να εχει σκοτωσει τον καλυτερο του φιλο απο οταν απεκτησε το Sharingan και μετα,γιατι η φιλια γι αυτον ειναι κατι πανω απο ιερο.
---> Βρηκα και αλλη ιστοσελιδα με τα chapters: http://www.onemanga.com/Naruto_________________
Naruto Eledia
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Νοέ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Νοέ 2007
Τοποθεσία: Στο διπλανό δωμάτιο από αυτό που είναι ο Serestrum...παίρνω μάτι xD
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 10, 2008 11:00 pm
Τίτλος:
|
|
|
Παράθεση:
|
απο την αλλη ο Madara δεν ελεγχει απλος το kyubi αλλα ειναι ο δημιουργος του,μπορει να τον κανει οτι θελει
|
Οέο?? Τον δημιούργησε??? Δεν ξέρω,μπορεί και να κάνω λάθος,αλλά δεν νομίζω να τον δημιούργησε...απλά τον ελέγχει...στην japanese μυθολογία οι δαίμονες που αναφέρει υπάρχουνε..εγώ από ότι έχω καταλάβει,απλά μπόρεσε και τον ήλεγξε με τη δύναμη του mangekyou sharingan,όλα τα tailed beasts προϋήρχαν. Καλά,μπορεί να λέω και %(&(*&%,απλά εγώ αυτό έχω θυμάμαι,δν θυμάμαι αν λέει κάπου ότι τον δημιούργησε,αλλά ότι απλά τον ελέγχει.  _________________ Kenshin got owned
ORE WO,DARE DA TO OMOTTE IRU?
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Φεβ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 10, 2008 11:05 pm
Τίτλος:
|
|
|
Kenshin-dono έγραψε:
|
Παράθεση:
|
απο την αλλη ο Madara δεν ελεγχει απλος το kyubi αλλα ειναι ο δημιουργος του,μπορει να τον κανει οτι θελει
|
Οέο?? Τον δημιούργησε??? Δεν ξέρω,μπορεί και να κάνω λάθος,αλλά δεν νομίζω να τον δημιούργησε...απλά τον ελέγχει...στην japanese μυθολογία οι δαίμονες που αναφέρει υπάρχουνε..εγώ από ότι έχω καταλάβει,απλά μπόρεσε και τον ήλεγξε με τη δύναμη του mangekyou sharingan,όλα τα tailed beasts προϋήρχαν. Καλά,μπορεί να λέω και %(&(*&%,απλά εγώ αυτό έχω θυμάμαι,δν θυμάμαι αν λέει κάπου ότι τον δημιούργησε,αλλά ότι απλά τον ελέγχει.
|
Σωστα θυμασαι ολα τα tailed beast υπηρχαν απο την αρχη με ενα search στο google θα το δειτε.Ειναι υπαρκτα στην japan μυθολογια _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Σεπ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 10, 2008 11:43 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Οκτ 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Μάι 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 11, 2008 1:45 am
Τίτλος:
|
|
|
Kenshin-dono έγραψε:
|
Οέο?? Τον δημιούργησε??? Δεν ξέρω,μπορεί και να κάνω λάθος,αλλά δεν νομίζω να τον δημιούργησε...απλά τον ελέγχει...στην japanese μυθολογία οι δαίμονες που αναφέρει υπάρχουνε..εγώ από ότι έχω καταλάβει,απλά μπόρεσε και τον ήλεγξε με τη δύναμη του mangekyou sharingan,όλα τα tailed beasts προϋήρχαν. Καλά,μπορεί να λέω και %(&(*&%,απλά εγώ αυτό έχω θυμάμαι,δν θυμάμαι αν λέει κάπου ότι τον δημιούργησε,αλλά ότι απλά τον ελέγχει.
|
Μέχρι τώρα έχει αναφερθεί ξακάθαρα ότι ο madara ήλεγχε τον nine tails daimon χρησιμοποιόντας το MS....αλλά είχε αναφερθεί από τον jiraya όταν μιλούσε με τον μικρό βάτραχο(πριν την μάχη με τον pain) ότι υπάρχει η υπόθεση ο nine tails daimon να είναι απότελεσμα ενός πολύ ισχυρού summon από τον madara
Αυτό δεν το έχει ξεκαθαρίσει καλά ο kishi. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Νοέ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 11, 2008 7:07 am
Τίτλος:
|
|
|
fratzolas έγραψε:
|
Kenshin-dono έγραψε:
|
|
Μέχρι τώρα έχει αναφερθεί ξακάθαρα ότι ο madara ήλεγχε τον nine tails daimon χρησιμοποιόντας το MS....αλλά είχε αναφερθεί από τον jiraya όταν μιλούσε με τον μικρό βάτραχο(πριν την μάχη με τον pain) ότι υπάρχει η υπόθεση ο nine tails daimon να είναι απότελεσμα ενός πολύ ισχυρού summon από τον madara
Αυτό δεν το έχει ξεκαθαρίσει καλά ο kishi.
|
Θα συμφωνήσω με τον fratzola,γιαυτο ειπα τον δημιουργησε αφου ο Jiraiya θεωρησε οτι τον εκανε summoned o Madara 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Ιούλ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 11, 2008 12:39 pm
Τίτλος:
|
|
|
συγνωμη για το διπλο ποστ.αλλα νομιζα οτι εγινε edit .
ας το σβησει καποιος mod.ευχαριστω. _________________ everything has two sides.keep the good one learn from the bad one.
http://anathemanga.forumotion.com/index.htm
Έχει επεξεργασθεί από τον/την zombitsa στις Δευ Φεβ 11, 2008 12:42 pm, 1 φορά
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Ιούλ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 11, 2008 12:40 pm
Τίτλος:
|
|
|
απλα ελεος.δεν παιζει με την καμια να το εχει δημιουργησει ο madara.
και ειναι απολυτως ξεκαθαρο απο την γιαπωνεζικη μυθολογια.
το να μπορει να τον ελεγξει ναι,αλλα να μην
λεμε και εξωφρενικα εντελως πραγματα.
αυτο δεν ειναι σεναριο.ειναι επιστημονικη φαντασια πριν καν
την δημιουργια του star trek & star wars. _________________ everything has two sides.keep the good one learn from the bad one.
http://anathemanga.forumotion.com/index.htm
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάι 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Φεβ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 11, 2008 2:18 pm
Τίτλος:
|
|
|
anim έγραψε:
|
summon δε σημαινει δημιουργω αλλα οτι επικαλειται κατι που υπαρχει,οπως τα βατραχια
|
Συμφωνω απολυτα με αυτο που λες ολα τα summons ερχονται απο καποιο παραλληλο κοσμο στο Naruto world _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Οκτ 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 11, 2008 2:33 pm
Τίτλος:
|
|
|
anoskin έγραψε:
|
anim έγραψε:
|
summon δε σημαινει δημιουργω αλλα οτι επικαλειται κατι που υπαρχει,οπως τα βατραχια
|
Συμφωνω απολυτα με αυτο που λες ολα τα summons ερχονται απο καποιο παραλληλο κοσμο στο Naruto world
|
x2.παντως διαβαζοντας στον νετ για τα tailed beast ο kuybi ειναι το δυνατοτερο τερας μαζι με το τερας των 8 ουρων.ο kuybi τα εχει βαλει με ολα τα τερατα και δεν εχει χασει απο κανενα μονο στο τερας τον 8 ουρων η δυναμη τους ηταν ισαξια αλλα kuybi τον κερδισε στην αντοχη καθως μαλωνα νομιζω για χρονια δεν ειμαι σιγουρος ποσο καιρο αλλα ηταν αρκετος!! πληροφορια απλως
φανταζομαστε λοιπον οτι αν ο madara μπορεσε να ελενξει με τα MS του ενα τετοιο τερας τι δυναμη μπορει να εχουν αυτα τα καταραμενα ματια κ ο ιδιοσ ο μανταρα!!!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Νοέ 2007
Τοποθεσία: Στο διπλανό δωμάτιο από αυτό που είναι ο Serestrum...παίρνω μάτι xD
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 11, 2008 2:45 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ερώτηση τώρα....εφόσον τα sharingan του Madara είναι τόόόόσο δυνατά που κατάφεραν να τιθασεύοσυν τον Kyubi,το Rinnegan που υποτίθεται ότι θα φέρει την καταστροφή του κόσμου κλπ κλπ,είναι πιο δυνατό ή πιο αδύναμο?? Λογικά είναι πιο δυνατό,αλλά αν είναι έτσι,τότε γιατί ο Tobi-Madara έδινε διαταγές στον Pain και δεν γινόταν το αντίστροφο??? Εξάλλου,και ο Itachi είπε ότι η δύναμη του Madara έχει ξεπέσει,και ότι άμα ο πρώτος αποκτήσει τα μάτια του Sasuke,τον έχει τον Madara...
Λίγο μπέρδεμα αυτά τα 2 bloodline limits... _________________ Kenshin got owned
ORE WO,DARE DA TO OMOTTE IRU?
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 19 Ιαν 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 11, 2008 4:26 pm
Τίτλος:
|
|
|
Kenshin-dono έγραψε:
|
Ερώτηση τώρα....εφόσον τα sharingan του Madara είναι τόόόόσο δυνατά που κατάφεραν να τιθασεύοσυν τον Kyubi,το Rinnegan που υποτίθεται ότι θα φέρει την καταστροφή του κόσμου κλπ κλπ,είναι πιο δυνατό ή πιο αδύναμο?? Λογικά είναι πιο δυνατό,αλλά αν είναι έτσι,τότε γιατί ο Tobi-Madara έδινε διαταγές στον Pain και δεν γινόταν το αντίστροφο??? Εξάλλου,και ο Itachi είπε ότι η δύναμη του Madara έχει ξεπέσει,και ότι άμα ο πρώτος αποκτήσει τα μάτια του Sasuke,τον έχει τον Madara...
Λίγο μπέρδεμα αυτά τα 2 bloodline limits...
|
το rinnegan δν υποτιθετε πως θα φερει την καταστροφη του κοσμου..
αυτος π θα μπορει να φερει την καταστροφη τ κοσμου ή την παγκοσμια ειρηνη θα ειναι ο naruto (αν κανω λαθος πεστε το :P ) _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|