Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Manga

Naruto Shippuuden Manga 358-437 (Προσοχή SPOILERS) Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 140, 141, 142  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 04 Σεπ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 10, 2008 9:17 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνω οτι ο Sasuke δε θα αποκτησει το MS,αλλα απο την αλλη θα του ειναι τρομερα δυσκολο να νικησει τον Madara χωρις αυτο...Βεβαια ο πρωτος Hokage τον ειχε νικησει,αλλα δε ξερουμε πως(ισως επειδη ηταν φιλοι).Τωρα οσον αφορα τον Kakashi,δεν υπαρχει περιπτωση να εχει σκοτωσει τον καλυτερο του φιλο απο οταν απεκτησε το Sharingan και μετα,γιατι η φιλια γι αυτον ειναι κατι πανω απο ιερο.

---> Βρηκα και αλλη ιστοσελιδα με τα chapters: http://www.onemanga.com/Naruto

Naruto Eledia
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 12 Νοέ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 10, 2008 10:55 pm
Τίτλος:

Θα συμφωνησω με την Nina,δεν μπορει ο kakashi να σκότωσε τον obito,τον σκοτωσε αλλα μονο με τις πραξεις του και γιαυτο εχει αυτη την φιλια ως ιερη...απο την αλλη ο Madara δεν ελεγχει απλος το kyubi αλλα ειναι ο δημιουργος του,μπορει να τον κανει οτι θελει Mad και να νικησει ο sasuke πραγμα δυσκολο γιατι μιλαμε για εναν akatsuki Και για ενα νιανιαρο που μολις σε 3 χρονια ανεπτυξε πολλη δυναμη χαρη στο μουτρο Orochimaru Thumb Down Πιστευω στην συνέχεια της μάχης οτι ο sasuke θα ενεργοποιηση MS και με κάποιν τρόπο θα νικησει προς το πάρον τον Itachi Whistling ακομκα πιστευω οτι το σωμα του obito το χρησιμοποιη ο Madara το οποιο γιατρευτηκε με καποιον τροπο...τωρα με ποιον υπαρχουνε πολλες θεωρίες οπως οτι ο zetsu εκεινη την στιγμή στην κατολισθηση γιατρεψε το σακατεμενο σωμα του obito Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 30 Νοέ 2007
Τοποθεσία: Στο διπλανό δωμάτιο από αυτό που είναι ο Serestrum...παίρνω μάτι xD

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 10, 2008 11:00 pm
Τίτλος:

Παράθεση:
απο την αλλη ο Madara δεν ελεγχει απλος το kyubi αλλα ειναι ο δημιουργος του,μπορει να τον κανει οτι θελει

Οέο?? Τον δημιούργησε??? Δεν ξέρω,μπορεί και να κάνω λάθος,αλλά δεν νομίζω να τον δημιούργησε...απλά τον ελέγχει...στην japanese μυθολογία οι δαίμονες που αναφέρει υπάρχουνε..εγώ από ότι έχω καταλάβει,απλά μπόρεσε και τον ήλεγξε με τη δύναμη του mangekyou sharingan,όλα τα tailed beasts προϋήρχαν. Καλά,μπορεί να λέω και %(&(*&%,απλά εγώ αυτό έχω θυμάμαι,δν θυμάμαι αν λέει κάπου ότι τον δημιούργησε,αλλά ότι απλά τον ελέγχει. Sad

ORE WO,DARE DA TO OMOTTE IRU?
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Ένταξη: 15 Φεβ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 10, 2008 11:05 pm
Τίτλος:

Kenshin-dono έγραψε:
Παράθεση:
απο την αλλη ο Madara δεν ελεγχει απλος το kyubi αλλα ειναι ο δημιουργος του,μπορει να τον κανει οτι θελει

Οέο?? Τον δημιούργησε??? Δεν ξέρω,μπορεί και να κάνω λάθος,αλλά δεν νομίζω να τον δημιούργησε...απλά τον ελέγχει...στην japanese μυθολογία οι δαίμονες που αναφέρει υπάρχουνε..εγώ από ότι έχω καταλάβει,απλά μπόρεσε και τον ήλεγξε με τη δύναμη του mangekyou sharingan,όλα τα tailed beasts προϋήρχαν. Καλά,μπορεί να λέω και %(&(*&%,απλά εγώ αυτό έχω θυμάμαι,δν θυμάμαι αν λέει κάπου ότι τον δημιούργησε,αλλά ότι απλά τον ελέγχει. Sad

Σωστα θυμασαι ολα τα tailed beast υπηρχαν απο την αρχη με ενα search στο google θα το δειτε.Ειναι υπαρκτα στην japan μυθολογια

Ένταξη: 04 Σεπ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 10, 2008 11:43 pm
Τίτλος:

Oh yeah-ιδου κ το λινκ-->
http://en.wikipedia.org/wiki/Naruto_universe#Tailed_beasts

Naruto Eledia
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 18 Οκτ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 10, 2008 11:53 pm
Τίτλος:

Γενικα εγω ειμαι σιγουρος οτι το MS δεν το αποκτας με ενα μονο τροπο ο Kakashi αγνωστος το πως το απεκτησε ισως σε αυτο να μην εχει απαντησει και ο ιδιος ο kishimoto! Laughing

απο τη στιγμη που το εδωσε στον kakashi το θεωρω γελοιο να μην το δωσει στον αγαπημενο του χαρακτηρα και δεν ξερω αλλα κατι μου λεει οτι το δωσε πρωτα στον kakashi μονο και μονο για να μην φανει υπερβολη οτι o sasuke βρηκε αλλο τροπο να το ενεργοποιησει!!!
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 09 Μάι 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 11, 2008 1:45 am
Τίτλος:

Kenshin-dono έγραψε:

Μέχρι τώρα έχει αναφερθεί ξακάθαρα ότι ο madara ήλεγχε τον nine tails daimon χρησιμοποιόντας το MS....αλλά είχε αναφερθεί από τον jiraya όταν μιλούσε με τον μικρό βάτραχο(πριν την μάχη με τον pain) ότι υπάρχει η υπόθεση ο nine tails daimon να είναι απότελεσμα ενός πολύ ισχυρού summon από τον madara

Αυτό δεν το έχει ξεκαθαρίσει καλά ο kishi.

Ένταξη: 12 Νοέ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 11, 2008 7:07 am
Τίτλος:

fratzolas έγραψε:
Kenshin-dono έγραψε:

Μέχρι τώρα έχει αναφερθεί ξακάθαρα ότι ο madara ήλεγχε τον nine tails daimon χρησιμοποιόντας το MS....αλλά είχε αναφερθεί από τον jiraya όταν μιλούσε με τον μικρό βάτραχο(πριν την μάχη με τον pain) ότι υπάρχει η υπόθεση ο nine tails daimon να είναι απότελεσμα ενός πολύ ισχυρού summon από τον madara Thumb Down

Αυτό δεν το έχει ξεκαθαρίσει καλά ο kishi.

Θα συμφωνήσω με τον fratzola,γιαυτο ειπα τον δημιουργησε αφου ο Jiraiya θεωρησε οτι τον εκανε summoned o Madara Thumb Down
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 27 Ιούλ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 11, 2008 12:39 pm
Τίτλος:

συγνωμη για το διπλο ποστ.αλλα νομιζα οτι εγινε edit .
ας το σβησει καποιος mod.ευχαριστω.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την zombitsa στις Δευ Φεβ 11, 2008 12:42 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 27 Ιούλ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 11, 2008 12:40 pm
Τίτλος:

απλα ελεος.δεν παιζει με την καμια να το εχει δημιουργησει ο madara.
και ειναι απολυτως ξεκαθαρο απο την γιαπωνεζικη μυθολογια.
το να μπορει να τον ελεγξει ναι,αλλα να μην
λεμε και εξωφρενικα εντελως πραγματα.
αυτο δεν ειναι σεναριο.ειναι επιστημονικη φαντασια πριν καν
την δημιουργια του star trek & star wars.

Ένταξη: 22 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 11, 2008 12:54 pm
Τίτλος:

summon δε σημαινει δημιουργω αλλα οτι επικαλειται κατι που υπαρχει,οπως τα βατραχια
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 15 Φεβ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 11, 2008 2:18 pm
Τίτλος:

anim έγραψε:
summon δε σημαινει δημιουργω αλλα οτι επικαλειται κατι που υπαρχει,οπως τα βατραχια

Συμφωνω απολυτα με αυτο που λες ολα τα summons ερχονται απο καποιο παραλληλο κοσμο στο Naruto world

Ένταξη: 18 Οκτ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 11, 2008 2:33 pm
Τίτλος:

anoskin έγραψε:
anim έγραψε:

Συμφωνω απολυτα με αυτο που λες ολα τα summons ερχονται απο καποιο παραλληλο κοσμο στο Naruto world

x2.παντως διαβαζοντας στον νετ για τα tailed beast ο kuybi ειναι το δυνατοτερο τερας μαζι με το τερας των 8 ουρων.ο kuybi τα εχει βαλει με ολα τα τερατα και δεν εχει χασει απο κανενα μονο στο τερας τον 8 ουρων η δυναμη τους ηταν ισαξια αλλα kuybi τον κερδισε στην αντοχη καθως μαλωνα νομιζω για χρονια δεν ειμαι σιγουρος ποσο καιρο αλλα ηταν αρκετος!! πληροφορια απλως Razz

φανταζομαστε λοιπον οτι αν ο madara μπορεσε να ελενξει με τα MS του ενα τετοιο τερας τι δυναμη μπορει να εχουν αυτα τα καταραμενα ματια κ ο ιδιοσ ο μανταρα!!!
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 30 Νοέ 2007
Τοποθεσία: Στο διπλανό δωμάτιο από αυτό που είναι ο Serestrum...παίρνω μάτι xD

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 11, 2008 2:45 pm
Τίτλος:

Ερώτηση τώρα....εφόσον τα sharingan του Madara είναι τόόόόσο δυνατά που κατάφεραν να τιθασεύοσυν τον Kyubi,το Rinnegan που υποτίθεται ότι θα φέρει την καταστροφή του κόσμου κλπ κλπ,είναι πιο δυνατό ή πιο αδύναμο?? Λογικά είναι πιο δυνατό,αλλά αν είναι έτσι,τότε γιατί ο Tobi-Madara έδινε διαταγές στον Pain και δεν γινόταν το αντίστροφο??? Εξάλλου,και ο Itachi είπε ότι η δύναμη του Madara έχει ξεπέσει,και ότι άμα ο πρώτος αποκτήσει τα μάτια του Sasuke,τον έχει τον Madara...

Λίγο μπέρδεμα αυτά τα 2 bloodline limits...

ORE WO,DARE DA TO OMOTTE IRU?
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Ένταξη: 19 Ιαν 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 11, 2008 4:26 pm
Τίτλος:

Kenshin-dono έγραψε:
Ερώτηση τώρα....εφόσον τα sharingan του Madara είναι τόόόόσο δυνατά που κατάφεραν να τιθασεύοσυν τον Kyubi,το Rinnegan που υποτίθεται ότι θα φέρει την καταστροφή του κόσμου κλπ κλπ,είναι πιο δυνατό ή πιο αδύναμο?? Λογικά είναι πιο δυνατό,αλλά αν είναι έτσι,τότε γιατί ο Tobi-Madara έδινε διαταγές στον Pain και δεν γινόταν το αντίστροφο??? Εξάλλου,και ο Itachi είπε ότι η δύναμη του Madara έχει ξεπέσει,και ότι άμα ο πρώτος αποκτήσει τα μάτια του Sasuke,τον έχει τον Madara...

Λίγο μπέρδεμα αυτά τα 2 bloodline limits...

το rinnegan δν υποτιθετε πως θα φερει την καταστροφη του κοσμου..
αυτος π θα μπορει να φερει την καταστροφη τ κοσμου ή την παγκοσμια ειρηνη θα ειναι ο naruto (αν κανω λαθος πεστε το :P )
Δημοσίευση νέου Θέματος     Αυτό το Θέμα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε κάποια δημοσίευση σ' αυτό     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Manga Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 140, 141, 142  Επόμενη
Σελίδα 52 από 142

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας