Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Manga

Naruto Shippuuden Manga 358-437 (Προσοχή SPOILERS) Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 140, 141, 142  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 19 Ιαν 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 02, 2008 3:30 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν σκοτωσει τελικα ο sasuke τον itachi (κατι π δν θα γινει..τουλαχιστον οχι ακομα...) πιστευετε πως θα τ παρει το ματι???? Whistling

Ένταξη: 16 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 02, 2008 4:44 pm
Τίτλος:

δεν λέω θα είχε ενδιαφέρων κάτι τέτοιο αλλά μετά ποιες θα ήταν οι πιθανότητες να νικήσει? με ένα μάτι λιγότερο ο sasuke και ένα μάτι περισσότερο o itachi...γελοίο δεν ακούγεται??? Laughing Laughing είχα ξεχάσει την μάχη με τον πρώτο... αλλά μην ξεχνάμε ότι ο πρώτος είχε και το wood element....
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 07 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 02, 2008 4:50 pm
Τίτλος:

To σιγουρο ειναι οτι η χειρουργικη εχει προχωρησει παρα πολυ. Πρεπει ο gpanos να κανει ενα νεο σκιτσο που να δειχνει πως γινεται μεταμοσχευση sharingan με γυμνα χερια (ή εστω με ενα kunai).

Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 18 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 02, 2008 5:15 pm
Τίτλος:

-=S=- έγραψε:
To σιγουρο ειναι οτι η χειρουργικη εχει προχωρησει παρα πολυ. Πρεπει ο gpanos να κανει ενα νεο σκιτσο που να δειχνει πως γινεται μεταμοσχευση sharingan με γυμνα χερια (ή εστω με ενα kunai).

Βασικά θυμήθηκα τη θεική σκηνή που η Uma Τherman βγάζει το μάτι
της Daril Hanah στο Kill Bill. Τώρα πως θα το βάλει ο Itachi πάνω του είναι μια άλλη ιστορία... Cool
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 16 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 02, 2008 8:46 pm
Τίτλος:

COMBINING....

όποιος το έχει δει ξέρει....
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 08 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 02, 2008 8:59 pm
Τίτλος:

Itachi ftw ρε!!!!!!!!!!!!!!!!! Thumb 2 Up
Το σενάριο του Hatebreed είναι πολύ πιθανό να γίνει πραγματικότητα.
Πιστεύω πως ο Kishi θα μας σπάσει τα νεύρα και το επόμενο chapter δεν θα αρχίσει με Itachi vs Sasuke...
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 27 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 02, 2008 9:48 pm
Τίτλος:

Ο Mandara δεν έχει χάσει απο κανέναν οπως λέει και ο itachi ...Απλα έχασε τη μάχη για την κυριαρχία ..την εξουσία αν προτιματε RTFM checkarete to chapter ξανά αμα θέλετε.Whistling

P.S δεν μπορώ να μπώ απο το σπίτι μου στο site ενώ πριν απο 1 μήνα μπορουσα κανονικά όπως και σε ολλα τα αλλα.Μου βγάζει μηνυμα οτι δεν βρισκει την σελίδα.τι λετε να παίζει .. κατα τα αλλα το ιντερνετ λειτουργει κανονικα. Worthy
tie
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 12 Ιαν 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 02, 2008 11:49 pm
Τίτλος:

juda έγραψε:
Ο Mandara δεν έχει χάσει απο κανέναν οπως λέει και ο itachi ...Απλα έχασε τη μάχη για την κυριαρχία ..την εξουσία αν προτιματε RTFM checkarete to chapter ξανά αμα θέλετε.Whistling

P.S δεν μπορώ να μπώ απο το σπίτι μου στο site ενώ πριν απο 1 μήνα μπορουσα κανονικά όπως και σε ολλα τα αλλα.Μου βγάζει μηνυμα οτι δεν βρισκει την σελίδα.τι λετε να παίζει .. κατα τα αλλα το ιντερνετ λειτουργει κανονικα. Worthy
tie

Sorry δικό μου το λάθος τότε! Embarassed υπέθεσα ότι δεν νίκησε τον 1(νομίζω) άρα έχασε... τα πρώτα επεισόδια δεν τα έχω διαβάσει μόνο το anime έχω δει και αυτό το σκηνικό με τον madara δεν το έχω πιάσει καλά.. δεν θυμάμαι καν που το λέει... αν θα μπορούσε να το ξεκαθαρίσει κάποιος θα χαιρόμουν ιδιαιτέρως! big smile

Για το internet δεν ξέρω δοκίμασε να σβήσεις τα cookies ίσως? δεν ξέρω...

Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 03, 2008 12:26 pm
Τίτλος:

Τι με λες τώρα;;;;
Τι sugggoi chapter ήταν αυτό;;;;
Έεεχχχωωω χάσσει την μπάααλλλλααα...

Ο Ιτάτσι μπορεί να μην έχει κερδίσει ολοκληρωτικά, αλλά για άλλη μια φορά έριξε βρωμόξυλο στον μπαγλαμά τον Sasuke, τον έκανε να πάθει την πλάκα του άλλη μια φορά.

Όσον αφορά τις σπέσιαλ κινήσεις που αναφέρθηκε ότι έλλειψαν, εδώ θα διαφωνήσω, ο Σάσουκες έκανε σάμμον ένα κάρο σούρικεν αλα Τεν Τεν, αμόλησε ένα μεγάαααλο σούρικεν πακέτο με τσιντόρι, έβγαλε φίδι από τον ώμο του (αυτό μου φάνηκε κάτι σαν CS2) και πήγε να βγάλει κι ένα τσιντόρι ναγκάσι προς το τέλος, αλλά ο Ιτάτσι τον πρόλαβε. Όσο για τον Ιτάτσι, δε χρειάστηκε να κάνει κάτι το εξτρίμ, η απίστευτη ταχύητα και εμπειρία που διαθέτει τον βοήθησαν να ανταπεξέλθει στα όποια κόλπα έκανε ο αδελφούλης του.

Για το αποτέλεσμα της μάχης, τίποτα δεν είναι σίγουρο, καθώς το τελευταίο τετραγωνάκι απλά μας δείχνει μια κραυγή. Ποιανού είναι άραγε; Του Σάσουκε; Του Ιτάτσι; Ποιός κερδίζει τελικά; Χάνει ο Σάσουκε το/τα μάτια του; Πάντως φαινόταν αρκετά ανυπεράσπιστος. Εκτός και αν σκάσει μύτη κανένας άλλος να τους χωρίσει, πράγμα αρκετά δύσκολο εκεί που βρίσκονται, εκτός και αν επέμβει ο Ζέτσου, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ μέχρι τώρα.

Επίσης είναι πολύ πιθανό στο επόμενο τσάπτερ να ξαναδούμε το Ναρούτο με το Μαντάρα.

Άντε να δούμε, μας τρέλανες πάλι Κισιμότο!!!

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 22 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 03, 2008 12:38 pm
Τίτλος:

φοβερο chapter Thumb 2 Up Respekt
μιας και τυλιχτηκε με το φιδι ο σασουκε μπορει να αφησε κανενα κλωνο του στη θεση του και το ματι του να ειναι καμμια εκπληξη για τον ιτατσι ,οποτε μαλλον η κραυγη μπορει να ειναι του ιτατσι
ποιο τολμηρο για την πλοκη θα ηταν η τροπη που προτεινε ο
xHATEBREEDx

πολυ καλα σχεδιασμενο ηταν παντως ,εντυπωσιακοτατο
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 18 Οκτ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 03, 2008 12:57 pm
Τίτλος:

παντως πολυ πιθανο ο σασουκε να χασει τουλαχιστον το ενα του ματι ετσι οπως διαβασα αρκετες φορες το chapter.γενικα ακομα απο οσο βλεπω δεν ειναι ικανος να νικησει τον αδερφο του σε καμια περιπτωση και απορω ποση δυναμη εχει αυτος o itachi πια!!!!!!!!!

τωρα για το αν ο κακασι δωσει το ματι του δεν νομιζω να γινει ποτε αυτο γιατι εκτος του οτι οπως ειπε καποιος ειναι δωρο σιγα μην το δωσει αφου ξερει για ποιο σκοπο το θελει!!!

στο επομενο chapter παντως πολυ θα θελα να δω οτι με καποιο τροπο ξεφυγε ο σασουκε και σηκωσε MS θα ειναι ολα τα λεφτα η μαχη τοτε!!!!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 19 Ιαν 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 03, 2008 1:05 pm
Τίτλος:

η κραυγη ηταν σιγουρα τ itachi Thumbs UP
πολυ πιθανον να ειναι στο επομενο chapter η μαχη naruto madara

Ένταξη: 12 Ιαν 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 03, 2008 2:58 pm
Τίτλος:

Μόλις σκέφτηκα κάτι! Neutral Ο Itachi λέει κάπου στο τέλος στον Sasuke “…this is *my reality*..” που μου φάνηκε λίγο άκυρο με την όλη συζήτηση... λέτε να είναι όλα μέρος ενός genjutsu( sorry για το spelling...) Embarassed

Δεν ξέρω αν το σκέφτηκε κάποιος άλλος πιο πριν, αν ναι sorry!

Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 22 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 03, 2008 7:10 pm
Τίτλος:

386 japflap
http://naruto.japflap.com/index.php?page=scantraduk

.::My Cartoon List::.

BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 25 Ιούλ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 05, 2008 3:55 pm
Τίτλος:

Ακούω διάφορες ανακρίβειες για διάφορα.
Ο Shodai διαφώνησε με τον Madara με πιο τρόπο να διοικήσουν την Konoha.
Και εξελίχτηκε το όλο σκηνικό σε μάχη η οποία έγινε στην Valley of the End (Στη κοιλάδα του τέλους) όπου ο Madara έχασε.

O Kakashi δε νομίζω να υπάρχει πιθανότητα να δώσει το μόνο δώρο που έχει από εκείνον που τον επηρέασε τόσο πολύ ώστε να αλλάξει φιλοσοφία συμπεριφοράς και εκείνον που λίγο πριν από το θάνατο του θεώρησε ως τον καλύτερο του φίλο.
Επίσης δε νομίζω ότι έχει και τόση μεγάλη σχέση και οικειότητα με τον Sasuke ώστε να του το δώσει σαν να του το χρωστούσε και από χθες. Και για ποιο λόγο να το δώσει? Για να νικήσει τον Itachi?...

Άλλο θέμα με τον Tobi/Obito/Madara.

Όταν πέθανε ο Obito ο Kakashi ήταν στην ομάδα του Minato.
Όταν ο Jiraya δίδασκε τον Yahiko/Konan/Nagato(Pain) ήταν ακόμα(νομιζω) με την ομάδα του Sandaime. Και τότε νομίζω χρονικά περίπου ήταν που πήραν και το όνομα The Legendary Shannin.
Οπότε μετά που έφυγε ο Jiraya έγινε αρχηγός ομάδας όπου ήταν και ο Minato μαθητής του και μετά από αυτό έγινε ο Minato αρχηγός ομάδας και είχε τον Kakashi μαθητή. Χρονικά λοιπόν να βρήκε το σώμα του Obito ο Pain για να το γιατρέψει δε μου στέκει και πολύ καλά. Άλλωστε ο Obito πέθανε στη Rock Country και ο Nagato ήταν στο Rain Village το οποίο προς το παρόν ξέρουμε μόνο ότι βρίσκετε ανάμεσα σε 3 από τα 5 μεγάλα έθνη και ότι πολλές φόρες χρησιμοποιήθηκε σαν πεδίο μάχης.

Το θέμα είναι πως συνδέθηκε ο Nagato με τον Madara και όχι αν ο Madara έχει στοιχειώσει το καταστραμμένο αλλά γιατρεμένο σώμα του Obito.(Θεός ΄χωρεστων πια. Αμάν όλο τον θάβουμε και όλο πάλι μπροστά μας είναι.)

Xun naut ori'gato dosst dro inbau tarthe. Morfeth dosst mumbaro
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Αυτό το Θέμα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε κάποια δημοσίευση σ' αυτό     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Manga Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 140, 141, 142  Επόμενη
Σελίδα 49 από 142

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας