Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ TRACKER-TORRENTS Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 25, 26, 27  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 25 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 07, 2007 3:11 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μμμμ... περίεργο! Ενώ το πρωϊ φαινόταν να κατεβάζω το Elfen Lied με rate πανω από 120kbps τώρα δεν πιάνω πάνω από 20-30...

Μπορεί να είναι θέμα seeders... απλά μου έκανε εντύπωση... γιατί seeders υπάρχουν (δόξα τω Θεώ)! Thumb 2 Up
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 30 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 07, 2007 10:40 pm
Τίτλος:

Πάντως απ' ότι βλέπω έχεις 100% συνδεσιμότητα, έχεις ρυθμίσει σωστά firewalls/routers κλπ, και δέχεσαι και εισερχόμενες και εξερχόμενες συνδέσεις.

Μάλλον απλά τυχαίνει. Μπορεί πχ από το torrent να έφυγε κάποιος μεγάλος seeder που έδινε με μεγάλες ταχύτητες. 'Η πχ να απορροφάει την σύνδεση των seeders κάποιο άλλο torrent που έχουν ανοιχτό.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 14 Οκτ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 07, 2007 11:06 pm
Τίτλος:

ή ακόμα πιο απλά να είναι η ώρα που σέρνεται το ιντερνετ στην περιοχή σου όπως συμβαίνει σε μένα κάθε μεσημερί...

Ωωωω... με φωνάζουνε τρελό,
γιατί πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Γαμώ το διδακτορικό
Πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 14 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 25, 2007 11:28 am
Τίτλος:

Γειά σας παιδιά, θα ήθελα την βοηθειά σας. Είμαι καινούργια στο site, αλλά ταυτόχρονα είμαι εντελώς καινούργια και σε όλη την διαδικασία περί torrent κ.λπ. Χρησιμοποιώ τον uTorrent1.6 καί διαβάζοντας σαν καλό παιδάκι big smile τις προηγούμενες σελίδες 2-3 φορές για να λύσω απορίες μου είδα ότι αναφέρεται κάπου IPFilter για τον uTorrent, εγώ δεν νομίζω ότι έχω,
1. πως μπορώ να το τσεκάρω;
2. Τι σημαίνει αυτό, ότι φαίνεται η ip του υπολογιστή μου; αν ναι σε ποιούς;
3. αν βάλω υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργηθούν άλλα προβλήματα, είμαι γενικά σε εμβρυακό στάδιο με τους υπολογιστές από θέμα γνώσης
4. Πως μπορώ να βάλω IPFilter; Είδα ότι κάποιος αναφέρει μία σελίδα FAQ σχετικά με το θέμα, αλλά δεν έβγαλα άκρη γιατί είναι, όπως δυστυχώς οι περισσότερες σελίδες στα αγγλικά, μήπως μπορείτε να με καθοδηγήσετε λιγάκι ... κάποιος που είναι καλός, υπομονετικός, αναλυτικός και με όρεξη να προσφέρει βοήθεια στον συνάνθρωπο; Rolling Eyes

Έχω ψάξει, πιστεύω αρκετά, για τα παραπάνω αλλά δεν βρήκα κάποια αναφορά, αν υπάρχουν ήδη απαντήσεις στα ερωτηματά μου, ζητώ συγνώμη προκαταβολικά και απλά παραπέμψτε με εκεί.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 25, 2007 12:58 pm
Τίτλος:

Μια γρήγορη και αξιόπιστη λύση είναι το πρόγραμμα PeerGuardian, το οποίο έχει λίστες με "απαγορευμένες" ip και τις κόβει. Μπορείς να το βρεις εδώ :

http://phoenixlabs.org/pg2/

Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις. Το καλύτερο; Δουλεύει με όλα τα προγράμματα και όχι μόνο για ορισμένα!

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 13 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 25, 2007 6:07 pm
Τίτλος:

Ναυσικά έγραψε:
Γειά σας παιδιά, θα ήθελα την βοηθειά σας. Είμαι καινούργια στο site, αλλά ταυτόχρονα είμαι εντελώς καινούργια και σε όλη την διαδικασία περί torrent κ.λπ. Χρησιμοποιώ τον uTorrent1.6 καί διαβάζοντας σαν καλό παιδάκι big smile τις προηγούμενες σελίδες 2-3 φορές για να λύσω απορίες μου είδα ότι αναφέρεται κάπου IPFilter για τον uTorrent, εγώ δεν νομίζω ότι έχω,
1. πως μπορώ να το τσεκάρω;
2. Τι σημαίνει αυτό, ότι φαίνεται η ip του υπολογιστή μου; αν ναι σε ποιούς;
3. αν βάλω υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργηθούν άλλα προβλήματα, είμαι γενικά σε εμβρυακό στάδιο με τους υπολογιστές από θέμα γνώσης
4. Πως μπορώ να βάλω IPFilter; Είδα ότι κάποιος αναφέρει μία σελίδα FAQ σχετικά με το θέμα, αλλά δεν έβγαλα άκρη γιατί είναι, όπως δυστυχώς οι περισσότερες σελίδες στα αγγλικά, μήπως μπορείτε να με καθοδηγήσετε λιγάκι ... κάποιος που είναι καλός, υπομονετικός, αναλυτικός και με όρεξη να προσφέρει βοήθεια στον συνάνθρωπο; Rolling Eyes

Έχω ψάξει, πιστεύω αρκετά, για τα παραπάνω αλλά δεν βρήκα κάποια αναφορά, αν υπάρχουν ήδη απαντήσεις στα ερωτηματά μου, ζητώ συγνώμη προκαταβολικά και απλά παραπέμψτε με εκεί.

Η σωστή διαδικασία για χρήση IPfilter.dat στο μTorrent είναι η εξής:
- Μπες εδώ, και αφού scrollάρεις αρκετά προς τα κάτω τη σελίδα, θα δεις ένα ed2k IPfilter και ένα link nipfilter.dat.gz. Κάνεις κλικ στο link για να κατεβάσεις το zip αρχείο.
- Το ανοίγεις με το WinRAR, και το κάνεις extract κάπου πρόχειρα.

Αν δεν βλέπεις τους κρυφούς φακέλους των Windows, ενεργοποιείς τη συγκεκριμένη λειτουργία ως εξής:
* Ανοίγεις τον Πίνακα Ελέγχου, και στη συνέχεια τις Επιλογές Φακέλου (δεν θυμάμαι τις ακριβείς ονομασίες στα ελληνικά...)
* Στη συνέχεια κάνεις κλικ στην ταμπέλα που λέει Προβολή, και εκεί που λέει Κρυφά Αρχεία & Φάκελοι, επιλέγεις την Εμφάνιση των Κρυφών Αρχείων.

- Τώρα, αντιγράφεις το αρχείο ipfilter.dat στο φάκελο (folder path) C:\Documents and Settings\***\Application Data\uTorrent\ (όπου *** το username σου)
- Τέλος, τρέχεις το utorrent, και πηγαίνεις στις Επιλογές/Ρυθμίσεις/Προχωρημένες (Options/Preferences/Advanced), και επιβεβαιώνεις ότι στην επιλογή ipfilter.enable είναι η True (Αληθής) επιλεγμένη.
- Κλείνεις το utorrent και το ξανανοίγεις. Αν τα έχεις κάνει όλα σωστά, τότε στον Καταγραφέα (Logger), θα δεις μία γραμμή που λέει Loaded ipfilter.dat (******* entries).

Το IPfilter περιέχει τις IP διαφόρων διεθνών κρατικών φορέων, οι οποίοι μπορεί να θέλουν να συνδεθούν μαζί σου για να δουν τί κατεβάζεις. Άπαξ και συνδεθούν μαζί σου μέσω του uTorrent (ή οποιουδήποτε άλλου p2p προγράμματος), ξέρουν την δικιά σου IP και συνεπώς την ηλεκτρονική ταυτότητά σου. Έρχεται στη συνέχεια το FBI και σου χτυπάει την πόρτα...
Cool

Αυτό που κάνει το IPfilter είναι να μπλοκάρει αυτές τις "ύποπτες" IP και να μην επιτρέπει στους "Ομοσπονδιακούς" να συνδεθούν μαζί σου.
Whistling

ΥΓ. Το παραπάνω σενάριο είναι ολίγον "τραβηγμένο", αλλά, όπως λένε, "φύλα τα ρούχα σου, για να έχεις τα μισά".

Ένταξη: 04 Απρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 26, 2007 12:16 pm
Τίτλος:

Γεια σας, εχω ενα προβλημα με τον tracker. κανω seed τον τελευταιο καιρο και εχω ηδη κανει upload 5GB, αλλα το ratio στο menu της σελιδας δεν ανεβαινει, τι μπορει να φταιει? Δεν ειναι και πολυ ωραιο να βλεπεις ratio 0.07, σας παρακαλω να με βοηθησετε

EDIT: Το προβλημα λυθηκε!
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 26, 2007 12:43 pm
Τίτλος:

gpower2 και Erebos σας ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση.
Thank you

Μία ακόμα ερωτησούλα, σκέφτομαι να περάσω και τα δύο, αυτό που μου είπε ο Erebos γιατι αφορά συγκεκριμένα το uTorrent και αυτό που μου είπε ο gpower2 γιατί είναι γενικότερο, μήπως όμως αυτό δημιουργήσει κανένα μπέρδεμα στον υπολογιστή ή τα προγράμματα;

EDIT Καλέ μου Erebos που μπορώ να βρώ το WinRAR γιατί δεν το έχω;
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 31 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 26, 2007 1:18 pm
Τίτλος:

Εγω παλι εχω ακουσει για το peerguardian καλα λογια.
Πηγαινε εδω αν θες να το κατεβασεις
http://phoenixlabs.org/pg2/

και για το winrar, θα το βρεις εδω
http://www.rarlab.com/rar/wrar371el.exe Wink
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 13 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 26, 2007 2:06 pm
Τίτλος:

Ναυσικά έγραψε:
gpower2 και Erebos σας ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση.
Thank you

Μία ακόμα ερωτησούλα, σκέφτομαι να περάσω και τα δύο, αυτό που μου είπε ο Erebos γιατι αφορά συγκεκριμένα το uTorrent και αυτό που μου είπε ο gpower2 γιατί είναι γενικότερο, μήπως όμως αυτό δημιουργήσει κανένα μπέρδεμα στον υπολογιστή ή τα προγράμματα;

EDIT Καλέ μου Erebos που μπορώ να βρώ το WinRAR γιατί δεν το έχω;

Το PeerGuardian χρησιμεύει μόνο για τα p2p προγράμματα (δλδ μTorrent, eMule, Limewire κλπ), οπότε αν χρησιμοποιείς μόνο torrents και βάλεις IPfilter, δεν το χρειάζεσαι το PeerGuardian.

Και κάτι ακόμα, είχα διαβάσει πως το PeerGuardian δημιουργεί κάποια προβλήματα με κάποια firewalls όπως το ZoneAlarm, και με τον Live Messenger. Δεν γνωρίζω αν, όντως, ισχύει κάτι τέτοιο ή το έχουν διορθώσει, γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου το PeerGuardian.

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 26, 2007 7:38 pm
Τίτλος:

Erebos έγραψε:
Το PeerGuardian χρησιμεύει μόνο για τα p2p προγράμματα (δλδ μTorrent, eMule, Limewire κλπ), οπότε αν χρησιμοποιείς μόνο torrents και βάλεις IPfilter, δεν το χρειάζεσαι το PeerGuardian.

Και κάτι ακόμα, είχα διαβάσει πως το PeerGuardian δημιουργεί κάποια προβλήματα με κάποια firewalls όπως το ZoneAlarm, και με τον Live Messenger. Δεν γνωρίζω αν, όντως, ισχύει κάτι τέτοιο ή το έχουν διορθώσει, γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου το PeerGuardian.

Γενικά είναι καλύτερο να χρησιμοποιείς ένα εξωτερικό IP filter πρόγραμμα, το συνιστούν και στο Azureus και στο μtorrent.
Επίσης, δε δημιουργεί τα προβλήματα που αναφέρεις, εκτός και αν τα δημιουργούσε σε κάποια παλιότερη έκδοση. Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει πολλά firewall, τώρα τρέχω το ZoneAlarm, και φυσικά Live Messenger, και δεν έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.

Επομένως σας το συνιστώ να το χρησιμοποιήσετε άφοβα.

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 26, 2007 8:11 pm
Τίτλος:

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση

Thank you

Προσπάθησα να κάνω αυτά που μου είπε ο Erebos αλλά κάποιο λάθος κάνω στην αρχή, μάλλον στο σημείο που μου λέει :
"Το ανοίγεις με το WinRAR, και το κάνεις extract κάπου πρόχειρα"

Τέλος πάντων κατέβασα την εναλλακτική λύση ονόματι peerguardian

Υπάρχει όμως κάποιος τρόπος να επιβεβαιώσω ότι τα έκανα όλα σωστά και τώρα λειτουργει όπως θα έπρεπε; Υπάρχει πουθενά κάποια ένδειξη;
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 26, 2007 8:22 pm
Τίτλος:

Αν πατήσεις διπλό κλικ στο εικονίδιο κάτω δεξιά που γράφει PG και σου εμφανιστεί ένα παράθυρο που γράφει Protection Enabled και από κάτω μια λίστα με διευθύνσεις IP, τότε είσαι ΟΚ!

Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 26, 2007 10:54 pm
Τίτλος:

Πηγαίνω στο πρόγραμμα κάτω δεξιά, αν πατήσω δεξί κλικ φαίνεται τικαρισμένο το enabled και όταν πατήσω όπως μου είπες διπλό κλικ εμφανίζεται μία λίστα που "τρέχει" οπότε υποθετώ ότι είμαι ΟΚ.

Σας ευχαριστώ και πάλι, συγνώμη αν έγινα κουραστική με τις ερωτήσεις μου αλλά το θεώρησα όπως είπανε και κάποιοι απο εσάς παραπάνω αρκετά σοβαρό ζητήμα big smile

Thank you
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 19 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 28, 2007 10:34 am
Τίτλος:

Μια απλη ερωτισουλα, τι ακριβος ειναι το Queued Seed; Ι μονη υποψια που εχω, ειναι πως ειναι απλα torrents που δεν τα θελει κανεις για download, σωστα ?
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 25, 26, 27  Επόμενη
Σελίδα 15 από 27

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας