|
View previous topic
::
View next topic
|
| Author |
Message |

|
|
|
Back to top
|
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Sat Oct 06, 2007 5:15 pm
Post subject:
|
|
|
|
.::Rey::. wrote:
|
Έχω φτάσει μέχρι το 23 επισόδειο και έχω πραγματικά ανατριχιάσει.
Ωστόσο αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα.Στους τίτλους τέλους με τον windows media player ο ήχος προχωράει πιο γρήγορα από την εικόνα (ή εικόνα πάει πιο αργά από τον ήχο δεν είμαι σίγουρος τι από τα 2 συμβαίνει).Με το VLC player η εικόνα απλά κολλάει μόλις περάσσουν οι γιαπωνέζικοι τίτλοι τέλους (που δείχνει 3 φιγούρες claymore μπροστά από ένα τοίχο)
Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα?Δεν θυμάμαι να συνέβαινε αυτό στα παλιότερα επισόδεια.Μήπως έχω πρόβλημα στο pc?
|
Είναι πρόβλημα που υπάρχει από το 1ο επεισόδιο και το αντιμετωπίσουν όσοι δεν έχουν δυνατά μηχανήματα, μεταξύ αυτών και εγώ. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον τρόπο που φτιάχτηκε το καραόκε και το πόσο "βαρύ" είναι. Γι' αυτό το λόγο όμως είναι και χάρμα οφθαλμών.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για την ταχύτητα και την ποιότητα των Releases  _________________ 
|
|
|
Back to top
|
|

|
|
|
Back to top
|
|

|
|
|
Back to top
|
|

|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Sat Oct 06, 2007 6:10 pm
Post subject:
|
|
|
|
gpanos wrote:
|
| @tidus: Επειδή δεν έχω πάρει ακόμα τα επεισόδια, κι επειδή έχω έναν ταπεινό AMD Athlon 2000+ XP, 1GB RAM, GeForce 5200 128MB, θα καταφέρω να δω τα επεισόδια, τουλάχιστον το κανονικό μέρος του επεισοδίου ασχέτως ending/op;
|
Εδώ τα βλέπω εγώ με Pentium 4/2 GHz, 768 RΑΜ και GeForce 2 MX400/ 64MB (νομίζω πως η ημερομηνία κυκλοφορίας αυτής της κάρτας συνέπεσε με αυτή των εγκαινίων του Παρθενώνα  )... Βέβαια μόνο με VLC ή με CoreAVC στον MediaPlayer, οπότε μπορείς να ελπίζεις!  _________________ 
|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Sat Oct 06, 2007 7:36 pm
Post subject:
|
|
|
Παίδες ευχαριστώ!!!
Έχω και VLC (το μόνο πρόγραμμα με το οποίο μπόρεσα να δω το Beyond the clouds  to Raziel666) και το KMPlayer.
To Core AVC 1.5 είναι να φανταστώ codec; _________________ 
|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Sat Oct 06, 2007 9:05 pm
Post subject:
|
|
|
|
gpanos wrote:
|
@tidus: Επειδή δεν έχω πάρει ακόμα τα επεισόδια, κι επειδή έχω έναν ταπεινό AMD Athlon 2000+ XP, 1GB RAM, GeForce 5200 128MB, θα καταφέρω να δω τα επεισόδια, τουλάχιστον το κανονικό μέρος του επεισοδίου ασχέτως ending/op;
|
Καλά εδώ σας τρώω όλους...Athlon (ή αλλιώς Athl ion) στα 1000MHz, Hercules GForce 2 Pro 64MB και 384ΜΒ μνήμες στα 100MHz. Αφού παίζει σε μένα (εντάξει καμιά φορα φεύγουν οι διάλογοι λίγο αλλά μόλις το γυρίσω λίγο στρώνει) δεν νομίζω να έχεις εσύ πρόβλημα. Για το Core AVC 1.5 (τρόπος εγκατάστασης και ρυθμίσεις) συμβουλέψου το Playback FAQ του gpower ή κατά κόσμον gplayer.....  _________________ Arvendui for President

|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Sun Oct 07, 2007 1:55 am
Post subject:
|
|
|
|
blueshark wrote:
|
| Ποοοοοοοοο δεν το πιστευω εκανα κατεβαζα το claymore στο σπιτι και το εκανα στοπ στο 65% και το επομενο πρωι πηγα να το ολοκληρωσω στα web με το ιδιο τορρεντ που κατεβασα και στο σπιτι και πηγε 100% και seedara 2 gb και δεν τα μετρισε omgggggg στα χαμενα περιμενα? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad η θα τα μετρισει?
|
Το ερώτημα έχει χιλιοαπαντηθεί στο κατάλληλο thread. ΜΕ λίγο ψάξιμο θα το βρεις.
Tip: Βρίσκεται στο section Τεχνική Υποστήριξη...
|
.::Rey::. wrote:
|
Ωστόσο αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα.Στους τίτλους τέλους με τον windows media player ο ήχος προχωράει πιο γρήγορα από την εικόνα (ή εικόνα πάει πιο αργά από τον ήχο δεν είμαι σίγουρος τι από τα 2 συμβαίνει).Με το VLC player η εικόνα απλά κολλάει μόλις περάσσουν οι γιαπωνέζικοι τίτλοι τέλους (που δείχνει 3 φιγούρες claymore μπροστά από ένα τοίχο)
Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα?Δεν θυμάμαι να συνέβαινε αυτό στα παλιότερα επισόδεια.Μήπως έχω πρόβλημα στο pc?
|
Επίσης χιλιοαπαντημένο ερώτημα, συγκεκριμένα σε αυτό το Thread. Μπορείς να δεις τα πρώτα ποστ.
|
Arvendui wrote:
|
| Για το Core AVC 1.5 (τρόπος εγκατάστασης και ρυθμίσεις) συμβουλέψου το Playback FAQ του gpower ή κατά κόσμον gplayer..... HaHa
|
Μμμμ, πολύ ωραίο το αστείο σου, γελάσαμε πολύ...  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Sun Oct 07, 2007 6:12 am
Post subject:
|
|
|
To γελας ρε;
Απαιτω ac codec pack made by gpower, με custom media player, ονοματι gplayer  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 3:01 pm
Post subject:
|
|
|
Claymore 01-26!
Άλλο ένα project της AC έφτασε στο τέλος του ( ; )
θα σας έλεγα καλή ξεκούραση... αλλά (εκτός από δουλειά/σπουδές) αναλάβατε και άλλα projects
EDIT:
τώρα το διάβασα
|
xHATEBREEDx wrote:
|
To γελας ρε;
Απαιτω ac codec pack made by gpower, με custom media player, ονοματι gplayer
|
προτείνω ο νέος AC Codec Pack να βγει σε συνεργασία deliopoulos και gpower2  _________________ 
Last edited by Boss on Wed Oct 17, 2007 3:07 pm; edited 1 time in total
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 3:02 pm
Post subject:
|
|