Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Claymore

[AC] Claymore Releases Goto page Previous  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Next
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Sat Oct 06, 2007 2:06 pm
Post subject:
Reply with quote

_Sophia!!!_ wrote:
συγχαρητήρια σε όσους απαίτησαν αυτό το release!!!!!! συνεχίστε έτσι παιδιά!!!! Wink

Ax βρε Σοφάκι δεν είναι αστεία αυτά...bad joke, bad joke...
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger

Post Posted: Sat Oct 06, 2007 3:07 pm
Post subject:
Reply with quote

Μπραβο ρε παιδες.Σας χρωσταμε πολλα,κυριως για τον χρονο σας!Περιμενουμε τα τελευταια επισ. οταν αυτα θα ναι ετοιμα.Σας ευχαριστω
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Sat Oct 06, 2007 3:40 pm
Post subject:
Reply with quote

Ποοοοοοοοο δεν το πιστευω εκανα κατεβαζα το claymore στο σπιτι και το εκανα στοπ στο 65% και το επομενο πρωι πηγα να το ολοκληρωσω στα web με το ιδιο τορρεντ που κατεβασα και στο σπιτι και πηγε 100% και seedara 2 gb και δεν τα μετρισε omgggggg στα χαμενα περιμενα? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad η θα τα μετρισει?
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger

Post Posted: Sat Oct 06, 2007 5:15 pm
Post subject:
Reply with quote

.::Rey::. wrote:
Έχω φτάσει μέχρι το 23 επισόδειο και έχω πραγματικά ανατριχιάσει.

Ωστόσο αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα.Στους τίτλους τέλους με τον windows media player ο ήχος προχωράει πιο γρήγορα από την εικόνα (ή εικόνα πάει πιο αργά από τον ήχο δεν είμαι σίγουρος τι από τα 2 συμβαίνει).Με το VLC player η εικόνα απλά κολλάει μόλις περάσσουν οι γιαπωνέζικοι τίτλοι τέλους (που δείχνει 3 φιγούρες claymore μπροστά από ένα τοίχο)
Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα?Δεν θυμάμαι να συνέβαινε αυτό στα παλιότερα επισόδεια.Μήπως έχω πρόβλημα στο pc?

Είναι πρόβλημα που υπάρχει από το 1ο επεισόδιο και το αντιμετωπίσουν όσοι δεν έχουν δυνατά μηχανήματα, μεταξύ αυτών και εγώ. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον τρόπο που φτιάχτηκε το καραόκε και το πόσο "βαρύ" είναι. Γι' αυτό το λόγο όμως είναι και χάρμα οφθαλμών.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για την ταχύτητα και την ποιότητα των Releases Thumb 2 Up

Post Posted: Sat Oct 06, 2007 5:25 pm
Post subject:
Reply with quote

Βασικά έχει να κάνει με το ότι το video είναι vfr, δηλαδή τα καρέ ανά δευτερόλεπτο αλλάζουν κατά τη διάρκεια του επεισοδίου. Συγκεκριμένα στο ending, υπάρχουν περισσότερα καρέ, και οι αργοί επεξεργαστές δεν προλαβαίνουν να τα διαβάσουν, και για αυτό κολλάει Cool
Ευχαριστούμε όλους για τα καλά τους λόγια, και πάμε δυνατά να το τελειώσουμε!!
Back to top

Post Posted: Sat Oct 06, 2007 5:33 pm
Post subject:
Reply with quote

Respekt Respekt Respekt Respekt

Παιδιά συγχαρητήρια κι από εμένα!
Δεν έχω ξεκινήσει ακόμα να τα βλέπω, περιμένω να τελειώσουν για να τα δω από την αρχή μαζεμένα!

@lexalkon: Ετοιμάσου, ξέρεις εσύ Wink

@tidus: Επειδή δεν έχω πάρει ακόμα τα επεισόδια, κι επειδή έχω έναν ταπεινό AMD Athlon 2000+ XP, 1GB RAM, GeForce 5200 128MB, θα καταφέρω να δω τα επεισόδια, τουλάχιστον το κανονικό μέρος του επεισοδίου ασχέτως ending/op;

Post Posted: Sat Oct 06, 2007 5:36 pm
Post subject:
Reply with quote

@gpanos: προμηθεύσου το CoreAVC 1.5 και όλα μέλι-γάλα (για το κυρίως μέρος του επεισοδίου).

Όπως είπε και ο tidus, τα επεισόδια είναι VFR, και συγκεκριμένα στο ending το framerate ανεβαίνει περίπου στα 60fps αν θυμάμαι καλά.

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

Post Posted: Sat Oct 06, 2007 6:10 pm
Post subject:
Reply with quote

gpanos wrote:
@tidus: Επειδή δεν έχω πάρει ακόμα τα επεισόδια, κι επειδή έχω έναν ταπεινό AMD Athlon 2000+ XP, 1GB RAM, GeForce 5200 128MB, θα καταφέρω να δω τα επεισόδια, τουλάχιστον το κανονικό μέρος του επεισοδίου ασχέτως ending/op;

Εδώ τα βλέπω εγώ με Pentium 4/2 GHz, 768 RΑΜ και GeForce 2 MX400/ 64MB (νομίζω πως η ημερομηνία κυκλοφορίας αυτής της κάρτας συνέπεσε με αυτή των εγκαινίων του Παρθενώνα Crying or Very sad)... Βέβαια μόνο με VLC ή με CoreAVC στον MediaPlayer, οπότε μπορείς να ελπίζεις! Thumbs UP

Post Posted: Sat Oct 06, 2007 7:36 pm
Post subject:
Reply with quote

Παίδες ευχαριστώ!!!
Έχω και VLC (το μόνο πρόγραμμα με το οποίο μπόρεσα να δω το Beyond the clouds Respekt to Raziel666) και το KMPlayer.
To Core AVC 1.5 είναι να φανταστώ codec;

Post Posted: Sat Oct 06, 2007 9:05 pm
Post subject:
Reply with quote

gpanos wrote:

Καλά εδώ σας τρώω όλους...Athlon (ή αλλιώς Athlion) στα 1000MHz, Hercules GForce 2 Pro 64MB και 384ΜΒ μνήμες στα 100MHz. Αφού παίζει σε μένα (εντάξει καμιά φορα φεύγουν οι διάλογοι λίγο αλλά μόλις το γυρίσω λίγο στρώνει) δεν νομίζω να έχεις εσύ πρόβλημα. Για το Core AVC 1.5 (τρόπος εγκατάστασης και ρυθμίσεις) συμβουλέψου το Playback FAQ του gpower ή κατά κόσμον gplayer..... HaHa

Post Posted: Sun Oct 07, 2007 1:55 am
Post subject:
Reply with quote

blueshark wrote:
Ποοοοοοοοο δεν το πιστευω εκανα κατεβαζα το claymore στο σπιτι και το εκανα στοπ στο 65% και το επομενο πρωι πηγα να το ολοκληρωσω στα web με το ιδιο τορρεντ που κατεβασα και στο σπιτι και πηγε 100% και seedara 2 gb και δεν τα μετρισε omgggggg στα χαμενα περιμενα? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad η θα τα μετρισει?

Off Topic
Το ερώτημα έχει χιλιοαπαντηθεί στο κατάλληλο thread. ΜΕ λίγο ψάξιμο θα το βρεις.
Tip: Βρίσκεται στο section Τεχνική Υποστήριξη...

.::Rey::. wrote:
Ωστόσο αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα.Στους τίτλους τέλους με τον windows media player ο ήχος προχωράει πιο γρήγορα από την εικόνα (ή εικόνα πάει πιο αργά από τον ήχο δεν είμαι σίγουρος τι από τα 2 συμβαίνει).Με το VLC player η εικόνα απλά κολλάει μόλις περάσσουν οι γιαπωνέζικοι τίτλοι τέλους (που δείχνει 3 φιγούρες claymore μπροστά από ένα τοίχο)
Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα?Δεν θυμάμαι να συνέβαινε αυτό στα παλιότερα επισόδεια.Μήπως έχω πρόβλημα στο pc?

Επίσης χιλιοαπαντημένο ερώτημα, συγκεκριμένα σε αυτό το Thread. Μπορείς να δεις τα πρώτα ποστ.

Arvendui wrote:
Για το Core AVC 1.5 (τρόπος εγκατάστασης και ρυθμίσεις) συμβουλέψου το Playback FAQ του gpower ή κατά κόσμον gplayer..... HaHa

Μμμμ, πολύ ωραίο το αστείο σου, γελάσαμε πολύ...Razz Razz Razz

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger

Post Posted: Sun Oct 07, 2007 6:12 am
Post subject:
Reply with quote

To γελας ρε;
Απαιτω ac codec pack made by gpower, με custom media player, ονοματι gplayer Worthy
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Mon Oct 08, 2007 11:14 pm
Post subject:
Reply with quote

Συγχαρητήρια!! Είδα το 1ο επεισόδιο και έμειαν άφωνος.
Πραγματικά πολύ καλή δουλειά σε όλα τα σημεία.
Απλά Respekt Respekt Respekt
Back to top

Post Posted: Wed Oct 17, 2007 3:01 pm
Post subject:
Reply with quote

Claymore 01-26!

Άλλο ένα project της AC έφτασε στο τέλος του ( ; )

Thank you

θα σας έλεγα καλή ξεκούραση... αλλά (εκτός από δουλειά/σπουδές) αναλάβατε και άλλα projects

EDIT:
τώρα το διάβασα
xHATEBREEDx wrote:
To γελας ρε;
Απαιτω ac codec pack made by gpower, με custom media player, ονοματι gplayer Worthy

προτείνω ο νέος AC Codec Pack να βγει σε συνεργασία deliopoulos και gpower2 Thumb 2 Up

Last edited by Boss on Wed Oct 17, 2007 3:07 pm; edited 1 time in total
Back to top

Post Posted: Wed Oct 17, 2007 3:02 pm
Post subject:
Reply with quote

bravo παιδιά άλλο ένα φοβερό project τελειωσε Crying or Very sad
Respekt Respekt Respekt Respekt Respekt
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Claymore All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Next
Page 18 of 22

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum