Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Απόψεις-Προτάσεις

Πρόταση για Εξώφυλλα στα project της Animeclipse
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Wed Oct 03, 2007 12:33 am
Post subject: Πρόταση για Εξώφυλλα στα project της Animeclipse
Reply with quote

Λοιπόν.. μαζι με την πρόταση για το manga του Hajime No Ippo μου κατέβηκε και άλλη μια φαϊνή ιδέα.. Cool Cool

Πρόσφατα ξεκίνησα να οργανώνω τη συλλογή μου και εκτυπώνοντας εξώφυλλα για τα DVD σκέφτηκα γιατί τα project της Animeclipse να μην έχουν τα δικά τους εξώφυλλα... Δε θα ήταν καλή ιδέα να γίνει κάτι όπως έγινε και με τα banners;; Κόσμος από ότι βλέπω υπάρχει πολύς που να ξέρει 5 πράγματα από photo edit... Θα μου άρεσε τα Ελληνικά translations των σειρών που κατεβάζει τόσος κόσμος από εδώ να έχουν εξώφυλλο που να φαίνεται ότι είναι από εδώ και όχι από κάπου αλλού...

Πάλι αυτά τα ολίγα...

Ωωωω... με φωνάζουνε τρελό,
γιατί πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Γαμώ το διδακτορικό
Πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

Post Posted: Wed Oct 03, 2007 12:57 am
Post subject:
Reply with quote

Για κάποιον που είχε 20-30 dvd και είχε την δυνατότητα/πολυτέλεια να βάζει τα dvd του σε dvd case θα ήταν καλή ιδέα! Προσωπικά έχω κάπου στα 90-100 dvd και δεν θα μου χρησίμευαν πουθενά τα εξώφυλλα γιατί τα dvd μου φυλάσσονται σε ειδική βαλίτσα με sleeves!

Πάντως είναι μια καλή ευκαιρία για τους απανταχού photoshopάδες να στύψουν την φαντασία τους για ένα όμορφο αποτέλεσμα! Thumbs UP

Post Posted: Wed Oct 03, 2007 1:10 am
Post subject:
Reply with quote

Μια μικρή δόση δίκου την έχεις... αλλά να σου πω και γω από τη μεριά μου... μπήκα στο δικό μου σπίτι... στήνω τη DVD-θήκη μου και έχω πολλά περισσότερα από 100 DVD... Δεν είναι θέμα πολυτέλειας... απλά κάποιοι μπορεί να θέλουν και κάνα εξώφυλλο... πχ ποιος δε θα ήθελε ένα εξώφυλλο του Death Note από αυτούς που το κατεβάζαν ανεληπώς μόλις έβγαινε και τα γράψαν σε DVD μόλις τελείωσε; (είμουν ένας από αυτούς Embarassed ) Έτσι ρε αδερφέ να έμπαιναν εξώφυλλα στα torrent για όποιον θέλει και για να φαίνεται και το site... άλλωστε και αυτό διαφήμιση είναι Wink

Γαμώ το διδακτορικό
Back to top

Post Posted: Wed Oct 03, 2007 8:34 am
Post subject:
Reply with quote

ManiacGr wrote:
Έτσι ρε αδερφέ να έμπαιναν εξώφυλλα στα torrent για όποιον θέλει και για να φαίνεται και το site... άλλωστε και αυτό διαφήμιση είναι Wink

Σύμφωνοι, αλλά δε νομίζω πως γίνεται να μπουν στα τορρεντς, εκτός ίσως από σειρές που θα ολοκληρωθούν από δω και στο εξής [πχ βλέπε Claymore].
Κι αυτό γιατί μετά θα χρειαστεί να ξαναπεράσουν όλοι το τορρεντ από την αρχή και είναι μεγάλο το κακό για κανά δυό εικονούλες, έτσι;
Αντιθέτως, μπορεί ίσως να δημιουργηθεί ένα section/link στο Project page της κάθε σειράς/ταινίας και να το δίνει εκεί. Wink

Post Posted: Wed Oct 03, 2007 11:18 am
Post subject:
Reply with quote

Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή ιδέα, αφού τα banners στο site δίνουν και παίρνουν και μάλιστα υπάρχουν εκπληκτικές δουλειές που θα έκαναν επαγγελματίες γραφίστες να ζηλεύουν, επομένως ο σχεδιασμός εξώφυλλων που δίνουν και περισσότερες δυνατότητες στους καλλιτέχνες μας θα ήταν μια καλή περίπτωση!

+1 λοιπόν από μένα! Thumb 2 Up

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger

Post Posted: Wed Oct 03, 2007 11:51 am
Post subject:
Reply with quote

Θα μπορούσε να γίνει ένα κετνρικο θέμα στο forum που να έχει σχέση με εξώφυλλα και να γίνουν εκεί άλλα θέματα για το κάθε anime που τρεχει/ετρεχε εδώ και η όλη δουλειά να γίνει όπως με τα banners... έτσι θα μπορεί ο καθένας να "κρεμασει" το εξώφυλλό του και οι χρήστες να κατεβάζουν όποιο τους αρέσει...

Για να πω την αλήθια αυτό το σήμα της animeclipse στις μπλουζες είναι όλα τα λεφτά... θα μπορούσε κάλλιστα να φαίνεται καπου στα έξώφυλλα και θα μου άρεσε και πολυ... Thumb 2 Up Thumb 2 Up

Γαμώ το διδακτορικό
Back to top

Post Posted: Wed Oct 03, 2007 12:48 pm
Post subject:
Reply with quote

Κατά καιρούς ορισμένα παιδιά έχουν κάνει εξώφυλλα είτε για το Plawres Sanshiro είτε για άλλες σειρές (AnimeClipse και μη). Αν κάνετε ένα search στο forum λογικά θα τα βρείτε.

ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Thu Oct 04, 2007 12:46 am
Post subject:
Reply with quote

Να υπενθυμισω για αλλη μια φορα, οτι μπορειτε να βρειτε απειρα εξωφυλλα απο dvd στο http://www.cdcovers.cc τα οποια μποπρειτε να αποθηκευσετε εντελως ελευθερα, οποτε δεν υπαρχει λογος να φτιαχνετε κατι αλλο.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Thu Oct 04, 2007 1:44 pm
Post subject:
Reply with quote

xHATEBREEDx το θέμα δεν είναι να βρεθούν εξώφυλλα... το θέμα είναι να έχει η animeclipse τα δικά της... εξωφυλλα για ότι θες βρίσκεις... το θέμα είναι οι ολοκληρωμένες κυρίως δουλειές να αποκτήσουν και εξώφυλλα της animeclipse.. Τώρα αν το βρίσκεις κακή ιδέα αυτό είναι άλλο...

Γαμώ το διδακτορικό
Back to top

Post Posted: Fri Oct 05, 2007 12:31 am
Post subject:
Reply with quote

Δεν το θεωρω κακη ιδεα φιλε μου, αντιθετως παλιοτερα ειχε γινει μια τετοια προσπαθεια και ειχαμε βγαλει μερικα εξωφυλλα για τα releases μας Wink
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Fri Oct 05, 2007 12:54 am
Post subject:
Reply with quote

Θα θελα να μπορούσα να βρω ή ακόμα να φτιάξω ορισμένα... Που βρίσκω όσα γιναν ως τωρα;; ψάχνοντας όπου να 'ναι;; Ισως κάποιο ξεχωριστο topic? Έτσι για όποιον θέλει κάτι extra... αφου εχει mp3 section γιατί να μην έχει και dvd-cover section;;; Embarassed Embarassed

Γαμώ το διδακτορικό
Back to top

Post Posted: Fri Oct 05, 2007 12:57 am
Post subject:
Reply with quote

Μπορεις οτι φτιαξεις, να πετας τα Link σε καποι thread που θα φτιαξεις και να το βαλεις στην κατηγορια Γενικα.
Γιατ προηγουμενα εξωφυλλα που ειχαν γινει (απο τον Alsom) πρεπει να εχει σβηστει το Thread, επειτα απο μια εκκαθαριση που ειχε γινει απλιοτερα.
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Απόψεις-Προτάσεις All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum