Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Απόψεις-Προτάσεις

Πρόταση για Εξώφυλλα στα project της Animeclipse
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 14 Οκτ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 03, 2007 12:33 am
Τίτλος: Πρόταση για Εξώφυλλα στα project της Animeclipse
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν.. μαζι με την πρόταση για το manga του Hajime No Ippo μου κατέβηκε και άλλη μια φαϊνή ιδέα.. Cool Cool

Πρόσφατα ξεκίνησα να οργανώνω τη συλλογή μου και εκτυπώνοντας εξώφυλλα για τα DVD σκέφτηκα γιατί τα project της Animeclipse να μην έχουν τα δικά τους εξώφυλλα... Δε θα ήταν καλή ιδέα να γίνει κάτι όπως έγινε και με τα banners;; Κόσμος από ότι βλέπω υπάρχει πολύς που να ξέρει 5 πράγματα από photo edit... Θα μου άρεσε τα Ελληνικά translations των σειρών που κατεβάζει τόσος κόσμος από εδώ να έχουν εξώφυλλο που να φαίνεται ότι είναι από εδώ και όχι από κάπου αλλού...

Πάλι αυτά τα ολίγα...

Ωωωω... με φωνάζουνε τρελό,
γιατί πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Γαμώ το διδακτορικό
Πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 24 Μάι 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 03, 2007 12:57 am
Τίτλος:

Για κάποιον που είχε 20-30 dvd και είχε την δυνατότητα/πολυτέλεια να βάζει τα dvd του σε dvd case θα ήταν καλή ιδέα! Προσωπικά έχω κάπου στα 90-100 dvd και δεν θα μου χρησίμευαν πουθενά τα εξώφυλλα γιατί τα dvd μου φυλάσσονται σε ειδική βαλίτσα με sleeves!

Πάντως είναι μια καλή ευκαιρία για τους απανταχού photoshopάδες να στύψουν την φαντασία τους για ένα όμορφο αποτέλεσμα! Thumbs UP

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 03, 2007 1:10 am
Τίτλος:

Μια μικρή δόση δίκου την έχεις... αλλά να σου πω και γω από τη μεριά μου... μπήκα στο δικό μου σπίτι... στήνω τη DVD-θήκη μου και έχω πολλά περισσότερα από 100 DVD... Δεν είναι θέμα πολυτέλειας... απλά κάποιοι μπορεί να θέλουν και κάνα εξώφυλλο... πχ ποιος δε θα ήθελε ένα εξώφυλλο του Death Note από αυτούς που το κατεβάζαν ανεληπώς μόλις έβγαινε και τα γράψαν σε DVD μόλις τελείωσε; (είμουν ένας από αυτούς Embarassed ) Έτσι ρε αδερφέ να έμπαιναν εξώφυλλα στα torrent για όποιον θέλει και για να φαίνεται και το site... άλλωστε και αυτό διαφήμιση είναι Wink

Γαμώ το διδακτορικό
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 15 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 03, 2007 8:34 am
Τίτλος:

ManiacGr έγραψε:
Έτσι ρε αδερφέ να έμπαιναν εξώφυλλα στα torrent για όποιον θέλει και για να φαίνεται και το site... άλλωστε και αυτό διαφήμιση είναι Wink

Σύμφωνοι, αλλά δε νομίζω πως γίνεται να μπουν στα τορρεντς, εκτός ίσως από σειρές που θα ολοκληρωθούν από δω και στο εξής [πχ βλέπε Claymore].
Κι αυτό γιατί μετά θα χρειαστεί να ξαναπεράσουν όλοι το τορρεντ από την αρχή και είναι μεγάλο το κακό για κανά δυό εικονούλες, έτσι;
Αντιθέτως, μπορεί ίσως να δημιουργηθεί ένα section/link στο Project page της κάθε σειράς/ταινίας και να το δίνει εκεί. Wink

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 03, 2007 11:18 am
Τίτλος:

Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή ιδέα, αφού τα banners στο site δίνουν και παίρνουν και μάλιστα υπάρχουν εκπληκτικές δουλειές που θα έκαναν επαγγελματίες γραφίστες να ζηλεύουν, επομένως ο σχεδιασμός εξώφυλλων που δίνουν και περισσότερες δυνατότητες στους καλλιτέχνες μας θα ήταν μια καλή περίπτωση!

+1 λοιπόν από μένα! Thumb 2 Up

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 03, 2007 11:51 am
Τίτλος:

Θα μπορούσε να γίνει ένα κετνρικο θέμα στο forum που να έχει σχέση με εξώφυλλα και να γίνουν εκεί άλλα θέματα για το κάθε anime που τρεχει/ετρεχε εδώ και η όλη δουλειά να γίνει όπως με τα banners... έτσι θα μπορεί ο καθένας να "κρεμασει" το εξώφυλλό του και οι χρήστες να κατεβάζουν όποιο τους αρέσει...

Για να πω την αλήθια αυτό το σήμα της animeclipse στις μπλουζες είναι όλα τα λεφτά... θα μπορούσε κάλλιστα να φαίνεται καπου στα έξώφυλλα και θα μου άρεσε και πολυ... Thumb 2 Up Thumb 2 Up

Γαμώ το διδακτορικό
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 22 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 03, 2007 12:48 pm
Τίτλος:

Κατά καιρούς ορισμένα παιδιά έχουν κάνει εξώφυλλα είτε για το Plawres Sanshiro είτε για άλλες σειρές (AnimeClipse και μη). Αν κάνετε ένα search στο forum λογικά θα τα βρείτε.

ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 31 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 04, 2007 12:46 am
Τίτλος:

Να υπενθυμισω για αλλη μια φορα, οτι μπορειτε να βρειτε απειρα εξωφυλλα απο dvd στο http://www.cdcovers.cc τα οποια μποπρειτε να αποθηκευσετε εντελως ελευθερα, οποτε δεν υπαρχει λογος να φτιαχνετε κατι αλλο.
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 04, 2007 1:44 pm
Τίτλος:

xHATEBREEDx το θέμα δεν είναι να βρεθούν εξώφυλλα... το θέμα είναι να έχει η animeclipse τα δικά της... εξωφυλλα για ότι θες βρίσκεις... το θέμα είναι οι ολοκληρωμένες κυρίως δουλειές να αποκτήσουν και εξώφυλλα της animeclipse.. Τώρα αν το βρίσκεις κακή ιδέα αυτό είναι άλλο...

Γαμώ το διδακτορικό
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 05, 2007 12:31 am
Τίτλος:

Δεν το θεωρω κακη ιδεα φιλε μου, αντιθετως παλιοτερα ειχε γινει μια τετοια προσπαθεια και ειχαμε βγαλει μερικα εξωφυλλα για τα releases μας Wink
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 05, 2007 12:54 am
Τίτλος:

Θα θελα να μπορούσα να βρω ή ακόμα να φτιάξω ορισμένα... Που βρίσκω όσα γιναν ως τωρα;; ψάχνοντας όπου να 'ναι;; Ισως κάποιο ξεχωριστο topic? Έτσι για όποιον θέλει κάτι extra... αφου εχει mp3 section γιατί να μην έχει και dvd-cover section;;; Embarassed Embarassed

Γαμώ το διδακτορικό
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 05, 2007 12:57 am
Τίτλος:

Μπορεις οτι φτιαξεις, να πετας τα Link σε καποι thread που θα φτιαξεις και να το βαλεις στην κατηγορια Γενικα.
Γιατ προηγουμενα εξωφυλλα που ειχαν γινει (απο τον Alsom) πρεπει να εχει σβηστει το Thread, επειτα απο μια εκκαθαριση που ειχε γινει απλιοτερα.
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Απόψεις-Προτάσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας