Τώρα πια που διαβάζω το manga δεν βλέπω το anime, απλά το κατεβάζω και κάθε 25-30 τα γράφω σε DVD.
Αλλά σήμερα έτυχε και έκατσα να δω λίγο από 29-30 και OMG!! το animation είναι κάτω του μετρίου, δηλαδή μπροστά σε αυτά τα πρώτα επεισόδια(Zabuza, e.t.c) είναι Πικάσο.
Έλεος!!! Απλά δεν αξίζει!
Δεν ξέρω τι κρατάει όσους βλέπουν το anime και δεν διαβάζουν το manga.
Στην αρχή όταν ξεκίνησα το Manga είχα πει ότι θα βλέπω το anime μόνο στις μάχες(για τα εφέ, ήχο, μπλα,μπλα) αλλά τώρα δεν νομίζω ότι θα κάνω καν αυτό. _________________
Πολύ γρήγορα δεν φτάσανε οι Sakura-Chiyo kai Gui Team τους Naruto-Kakashi-Deidara.
Δηλαδή ο καημένος ο Deidara τζάμπα πετούσε για δεκα επεισόδια μήπως και παρει το προβάδισμα?
ΚΑΙ:
Πρώτη απογοήτευση:Τον Deidara τον ανέλαβε ο Kakashi όπως το περίμενα.Ο Naruto δυστηχώς ήταν και πάλι κομπάρσος.
Δεύτερη απογοήτευση:Περίμενα ότι η μάχη θα ήταν κάτι αντίστοιχο με του Sasori
και τελικά τελείωσε σε 15 λεπτά.Αυτά παθαίνει όποιος δεν διαβάζει manga.
Tρίτη και φαρμακερή:Η αυρα του Cyubi σχηματίζεται γύρω από τον Naruto και
εγώ από ευχαρίστηση παραληρώ.Επιτέλους έχει γίνει πιο δυνατός.Αργότερα καταλαβαίνω ότι δεν ελέγχει την δύναμη αυτή,αφού δεν πρόκειται για τεχνική,απλά ο Kyubi βγαινει προς τα έξω.Τα ίδια παντελή μου........
Λυπαμαι αλλα εγω θα κανω το συνηγορο του διαβολου...επειδη οι περισσοτεροι απο δω προσκολαμε στο μανγκα δεν ειναι αναγκη να κανουμε το τοσο τοσοοοοοοΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.Ενταξει καλυτερο το μανγκα χωρις φιλερ, το ανιμε δεν ηταν ετσι οπως ηταν απο ανιμασιον, αλλα πιστευω οτι το 29-30 ητανε απολυτα αρκετα καλο επεισοδιο.
κραζει ο ενας κραζει ο αλλος αλλα χαλαρωστε λιγο ρε παιδια στην τελικη μην απαιτειται και την τελειοτητα...(το μανγκα για αυτο υπαρχει)...
και τωρα μην αρχιζω να βλεπω ο καθενας να μου λεει το μακρυ και το κοντο του για τα μειον και τα συν του ανιμε η του μανγκα ελεος!!!!
Όμως επειδη δεν ήταν ενα επεισόδιο αλλά δυο... οχι δεν ήταν αρκετά καλό. 7 λέπτά έφαγαν στην αρχή για να ξαναφτάσουμε στο Sharingan του Kakashi. To animation είναι φτηνό και επαναλαμβανόμενο. Ta fillers του πρώτου κύκλου είχαν καλύτερο animation.
_________________ Drinkin' beer in the hot sun / I fought the law and I won Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
Το γαμωτο με το naruto στο θεμα του animation ειναι οτι ξεκινησε με τα καλυτερα δειγματα οτι τουλαχιστον σε αυτον τον τομεα θα ειναι φοβερο.Αν δειτε το πρωτο επεισοδιο οπου ο sasuke τραβαει το σπαθι απο την θηκη του, το animation ειναι πραγματικα για oskar Απο τα καλυτερα.Μετα πηρε την κατω βολτα με την αποκορυφωση για εμενα το 29-30 .Η μονη ελπιδα που μου εχει απομεινει ειναι οτι δουλευουν τοσο πολυ στα επομενα επεισοδια και σε animation και σε pace που τα τελευταια επεισοδια τα περασαν στο ντουκου.Ευχομαι τα καλυτερα να ερχονται _________________ Ta ptixia copies ktontai
Το γαμωτο με το naruto στο θεμα του animation ειναι οτι ξεκινησε με τα καλυτερα δειγματα οτι τουλαχιστον σε αυτον τον τομεα θα ειναι φοβερο.Αν δειτε το πρωτο επεισοδιο οπου ο sasuke τραβαει το σπαθι απο την θηκη του, το animation ειναι πραγματικα για oskar Απο τα καλυτερα.Μετα πηρε την κατω βολτα με την αποκορυφωση για εμενα το 29-30 .Η μονη ελπιδα που μου εχει απομεινει ειναι οτι δουλευουν τοσο πολυ στα επομενα επεισοδια και σε animation και σε pace που τα τελευταια επεισοδια τα περασαν στο ντουκου.Ευχομαι τα καλυτερα να ερχονται
Αυτό το κομμάτι με τον Sasuke ήταν animation επιπέδου ταινίας.Πρέπει να το ετοιμάζανε για μήνες.Απλά το κάνανε επίτηδες για να ψαρώσει όλος ο κόσμος και να νομίζει ότι η σειρά μετά απο 2 χρόνια φιλλερς επιτέλους αναβαθμίστηκε.
Hajate δεν έχεις παρά να περιμένεις λίγο ακόμα(το λίγο βέβαια μπορεί να μεταφράζεται σε τρίμηνο+ για το anime) και θα αποζημιωθείς απόλυτα για το πόσο δυνατός είναι ο Naruto.
Ένταξη: 26 Αύγ 2007
Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 02, 2007 2:04 pm
Τίτλος:
NomeNudum έγραψε:
Hajate δεν έχεις παρά να περιμένεις λίγο ακόμα(το λίγο βέβαια μπορεί να μεταφράζεται σε τρίμηνο+ για το anime)
Σωστός...
Πλάκα στην πλάκα όμως Hajate θα αποζημιωθείς ΑΠΟΛΥΤΑ _________________
When captured birds grow wiser, they try to open the cage with their beaks. They don't give up, because they want to fly again ...
Όντως το animation δεν είναι όπως ήταν στα πρώτα επεισόδια, όμως το επεισόδιο μου άρεσε αρκετά.
Είχε αρκετή δράση, άλλωστε έχουμε δει και πολύ χειρότερα. _________________
Σίγουρα δεν ήταν από τα καλύτερα επεισόδια anime το 29-30, αλλά έχω δει και πολύ χειρότερα, ας μην πάμε μακριά, το 28 ήταν ένα απαράδεκτο επεισόδιο
.
Το 29-30 ήταν ένα μέτριο επεισόδιο. Αυτά. Ούτε κακό ήταν ούτε αριστούργημα. Σίγουρα, όσοι έχουμε διαβάσει το manga περιμέναμε πολύ καλύτερα πράματα από το anime, ειδικά στη μάχη του Sasori όπου την κατακρεούργησαν από πολλές απόψεις, αλλά το συγκεκριμένο επεισόδιο πιστεύω ότι το αδικείτε. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας