Posted: Fri Aug 31, 2007 9:39 pm
Post subject:
Γεια χαρα σε ολους!
Με λενε Βασιλη και ειμαι απο την Θεσ/νικη.Ειμαι μεγαλος fan των manga(κυριως Naruto,Bleach,Deathnote αν και εχω διαβασει και πολλα αλλα) και μου εκανε μεγαλη εντυπωση που υπαρχει ενα τετοιο site για Ελληνες,καθως ειναι το πρωτο που συναντω.Εχω ασχοληθει με καποιες μεταφρασεις ξενων σειρων αλλα τπτ παραπανω,ελπιζω να βοηθησω οπως μπορω.Καλως σας βρηκα λοιπον ,θα τα λεμε μεσω του Forum!
Posted: Sun Sep 02, 2007 6:25 am
Post subject:
Καλως ηρθες και απο μενα φιλε και ελπιζουμε να ικανοποιηθεις με τα releases μας.
Επισης να σε ενημερωσω πως αρκετα συχνα στην Θεσσαλονικη, διοργανωνουμε συναντησεις, οποτε μπορεις και να ρθεις να γνωριστουμε και απο κοντα _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum Διαβάστε το Playback FAQ
Γεια χαρα σε ολους!Ειμαι και εγω καινουριο μελος και φανατικη των ανιμε,αν και για μια μεγαλη περιοδο παραδεχομαι πως ειχα ξεχασει τη μαγεια τους... _________________
Naruto Eledia
Posted: Tue Sep 04, 2007 5:52 pm
Post subject:
Καλωσόρισες στην παρέα μας Nina.
Εύχομαι να περάσεις καλά στο φόρουμ μας και να κατεβάσεις οπωσδήποτε τα φανταστικά releases του AC _________________ Arvendui for President
Και δεν έχει Χωλ της Φήμης εδώ Erisabetsu... _________________ My AMV
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.''
Το Σιλμαρίλλιον
Posted: Tue Sep 04, 2007 11:12 pm
Post subject:
Καιρό έχω να γράψω καλωσορίσματα για τα νέα μέλη!
shaman, Nina, ξαδέρφη της Erisabetsu (εεε Dannosiel ήθελα να πω ), καλως ήρθατε στο forum μας! Σας εύχομαι καλή διαμονή και καλή απόλαυση των releases μας!
Enjoy, dattebayo! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
shaman, Nina, ξαδέρφη της Erisabetsu (εεε Dannosiel ήθελα να πω ), καλως ήρθατε στο forum μας! Σας εύχομαι καλή διαμονή και καλή απόλαυση των releases μας!
Ευχαριστουμε και παλι και να προσθεσω οτι και εγω καιρο εχω να δω γραμμενη τετοια υποδοχη,χεχεχε! Δεν ειναι συγκινητικο να εισαι αναμεσα σε ανθρωπους που εχουν τα ιδια ενδιαφεροντα? _________________
Naruto Eledia
Δεν ειναι συγκινητικο να εισαι αναμεσα σε ανθρωπους που εχουν τα ιδια ενδιαφεροντα?
Όντως είναι!
Γι'αυτό μην φοβηθείς να βγάλεις την otaku που κρύβεται μέσα σου! _________________ My AMV
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.''
Το Σιλμαρίλλιον
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum