Με λενε Βασιλη και ειμαι απο την Θεσ/νικη.Ειμαι μεγαλος fan των manga(κυριως Naruto,Bleach,Deathnote αν και εχω διαβασει και πολλα αλλα) και μου εκανε μεγαλη εντυπωση που υπαρχει ενα τετοιο site για Ελληνες,καθως ειναι το πρωτο που συναντω.Εχω ασχοληθει με καποιες μεταφρασεις ξενων σειρων αλλα τπτ παραπανω,ελπιζω να βοηθησω οπως μπορω.Καλως σας βρηκα λοιπον ,θα τα λεμε μεσω του Forum!
Καλως ηρθες και απο μενα φιλε και ελπιζουμε να ικανοποιηθεις με τα releases μας.
Επισης να σε ενημερωσω πως αρκετα συχνα στην Θεσσαλονικη, διοργανωνουμε συναντησεις, οποτε μπορεις και να ρθεις να γνωριστουμε και απο κοντα _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum Διαβάστε το Playback FAQ
Γεια χαρα σε ολους!Ειμαι και εγω καινουριο μελος και φανατικη των ανιμε,αν και για μια μεγαλη περιοδο παραδεχομαι πως ειχα ξεχασει τη μαγεια τους... _________________
Naruto Eledia
Καλωσόρισες στην παρέα μας Nina.
Εύχομαι να περάσεις καλά στο φόρουμ μας και να κατεβάσεις οπωσδήποτε τα φανταστικά releases του AC _________________ Arvendui for President
Ένταξη: 31 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 04, 2007 10:53 pm
Τίτλος:
Και δεν έχει Χωλ της Φήμης εδώ Erisabetsu... _________________ My AMV
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.''
Το Σιλμαρίλλιον
shaman, Nina, ξαδέρφη της Erisabetsu (εεε Dannosiel ήθελα να πω ), καλως ήρθατε στο forum μας! Σας εύχομαι καλή διαμονή και καλή απόλαυση των releases μας!
Enjoy, dattebayo! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
shaman, Nina, ξαδέρφη της Erisabetsu (εεε Dannosiel ήθελα να πω ), καλως ήρθατε στο forum μας! Σας εύχομαι καλή διαμονή και καλή απόλαυση των releases μας!
Ευχαριστουμε και παλι και να προσθεσω οτι και εγω καιρο εχω να δω γραμμενη τετοια υποδοχη,χεχεχε! Δεν ειναι συγκινητικο να εισαι αναμεσα σε ανθρωπους που εχουν τα ιδια ενδιαφεροντα? _________________
Naruto Eledia
Ένταξη: 31 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 05, 2007 3:09 pm
Τίτλος:
Nina έγραψε:
Δεν ειναι συγκινητικο να εισαι αναμεσα σε ανθρωπους που εχουν τα ιδια ενδιαφεροντα?
Όντως είναι!
Γι'αυτό μην φοβηθείς να βγάλεις την otaku που κρύβεται μέσα σου! _________________ My AMV
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.''
Το Σιλμαρίλλιον
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας