Spoilers suck!
Αλλά μόνο όταν τα ακούς! Όταν τα λες, καλά είναι!
Στα σοβαρά, τα spoiler είναι μεγάλο σπάσιμο, ειδικά όταν σου τα ξεφουρνίζουν με το ζόρι, ή όταν "και καλά" τους ξεφεύγουν. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν θέλω ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, μα ΠΟΤΕ!!! να ξέρω τι γίνεται σε κάτι που παρακολουθώ απο την αρχή. Όλος ο κόπος του σκηνοθέτη, σεναριογράφου να με εκπλήξουν, μπερδέψουν, παραπλανήσουν πάνε στο κενό...απλά απαράδεκτο. Επίσης όταν παρακολουθώ κάτι (με σοβαρό σενάριο πάντα, όχι μια ρομαντική κομεντί που και ο πιο καθυστερημένος μπορεί να φανταστεί το τέλος) θέλω το μυαλό μου να γεννάει δεκάδες πιθανές εξελίξεις ανάλογα με τις πληροφορίες που μου πετάει ο σκηνοθέτης.
@ Spoilerάδες: με την μασημένη τροφή νεκρώνεται η φαντασία και ο εγκέφαλος.....και φυσικά σπάνε τα νεύρα των υπολοίπων, so beware.
**Ναι, νιώθω λίγο brutal σήμερα (cannibal corpse και πάνω)...απο το πρωί έτσι είμαι, θα μου περάσει...... _________________
Στα σοβαρά, τα spoiler είναι μεγάλο σπάσιμο, ειδικά όταν σου τα ξεφουρνίζουν με το ζόρι, ή όταν "και καλά" τους ξεφεύγουν.
Tα spoiler που τους "ξέφυγαν χωρίς να το θέλουν" είναι αυτά που πραγματικά με εκνευρίζουν και ιδιαίτερα όταν τους έχεις πει να μην σου αναφέρουν κανένα spoiler... _________________
Προσωπικά διαβάζω και ακούω σχεδόν όλα τα σπόιλερ. Αφενός δεν με πειράζει, αν και υπάρχει μια εξαίρεση, ονομαζόμενη LOST , αφετέρου δεν τα θυμάμαι ποτέ όταν έρθει η ώρα να δω μια σειρά ή μια ταινία. Τώρα, αν βλέπω μια ταινία και έχω κάποιον που την έχει δει και μου αποκαλύπτει τι θα γίνει μετά από 5 λεπτά, ε ναι, μου έρχεται να του σπάσω το dvd, την τηλεόραση ΚΑΙ το σύνθετο στο κεφάλι. Είναι το μόνο πράγμα που δεν αντέχω, ειδικά αν η ταινία μ' αρέσει πολύ. _________________
Βασικά εγώ δεν τα κυνηγάω τα spoiler αλλά πολλές φορές άμα έρθουν μπροστά μου όλο και κάτι θα διαβάσω... Βέβαια εξαρτάται από την σειρά... Άμα μου αρέσει πολύ μια σειρά και ειδικά αν η πλοκή είναι σημαντικό μέρος της τότε τα αποφεύγω όσο μπορώ
Ωραίο θέμα. Εμένα μου την δίνουν οι τύποι που τους λες μην μου πεις τι θα γίνει
και μετά στο κοπανάνε. Πρόσφατα μου την έσπασε μ αυτόν τον τρόπο μια φίλη
που μου είπε τη γίνεται στο τελευταίο βιβλίο του Harry Potter. Αν ισχύει θα την
σκοτώσω :P . Το πιο σπαστικό σποιλερ που μου χουν κάνει είναι την ώρα που
έβλεπα τον Gandalf να πεφτει στο κενό. Τότε ο διπλανός μου (κακή του ώρα)
μου πε τι παίζει. Επίσης εκνευρίστηκα όταν μου παν το τέλος του ΜΑTRIX
δευτερόλεπτα πριν μπω στην αίθουσα. Το μεγαλύτερο σποιλερ που εκανα ήταν
η σχέση Darth Vader - Luke. Αυτά...
Να σαι καλα gpanos, σε ευχαριστω πολυ
Θα κερασω αν ειναι σαββατο ολους τους γνωστους απο δω ενα απογευματινο καφεδακι (αμεσως μετα απο μπανακι φυσικα, το καλοκαιρι δεν τελειωσε ακομη, ακουτε ρε τοιχοι; )
Προσωπικα, δεν εχω κολλημα με τα spoilers, μιας και εχω βαρεθει σε συναντησεις-συνομιλιες περι anime, να συγχυζομαι με καποιο spoiler, που οπως και να χει, θα πεταχτει 100%.
Επισης με εκνευριζουν πολυ οσοι τσατιζονται στα σοβαρα, οταν τρωνε spoilers.
Ολα μεστο παιχνιδι ειναι, και αν δεν θελει καποιος να φαει σποιλερ σε συναντησεις/συνομιλιες περι anime, ας κατσει στην ακρη της καφετεριας και ας παιξει κομπολοι, τι να πω _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum Διαβάστε το Playback FAQ
Όταν βλέπω κάπου μια επιγραφή "Spoiler", ή όταν κάποιος μου λέει ότι ξέρει τι θα γίνει παρακάτω αλλά δε μου λέει, και στις 2 περιπτώσεις με τρώει η περιέργεια. Οπότε είτε μαρκάρω τα άσπρα γράμματα, είτε τον ρωτάω "πες πες πες".
Βέβαια μετά άλλες φορές ξενερώνω με τη συνέχεια, άλλες φορές την περιμένω με διπλή αγωνία, για να δω πως ακριβώς θα γίνει αυτό που άκουσα.
Με αφορμή αυτό το thread έκανα ένα νέο Modification στο forum. Για να δούμε ποιος αντέχει να έχει μπροστά του τα spoilers και να μην τα διαβάζει.
You have just been spoiled!!!! Χρησιμοποιήστε τα Tags
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας