Και εγω το ψαχνω φιλε αμα το βρεις ειδοποιησε _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
καιρος λοιπον να αναθερμανεις τις σχεσεις σου μαζι του και να κανονισεις για κανα καφε-εφοδιασμο με τις κασσετες _________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
ΙΔΕΑ:Οποιος εχει τις βιντεοκασσετες μπορει να κανει rip μονο τον εληνικο ηχο και μετα να τον περασουμε πανω στον γερμανικο.Αυτο θα ηταν τον ιδανικο... _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
ΙΔΕΑ:Οποιος εχει τις βιντεοκασσετες μπορει να κανει rip μονο τον εληνικο ηχο και μετα να τον περασουμε πανω στον γερμανικο.Αυτο θα ηταν τον ιδανικο...
Αυτό ακριβώς προσπαθώ να κάνω εδώ και κάνα μήνα. Μόλις τελειώσω με την εξεταστική θα ξαναρχίσω και θα σας ενημερώσω _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Μπραβο phantom εισαι πρωτος _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Με βρήκε ένα παιδί στο Msn και μου έδωσε τις κασέτες πριν λίγο καιρό. Πρέπει να λείπουν 5-6 επεισόδια. Ίσως περισσότερα, ίσως και λιγότερα.
Είναι ολόκληρη διαδικασία να εξηγήσω τώρα τι ακριβώς έχει γίνει. Πάντως από την άλλη εβδομάδα θα προσπαθήσω να περάσω τον ήχο από πάνω, μιας που έχω κατεβάσει όλα τα γερμανικά.
Αν μπορεί να μου προτείνει κανένας ειδικός και κάποιο καλό πρόγραμμα για αυτήν την δουλειά θα του είμαι υπόχρεος . Επειδή λίγο που το προσπάθησα μόνος μου δεν κατάφερα πολλά _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Δεν ειμαι εδικος αλλα χρησιμοποιω το Audio to Video Mixer της 009soft που ειναι απλο και καλο. _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Katsikboy τι παιζει με το jura tripper.Eκανες τελικα το mux?? _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
ΙΔΕΑ:Οποιος εχει τις βιντεοκασσετες μπορει να κανει rip μονο τον εληνικο ηχο και μετα να τον περασουμε πανω στον γερμανικο.Αυτο θα ηταν τον ιδανικο...
Αυτό ακριβώς προσπαθώ να κάνω εδώ και κάνα μήνα. Μόλις τελειώσω με την εξεταστική θα ξαναρχίσω και θα σας ενημερώσω
καλα Phantom Duck αμα το καταφερεις θα γραψεις ιστορια....μιλαμε για θεικο παιδικο που το εβλεπα ανελλιπως...ακομα ομως κι αν δεν καταφερεις να περασεις απο πανω τον ελληνικο ηχο ανεβασε σε τορρεντ τις βιντεοκασσετες...ειναι κριμα να χασουμε τετοιο υλικο....καποιος που εχει επαφη με το αντικειμενο ας δωσει καποια συμβουλη.... _________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
Τι γινεται ρε PhantomD?
Που εχεις χαθει;
Ανυπομονουσα τοσο καιρο και ηλπιζα οτι κατι θα γινοταν και σε καμποσο καιρο θα το ειχες ετοιμασει;
Ειναι τοσο πολυ το διαβασμα που δε βρισκεις λιγο χρονο και για μας.
Ανεβασε τουλ. οτι εχεις κανει μεχρι τωρα.Δειξε λιγο ενδιαφερον.
Λιωνω για αυτα τα επισοδια.
Κανε κατι σε περικαλω πολυ.
Αν δε μπορεις να τα μεταγλωτισεις (που δε πιστευω πως αυτο ειναι το προβλημα ) δωσε το υλικο σου σε καποιο αλλο παιδι του φορουμ που ξερει πως να το κανει να τα εχουμε μεσα στο μηνα.
Αναμενω απαντηση...
Ασχετο αλλα γραφτηκα στο φορουμ αυτο μονο και μονο για να σου το υπενθυμησω.Εχω δει που εχεις γραψει και σε αλλα φορουμ γι αυτ το θεμα αλλα κι εκει τπτ.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας