8 η ώρα κοιμάμαι! Δεν μπορώ να βλέπω τον κωλόφαρδο...
tha to po gia defteri fora dn ine kolofardos aplos pistevi stin kardia ton karton pantos ontos 8 i ora ine poli noris...
kai kati psilo asxeto kseris kanis ti akrivos ine to yu gi oh series 0? _________________
Θα πορωθω μαλλον παλι οπως καποτε... _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Βασικά έχω κάτι μήνες να κάτσω να δώ τηλεόραση πάνω από μισάωρο, οπότε και σε πιο προσιτή ώρα να ήταν δέν νομίζω να το'βλεπα. Ένα + είναι οτι είναι dub, ένα ακόμη το οτι είναι από την Ελληνική TV. Αρκετά είχα καεί όταν πρωτοβγήκε. _________________
Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 30, 2007 12:37 am
Τίτλος:
Τιμή και δόξα στον Βασιλιά των Μονομάχων!!!
Αλλά δεν είναι λίγο βάρβαρο να το βάζουν 8 το πρωί;
Υποκλείνομαι σε σένα μεγάλε δάσκαλε, εσύ έκανες τον ήρωά μου μεγάλο μονομάχο στην ιστορία που έφτιαξα, αλλά δεν μπόρεσες να νικήσεις τον Αιώνιο Δικέφαλο Αετό(Φαντασία ε?) _________________ I am trouble!!! I AM THE NEO-RED RANGER!!!
πρεπει ννα δειτε την φωνη του γιουγκι στα γερμανικα φαση εχει _________________ Η ΟΜΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ
ΕΧΩ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ LIVEPAGE
ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΙΣ ΔΥΟ ΦΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ SITE??
Βλέπω ότι έχετε ήδη ενημερώσει το forum.
Σήμερα σηκώθηκα στις 8 (όχι δεν είμαι μαζόχα, υπήρχε λόγος) και κατά τις 8:40 που άνοιξα στο Star είχε το GX. Έσπευσα να ενημερώσω το forum, αλλά είδα ότι κάποιοι το ήξεραν πολύ πριν από εμένα.
Πάντως σήμερα πρέπει να ξεκίνησε στις 8:30. Ακόμα κι έτσι πολύ βάρβαρη ώρα.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας