Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Death Note

[AC] Death Note Releases (εμπεριεχονται Spoilers) Goto page Previous  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 55, 56, 57  Next
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Thu Jun 14, 2007 8:30 am
Post subject:
Reply with quote

Οκ guys, αν και Kuro-hana Οπως εχουμε ξαναπει, δεν ειναι η καλυτερη πηγη για να μεταφρασουμε, και επισης δεν μεταφραζουν καθολου signs (ταμπελες-γραμματα στα τετραδια κλπ), αναγκασικα θα πρεπει να βασιστουμε σ'αυτους.
Οποτε συντομως θα δειτε τα 32-35 στον Tracker Wink
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Thu Jun 14, 2007 3:59 pm
Post subject:
Reply with quote

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad μα τώρα που κοντεύει να τελειώσει το θυμήθηκαν?? μόνο να τη σπάσεις στους fans καταφέρνεις έτσι Thumb Down

παιδιά θα έλεγα να μη βιαστείτε, ίσως βρουν άλλο τρόπο να συνεχίσουν το project . ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα

Post Posted: Thu Jun 14, 2007 4:29 pm
Post subject:
Reply with quote

Ναι αμέ, θα κάνουν αυτοί τη μετάφραση, αλλά επειδή δε μπορούν να κάνουν επίσημα release, θα τα δώσουν σε μας, θα τα βγάλουμε στα ελληνικά, και έτσι όλος ο κόσμος θα αναγκαστεί να μάθει ελληνικά για να δει το τέλος του death note, και έτσι η animeclipse θα τύχει παγκόσμιας αναγνώρισης, και θα επιτύχουμε τη διάδοση της ελληνικής γλώσσας σ' όλον τον κόσμο.
Υ.Γ.: τι λαλακίες κάθομαι και γράφω... Twisted Evil

Post Posted: Thu Jun 14, 2007 5:55 pm
Post subject:
Reply with quote

Ωωωωω φιλοδοξιες τρελες ο εθναρχης sugata Razz
Γιαυτη σου τη λαλακια, παρε χρονισμους του 34 για να μεταφρασεις Razz Razz Razz
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Thu Jun 14, 2007 6:00 pm
Post subject:
Reply with quote

Respekt Θωμά!!!! Worthy
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Thu Jun 14, 2007 6:13 pm
Post subject:
Reply with quote

Μην μασάτε. Πιστεύω οτι τα δυο τελευταία θα γίνουν sub απο ένα "καινούριο" group. Τώρα άν λέγεται anah-oruk ή adnamina, θα δείξει..

Rolling Eyes Laughing
Back to top
JDN
Μωρό

Post Posted: Thu Jun 14, 2007 6:38 pm
Post subject:
Reply with quote

Πω πω πολύ κρίμα. Τέλος πάντων τι να γίνει ! Τουλάχιστον να μην μας είχατε spoiler-ιάσει ότι δεν κάνουν καλή μετάφραση οι άλλοι θα το βλέπαμε πιο ευχάριστα ! Δεν παιζει να μεταφράσουν με κανένα τρόπο ?! Ούτε ανεβάζοντας κάπου txt αρχεία ?! big smile Ουτε να κάνουν release με άλλο όνομα ? Βέβαια που να ξέρετε και εσεις. (Η μήπως ξέρετε ?!!) Οπως και να έχει περιμένουμε τα 32-35 !

Quote:
Μην μασάτε. Πιστεύω οτι τα δυο τελευταία θα γίνουν sub απο ένα "καινούριο" group. Τώρα άν λέγεται anah-oruk ή adnamina, θα δείξει..

Εχεις κάποιο inside info ?!
Back to top

Post Posted: Thu Jun 14, 2007 7:14 pm
Post subject:
Reply with quote

Για το αν θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο του DN δεν ανησυχώ, ο Black Mist έχει δίκιο… οι Kuro-Hana θα το βγάλουν, έστω και με ψευδώνυμο Whistling .

Το πρόβλημα είναι ότι χάνουμε την ποιότητα των Animanda( οι C1anime μπορεί να είναι εξίσου ποιοτικοί, δεν ξέρω, μα είναι ακόμα πιο πίσω και μπορεί να έλαβαν και αυτοί το γράμμα…).

Η τρελή μου ιδέα, την οποία, ως έναν βαθμό, παραδόξως είχε και ο Sugata, είναι να επικοινωνήσετε με τους Animanda και να συνεργαστείτε ενεργά, να βγάλετε εσείς τα επεισόδια με ελληνικούς δικούς σας και αγγλικούς δικούς τους! Ανάλογα με το πόσο ζεστά το βλέπουν το θέμα οι Animanda και κατά πόσο θέλουν να ικανοποιήσουν τους fans τους, θα μπορούσε να πετύχει Thumb 2 Up !

Μην μου πετάτε ντομάτες, είναι εφικτό! Αν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, τύφλα να ‘χει ο πεθερός! Τουλάχιστον δοκιμάστε το… what if they agree?

Όλα αυτά μεν την προϋπόθεση ότι η VIZ δεν μπορεί να σας αγγίξει… RTFM
Back to top

Post Posted: Thu Jun 14, 2007 9:36 pm
Post subject:
Reply with quote

Τουλαχιστον να βγαζε κανεις τους υποτιτλους να τους βλεπαμε πανω σε κανα raw...
Back to top

Post Posted: Thu Jun 14, 2007 11:02 pm
Post subject:
Reply with quote

Οτάκιος Οτακίδης wrote:
Για το αν θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο του DN δεν ανησυχώ, ο Black Mist έχει δίκιο… οι Kuro-Hana θα το βγάλουν, έστω και με ψευδώνυμο Whistling .

Το πρόβλημα είναι ότι χάνουμε την ποιότητα των Animanda( οι C1anime μπορεί να είναι εξίσου ποιοτικοί, δεν ξέρω, μα είναι ακόμα πιο πίσω και μπορεί να έλαβαν και αυτοί το γράμμα…).

Η τρελή μου ιδέα, την οποία, ως έναν βαθμό, παραδόξως είχε και ο Sugata, είναι να επικοινωνήσετε με τους Animanda και να συνεργαστείτε ενεργά, να βγάλετε εσείς τα επεισόδια με ελληνικούς δικούς σας και αγγλικούς δικούς τους! Ανάλογα με το πόσο ζεστά το βλέπουν το θέμα οι Animanda και κατά πόσο θέλουν να ικανοποιήσουν τους fans τους, θα μπορούσε να πετύχει Thumb 2 Up !

Μην μου πετάτε ντομάτες, είναι εφικτό! Αν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, τύφλα να ‘χει ο πεθερός! Τουλάχιστον δοκιμάστε το… what if they agree?

Όλα αυτά μεν την προϋπόθεση ότι η VIZ δεν μπορεί να σας αγγίξει… RTFM

Φιλε μου, η νυφη και ο γαμπρος μπορει να θελουν, ο κουμπαρος ομως (με το ονομα VizMedia) δεν θελει να τους παντρεψει.

Οι Animanda το χουν ξεκαθαρισει στο καναλι τους στο Irc, οτι δεν προκειται πουθενα να δωσουν τα scripts τους (εδω δεν μου τα δινε ο συντονιστης τους, οταν συνεργαζομασταν, αλλα μου δινε μονο τα typesetting scripts για κει που δεν μπορουσα να τα βγαλω περα μονος μου).

Εξαλλου και να μου τα δινε τα scripts ωστε να τα βγαζαμε εμεις με αγγλικους υποτιτλους, τοτε θα τρωγαμε και μεις σφαλιαρες απο την Viz.
Να στο ξεκαθαρισω δηλαδη, οταν ενα anime γινεται Licensed απο εταιρια διαονομης στην Αμερικη, αυτοματως σημαινει οτι οποιοδηποτε αντιγραφο αυτου του anime, διανειμεται με αγγλικη μεταφραση, θεωρειται παρανομο.
Εφοσον ομως εμεις το μεταφραζουμε στα ελληνικα, προς το παρον, θελουμε να ευχομαστε, οτι δεν θα μας παρει η πλημμυρα που ξεχυθηκε απτην Viz.

Οπως και να χει guys, εμεις συνεχιζουμε ακαθεκτοι (εκτος και αν...μας το κλεισουν εντελως το μαγαζι) αυτη τη φορα, με τα τρεχοντα δεδομενα, υπο την μεταφραση των Kuro-hana, Που οπως βλεπω δεν εχει και τις τοσο μεγαλες τρυπες που νομιζαμε.

Οποτε εν αναμονη μεχρι νεωτερας Wink

Post Posted: Fri Jun 15, 2007 12:01 am
Post subject:
Reply with quote

Στη χειρότερη περίπτωση θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μετάφραση. Αν συνεχίσει δηλαδή ο τύπος να την ανεβάζει εκεί. Βέβαια θα είναι πιο δύσκολο ίσως το timing.
Back to top

Post Posted: Fri Jun 15, 2007 12:13 am
Post subject:
Reply with quote

xHATEBREEDx wrote:

Οπως και να χει guys, εμεις συνεχιζουμε ακαθεκτοι (εκτος και αν...μας το κλεισουν εντελως το μαγαζι) αυτη τη φορα, με τα τρεχοντα δεδομενα, υπο την μεταφραση των Kuro-hana, Που οπως βλεπω δεν εχει και τις τοσο μεγαλες τρυπες που νομιζαμε.

πες τα γιατι εγω τα λεγα και με αποπερνανε.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Post Posted: Fri Jun 15, 2007 12:25 am
Post subject:
Reply with quote

Δυστυχώς, και να ήθελε η ομάδα να κάνει την μετάφραση των kuro-hana, δεν θα μπορέσει, τουλάχιστον στα 2 τελευταία επεισόδια, καθώς άλλαξε η απόφασή τους και δεν θα τα subbαρουν. Οπότε μάλλον θα εμφανιστεί κανένας stand alone γιαπωνέζος ( τι γράφω??) Razz και από εκεί θα γίνει το πράγμα...
Back to top

Post Posted: Fri Jun 15, 2007 12:26 am
Post subject:
Reply with quote

Εγώ τώρα γιατί υποψιάζομαι ότι κάτι ανάλογο θα συμβεί μελλοντικά και στο Naruto? Μια χαρά βολεύονται οι εταιρίες... αφήνουμε τα fansubs να διαφημίσουν το προϊόν μας τσάμπα, και τους το κόβουμε πάνω στο καλύτερο.
Back to top

Post Posted: Fri Jun 15, 2007 2:23 am
Post subject:
Reply with quote

Πρώτο post!!!
Η Viz έχει τα δικαιώματα διανομής στην Αμερική οπότε μόνο ένα πράγμα μένει...
DVDrips!!
Ας ελπίζουμε ότι θα βρεθεί κάποιος να το ripάρει με υπότιτλους και όχι ντουμπλαρισμένο....Αλλιώς τελευταία λύση(και καλύτερη κατά τη γνώμη μου) είναι το manga το οποίο μετά από πάρα πολύ καιρό καταφέρανε και το έφεραν στην Ελλάδα σε τόμους(μιλάω για συλλεκτικούς λόγους αλλιώς υπάρχει και το net).
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Death Note All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 55, 56, 57  Next
Page 34 of 57

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum