|
|
Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 31 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 14, 2007 8:30 am
Τίτλος:
|
|
|
Οκ guys, αν και Kuro-hana Οπως εχουμε ξαναπει, δεν ειναι η καλυτερη πηγη για να μεταφρασουμε, και επισης δεν μεταφραζουν καθολου signs (ταμπελες-γραμματα στα τετραδια κλπ), αναγκασικα θα πρεπει να βασιστουμε σ'αυτους.
Οποτε συντομως θα δειτε τα 32-35 στον Tracker  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Ιαν 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 14, 2007 3:59 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Απρ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Νοέ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Απρ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Απρ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 14, 2007 6:38 pm
Τίτλος:
|
|
|
Πω πω πολύ κρίμα. Τέλος πάντων τι να γίνει ! Τουλάχιστον να μην μας είχατε spoiler-ιάσει ότι δεν κάνουν καλή μετάφραση οι άλλοι θα το βλέπαμε πιο ευχάριστα ! Δεν παιζει να μεταφράσουν με κανένα τρόπο ?! Ούτε ανεβάζοντας κάπου txt αρχεία ?!  Ουτε να κάνουν release με άλλο όνομα ? Βέβαια που να ξέρετε και εσεις. (Η μήπως ξέρετε ?!!) Οπως και να έχει περιμένουμε τα 32-35 !
Παράθεση:
|
Μην μασάτε. Πιστεύω οτι τα δυο τελευταία θα γίνουν sub απο ένα "καινούριο" group. Τώρα άν λέγεται anah-oruk ή adnamina, θα δείξει..
|
Εχεις κάποιο inside info ?!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 14 Ιούν 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 14, 2007 7:14 pm
Τίτλος:
|
|
|
Για το αν θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο του DN δεν ανησυχώ, ο Black Mist έχει δίκιο
οι Kuro-Hana θα το βγάλουν, έστω και με ψευδώνυμο  .
Το πρόβλημα είναι ότι χάνουμε την ποιότητα των Animanda( οι C1anime μπορεί να είναι εξίσου ποιοτικοί, δεν ξέρω, μα είναι ακόμα πιο πίσω και μπορεί να έλαβαν και αυτοί το γράμμα
).
Η τρελή μου ιδέα, την οποία, ως έναν βαθμό, παραδόξως είχε και ο Sugata, είναι να επικοινωνήσετε με τους Animanda και να συνεργαστείτε ενεργά, να βγάλετε εσείς τα επεισόδια με ελληνικούς δικούς σας και αγγλικούς δικούς τους! Ανάλογα με το πόσο ζεστά το βλέπουν το θέμα οι Animanda και κατά πόσο θέλουν να ικανοποιήσουν τους fans τους, θα μπορούσε να πετύχει  !
Μην μου πετάτε ντομάτες, είναι εφικτό! Αν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, τύφλα να χει ο πεθερός! Τουλάχιστον δοκιμάστε το
what if they agree?
Όλα αυτά μεν την προϋπόθεση ότι η VIZ δεν μπορεί να σας αγγίξει

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Μάι 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 14, 2007 11:02 pm
Τίτλος:
|
|
|
Οτάκιος Οτακίδης έγραψε:
|
Για το αν θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο του DN δεν ανησυχώ, ο Black Mist έχει δίκιο
οι Kuro-Hana θα το βγάλουν, έστω και με ψευδώνυμο .
Το πρόβλημα είναι ότι χάνουμε την ποιότητα των Animanda( οι C1anime μπορεί να είναι εξίσου ποιοτικοί, δεν ξέρω, μα είναι ακόμα πιο πίσω και μπορεί να έλαβαν και αυτοί το γράμμα
).
Η τρελή μου ιδέα, την οποία, ως έναν βαθμό, παραδόξως είχε και ο Sugata, είναι να επικοινωνήσετε με τους Animanda και να συνεργαστείτε ενεργά, να βγάλετε εσείς τα επεισόδια με ελληνικούς δικούς σας και αγγλικούς δικούς τους! Ανάλογα με το πόσο ζεστά το βλέπουν το θέμα οι Animanda και κατά πόσο θέλουν να ικανοποιήσουν τους fans τους, θα μπορούσε να πετύχει !
Μην μου πετάτε ντομάτες, είναι εφικτό! Αν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, τύφλα να χει ο πεθερός! Τουλάχιστον δοκιμάστε το
what if they agree?
Όλα αυτά μεν την προϋπόθεση ότι η VIZ δεν μπορεί να σας αγγίξει
|
Φιλε μου, η νυφη και ο γαμπρος μπορει να θελουν, ο κουμπαρος ομως (με το ονομα VizMedia) δεν θελει να τους παντρεψει.
Οι Animanda το χουν ξεκαθαρισει στο καναλι τους στο Irc, οτι δεν προκειται πουθενα να δωσουν τα scripts τους (εδω δεν μου τα δινε ο συντονιστης τους, οταν συνεργαζομασταν, αλλα μου δινε μονο τα typesetting scripts για κει που δεν μπορουσα να τα βγαλω περα μονος μου).
Εξαλλου και να μου τα δινε τα scripts ωστε να τα βγαζαμε εμεις με αγγλικους υποτιτλους, τοτε θα τρωγαμε και μεις σφαλιαρες απο την Viz.
Να στο ξεκαθαρισω δηλαδη, οταν ενα anime γινεται Licensed απο εταιρια διαονομης στην Αμερικη, αυτοματως σημαινει οτι οποιοδηποτε αντιγραφο αυτου του anime, διανειμεται με αγγλικη μεταφραση, θεωρειται παρανομο.
Εφοσον ομως εμεις το μεταφραζουμε στα ελληνικα, προς το παρον, θελουμε να ευχομαστε, οτι δεν θα μας παρει η πλημμυρα που ξεχυθηκε απτην Viz.
Οπως και να χει guys, εμεις συνεχιζουμε ακαθεκτοι (εκτος και αν...μας το κλεισουν εντελως το μαγαζι) αυτη τη φορα, με τα τρεχοντα δεδομενα, υπο την μεταφραση των Kuro-hana, Που οπως βλεπω δεν εχει και τις τοσο μεγαλες τρυπες που νομιζαμε.
Οποτε εν αναμονη μεχρι νεωτερας  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 15, 2007 12:01 am
Τίτλος:
|
|
|
Στη χειρότερη περίπτωση θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μετάφραση. Αν συνεχίσει δηλαδή ο τύπος να την ανεβάζει εκεί. Βέβαια θα είναι πιο δύσκολο ίσως το timing.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Μάι 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 15, 2007 12:13 am
Τίτλος:
|
|
|
xHATEBREEDx έγραψε:
|
Οπως και να χει guys, εμεις συνεχιζουμε ακαθεκτοι (εκτος και αν...μας το κλεισουν εντελως το μαγαζι) αυτη τη φορα, με τα τρεχοντα δεδομενα, υπο την μεταφραση των Kuro-hana, Που οπως βλεπω δεν εχει και τις τοσο μεγαλες τρυπες που νομιζαμε.
|
πες τα γιατι εγω τα λεγα και με αποπερνανε....  _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Νοέ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Δεκ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας
|
|
|
|
|