Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 04 Ιούλ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 03, 2007 6:52 am
Τίτλος:
|
|
|
χμμ καλα το ειχα υποθεσει..α ρε Neo106....τεσπα για υποτιτλους δεν το εχω πολυψαξει αλλα αμα ψαξεις λιγο στο γαματο θα βρεις 1-2 επ μεταγλωτισμενα _________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Ιούλ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Απρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 04, 2007 1:22 pm
Τίτλος:
|
|
|
Όταν λες subs, εννοείς greek subs?
Δε νομίζω να υπάρχουν. Από ξένα group, φαίνεται ότι το έχουν αναλάβει οι animanda, αλλά δεν έχει βγει ακόμη κάποιο επεισόδιο στον αέρα, και κατ' επέκταση, στο internet. Συγκεκριμένα, το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί αυτό το μήνα, κάπου στις 14. Τα μόνα που κυκλοφορούν για την ώρα είναι τα δυο promo trailer της σειράς. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 04, 2007 2:28 pm
Τίτλος:
|
|
|
sugata έγραψε:
|
Όταν λες subs, εννοείς greek subs?
Δε νομίζω να υπάρχουν. Από ξένα group, φαίνεται ότι το έχουν αναλάβει οι animanda, αλλά δεν έχει βγει ακόμη κάποιο επεισόδιο στον αέρα, και κατ' επέκταση, στο internet. Συγκεκριμένα, το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί αυτό το μήνα, κάπου στις 14. Τα μόνα που κυκλοφορούν για την ώρα είναι τα δυο promo trailer της σειράς.
|
Είτε ελληνικούς, είτε αγγλικούς, δεν έχω πρόβλημα. Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας και 'γω για 14 ήξερα, αλλά βρέθηκα προ εκπλήξεως όταν το είδα ανεβασμένο σε public tracker. Το κατέβασα πιστεύοντας ότι είναι fake, αλλά λέω δεν έχω να χάσω κάτι...Κι όμως αυτό είναι!!! Και έμεινα λίγο μα****ς όταν το είδα. Αλλά έχει japanese audio και δεν καταλαβαίνω Χριστό. Πάντως πιστεύω ότι μπορείς να το βρεις εύκολα αν θες και είναι γύρω στα 165 MB. Προσοχή γιατί παίζει και ένα fake απ'ότι είδα, το οποίο είναι γύρω στα 225 ΜΒ. Αν κάποιος θέλει link...pm.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Απρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 04, 2007 3:27 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ναι όντως, έχεις δίκιο. Το βρήκα αυτό που λες. Κάνε λίγη υπομονή, λογικά σε λίγες μέρες, άντε καμιά βδομάδα, θα έχει υποτιτλιστεί από κάποιο ξένο γκρουπ.
Πάντως, στο forum των animanda και πιο συγκεκριμένα στο http://www.animanda.net/forums/viewtopic.php?t=56, λένε ότι το συγκεκριμένο βίντεο είναι ψιλοχάλια ποιότητα και ότι δεν αξίζει να δουλέψουν πάνω σ' αυτό, οπότε θα περιμένουν να προβληθεί στην Tv και να βγει ένα σωικό raw = 14 Ιούνη. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιούν 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιούλ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 05, 2007 12:30 am
Τίτλος:
|
|
|
αρκετοι απο εμας το ψαχνουν αλλα ακομα τιποτα αν βρεθει κατι να γινει ποστ  _________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάρ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Μάι 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 06, 2007 6:27 pm
Τίτλος:
|
|
|
το Devil May Cry που λετε το ειδα κι εγω...
ο Raziel666 με πληροφορησε οτι η εταιρεια/καναλι που το δειχνει το συνηθιζει να βγαζει κατι σαν preview αν καταλαβα καλα, πριν το κανονικο 1ο επ.
οποτε υπομονη και ξεκιναει στις 14.
μετα απ'αυτο μενει να ξεκινησει η Animanda και η περιπτωση θα ειναι σαν του Death Note με εβδομαδιαια releases.
κατα πασα πιθανοτητα οχι μονο της Animanda...  _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Ιούν 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 11, 2007 3:18 am
Τίτλος: Θέλω βοήθεια!
|
|
|
Πριν απο -αρκετό- καιρό είχα δει δύο Animes που μου είχαν κάνει εντύπωση.
Το πρόβλημα είναι οτι δεν τα βρίσκω!  Γι'αυτό θέλω λίγη βοήθεια.
Αν΄ασχοληθεί κάποιος ας μου απαντήσει...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Μάι 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Δεκ 2006