| 

gpanos έγραψε:

| 

Αν ήταν οποιαδήποτε άλλη εξεταστική δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά αυτή πρέπει να είναι η τελευταία μου για να πάρω το πτυχίο, οπότε το άγχος είναι μεγάλο.

Ιδιαίτερα θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τα παιδιά που ταξίδεψαν από μακρυά για να έρθουν όπως ο Left64Vegeta που έκανε πάνω από 200 χιλιόμετρα, και τουλάχιστον για αυτούς έπρεπε να είμαστε όλοι εκεί.
		 | 

Το πτυχίο πιστεύω έχει προτεραιότητα... Συνάντηση θα ξαναγίνει κάποια στιγμή εξάλλου. Αλλά πτυχιακές δεν έχει κάθε μέρα...

| 

Boss έγραψε:

| 

Πριν μία ώρα περίπου επέστρεψα στη Λάρισα.  
		 | 

Έκανες και συ πολύ δρόμο μέχρι να έρθεις στη συνάντηση... Πιστεύω άξιζε τον κόπο  

| 

Madarb έγραψε:

| 

ωραια συναντηση και πολυ φιλικο το κλιμα [αν και αποπνικτικο...μα καλα ολοι καπνιζατε?!   ]
		 | 

Έχεις δίκιο, ούτε καν το πρόσεξα. Μάλλον το περιβάλλον είναι φιλικό προς τους καπνιστές περισσότερο  

| 

Blast0 έγραψε:

| 

Καλά περάσαμε ...αλλά πράγματι πολύ καπνίζετε.    Σε σχέση με το προηγούμενο νομίζω ήταν καλύτερα...   
		 | 

Εσύ τέκνον Βρούτε γιατί νόμιζα ότι κάπνιζες;

| 

Narita-L-Saru έγραψε:

| 

| Πολύ ωραία ήταν χθες στη συνάντηση... άντε με αγωνία περιμένουμε την επόμενη...
		 | 

Κι εσύ που το ξέρεις ρε;  

Ήσουν ο αόρατος Peter Petrelli και μας παρακολουθούσες; Γιατί εγώ περίμενα να έρθεις αλλά δε σε είδα 

| 

xHATEBREEDx έγραψε:

| 

Εν ολιγοις, χαρηκα πολυ για την γνωριμια και οποια συζητηση εκανα με τα καινουρια μελη, και θα χαρω πολυ να ξαναβεθουμε συντομα   
		 | 

| 

digitaltracker έγραψε:

| 

| Πλακα ειχε παιδια! Αντε να κανουμε κι αλλες!
		 | 

x2
Και δεν είναι άσχημη ιδέα για beach-meeting στη Χαλκιδική, αν και από οργανωτική άποψη ακούγεται λίγο δύσκολο...