Tερματισα το Resident Evil 4 και αρχισα το stalker. _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Ένταξη: 03 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 10, 2007 9:38 am
Τίτλος:
Neo106 έγραψε:
Tερματισα το Resident Evil 4 και αρχισα το stalker.
Χαρα στο κουραγιο σου φιλαρακι.
Το Resident Evil 4 ηταν πολυ δυσκολο στο χειρισμο για εμενα και το Stalker-Shadow of Chernobyl ειναι πολυ RPG .
Βασικα λιγο τα επαιξα και τα εβγαλα.
Και παλι χαρα στο κουραγιο σου. _________________ Ποτέ μην πατήσετε στο google να κάνει search την λέξη: google. Θα διαλυθεί το internet!!!
Αμα παιζεις με keyboard εννοειται πως ειναι πολυ δυσκολο.Εγω το επαιξα με gamepad. _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
To Res4 για PS2 απλά τα σπάει... Δέν μ'αρέσουν τα shooters ούτε παραπλήσια games αλλά αυτό το παιχνίδι είναι...
Το είχα νοικιάσει πέρυσι και το προχώρισα αρκετά (μέσα στις 3 μέρες που το είχα είχα συμπληρώσει σχεδόν 30 ώρες ) και το αγόρασα πρίν μερικές εβδομάδες, αλλά το save file είχε γίνει corrupted. Έτσι δέν βρήκα το κουράγιο να το πάρω απ'την αρχή...
Μετά το τέλος των εξετάσεων έχω πολλά πράγματα να κάνω. _________________
Ξερεις κανεις αν το god of war 2 θα βγει για pc?thnx _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Ξερεις κανεις αν το god of war 2 θα βγει για pc?thnx
απο οτι ειδα σε προσπεκτους θα βγει και σε υπολογιστη οποτε θα μου επιτρεψει το κοπροσκυλο να διαφωνισω μαζι του _________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
Ένταξη: 03 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 29, 2007 4:30 pm
Τίτλος:
dn peirazei filaraki.kakies dn krataw .
BTW,molis termatisa ta Max Payne 1 kai 2 kai to Far Cry kai twra lew na balw to LA Street Racing ( kati gia na pernaei i wra mou bre aderfe ) _________________ Ποτέ μην πατήσετε στο google να κάνει search την λέξη: google. Θα διαλυθεί το internet!!!
εγώ παιδια επεζα πολυ lineage2 αλλα ευτυχως το σταματησα γιατι ειχε πολυ καψιμο αυτη τη στιγμη δεν παιζω τπτ επεζα το the godfather αλλα το βαρεθηκα _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας