Γεια όσους χρησιμοποιούν το Azureus και έχουν πρόβλημα ΝΑΤ/FIREWALL
2 εκδοχές υπάρχουν
1)δεν κάνανε port forward
2)δεν κλέισανε το firewall
a)antivirus (αν χρησιμοποιούν)
b)firewall απο τα windows (service pack 2)
g)firewall tou router (αν έχουν dsl)
Συνήθως οι πίο πολοί δεν ξέρουν το γ) ...οπότε ας κοιτάξουν λίγο καλύτερα.Επειδή εγώ μπορώ να βοηθήσω μόνο για alcatel routers σίγουρα θα βρούν λύση σε αυτην τη σελίδα
Η ψήφος φυσικά πάει στο azureus γιατί είμαι παιδί της java _________________
Ένταξη: 04 Ιαν 2006
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 03, 2006 1:19 pm
Τίτλος:
Paidia gia na po tin alitheia to BTornado theoritai apo ta sxetika grigorotera clients.Tora to Azureus exei alles magkies opos multi-downloading, mporeis na programmatiseis pote na ksekinisoun ta download sou kai alla tetoia pou den tis exei kanena allo, alla kai meionektimata logo Java.To BTornado exei ena meionektima oti an thes na katevaseis kai 2o torrent prepei n'anoikseis kai deutero instance alla prosopika to vrisko para poli kalo kai arkete euxristo. _________________ .:: Gungrave Released By AC ::.
Ένταξη: 12 Ιούν 2006
Δημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 21, 2006 11:17 am
Τίτλος:
Kai ego paidi tis java,alla bit comet asizititi.Einai to kalitero. _________________ God didn't send me to earth to shine.He put me here to show you how it's done...
Kai ego paidi tis java,alla bit comet asizititi.Einai to kalitero.
Το BitComet είναι γραμμένο σε C++ και όχι σε java
To μtorrent είναι σχετικά παρόμοιο με το BitComet που δούλευες πριν Kuso Kenshi με την διαφορά ότι το περιβάλλον του μtorrent είναι ποιο φιλικό γιατί έχει και μία μπάρα να βλέπεις τι στέλνεις και τι πέρνεις και στην 1.6 έχει αναβαθμιστή πολύ! ο BitComet δουλεύει μόνο με στατιστηκά μάλλον και για αυτό όλα τα γράφει με νούμερα!
Ένταξη: 12 Ιούν 2006
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 04, 2006 8:48 pm
Τίτλος:
Amidamaru έγραψε:
Fullmetal έγραψε:
To μtorrent είναι σχετικά παρόμοιο με το BitComet που δούλευες πριν Kuso Kenshi με την διαφορά ότι το περιβάλλον του μtorrent είναι ποιο φιλικό γιατί έχει και μία μπάρα να βλέπεις τι στέλνεις και τι πέρνεις και στην 1.6 έχει αναβαθμιστή πολύ! ο BitComet δουλεύει μόνο με στατιστηκά μάλλον και για αυτό όλα τα γράφει με νούμερα!
Εγώ πάλι είμαι υπέρ του Azureus!
Giafto leo alla.... .Xrisimopoio bitcomet to opoio einai se c++,an kai javas den xrisimopoio azureus. _________________ God didn't send me to earth to shine.He put me here to show you how it's done...
Εγώ πάλι είμαι υπέρ του Azureus!
Giafto leo alla.... .Xrisimopoio bitcomet to opoio einai se c++,an kai javas den xrisimopoio azureus.
Σαν δεν ντρέπεσαι! και που να δείς τι έχει ο 2.5.0.0 σκήζει! αλλά αφού δουλεύει MS Windows ! δεν μπορείς να έχεις Azureus + Java στον Η/Υ γιατί θα ψοφάει συνέχεια και ο βάτραχος και το σύστημα! δεν το είπα πάντως για κακό
Ξέθαψα ένα θέμα για torrent clients επειδή βαριέμαι να ψάξω για άλλο ή να ανοίξω καινούργιο.
Φυσικά ψηφίζω Azureus. Έχω την εντύπωση πως είμαι ο μόνος που χρησιμοποιώ την έκδοση 3.0.0.8. Απευθύνομαι κυρίως σε όσους χρησιμοποιούν εκδόσεις 2.5.Χ.Χ. Δεν γνωρίζετε για τη 3.0.0.Χ ή ξέρετε κάτι που αγνοώ;
Επίσης παρατήρησα πως πολλοί χρησιμοποιείτε παλιές εκδόσεις όπως Bitcomet 0.70. Ακόμη και αν είστε uploaders το να σταματήσετε για 5 λεπτά να αναβαθμίσετε δεν νομίζω να δημιουργείτε μεγάλο πρόβλημα.
Εγω utorrent.Mετα ερχονται το bitcommet και το azureus. _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας