παρακαλω λιγο seed sto Byousoku 5 Senchimetoru _________________ Θα πάρω φόρα να περάσω
το μεγάλο που 'χεις σκάψει γκρεμό
κι αν το ξεχάσεις μια φορά
χίλιες φορές θα σου το πω σ' αγαπώ
εγω θελω καποιος να κανει seed το dragon ball kai επεισοδια 1 -66 αμα γινεται και συγνωμη _________________ Θα πάρω φόρα να περάσω
το μεγάλο που 'χεις σκάψει γκρεμό
κι αν το ξεχάσεις μια φορά
χίλιες φορές θα σου το πω σ' αγαπώ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την soul eater στις Κυρ Φεβ 01, 2015 5:06 pm, 1 φορά
Θα σε παρακαλούσα να κάνεις edit το post σου και να το γράψεις στα ελληνικά γιατί τα greeklish απαγορεύονται σύμφωνα με τους κανόνες του Forum. _________________ ~ Κάντε Αίτηση για Seed
~ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
~ Επισκεφθείτε τον Tracker για τα releases μας
~ See My Anime List
Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα λίγο παραπάνω seed αν γίνετε στο fairy tale 001-127 γιατί πάει με 10 kB/s και λέει 7 βδομάδες ότι θα χρειαστεί. Θα έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο αυτήν την περίοδο και θα ήθελα να το αρχίσω αυτό το anime τώρα και όχι σε 2 μήνες! Σας ευχαριστώ. _________________
Αν έχεις το torrent καιρό, τσέκαρε αν στο uTorrent σου βγάζει κόκκινο εικονίδιο στο torrent. Αν ναι, θα χρειαστεί να το ξανακατεβάσεις από την σελίδα των torrent μας.
Το άνοιξα για seeding, αλλά δεν βλέπω μέσα κάποιον leecher.
Εγώ προσωπικά το έχω στο seedbox μου που δεν έχει σταματήσει καθόλου.
Άρα κάποιο πρόβλημα υπάρχει στο δικό σου μέρος... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
ok I'm on it .. To εχω αναλαβει . εχω βαλει το torrent να seedarei.
p.s. τωρα προσεξα πως το αιτημα σου ειναι απο τον απριλιο ... Μηπως τελικα καταφερες να το κατεβασεις ; Παντως θα το αφησω ανοιχτο να seedarei . _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας