Ρε γμτ, ακόμα και στη μετά θάνατο ζωή κινδυνεύουμε από πνευμονία;;;
Να το δεχτώ αν επιλέξεις να γίνεις πολεμιστής του φωτός ότι μπορεί και να εξαφανιστεί η ίδια σου η ψυχή, αλλά να σου τη φέρει μετα-θανάτιο μικρόβιο;
Κοινώς, το απόφθεγμα από αυτό το κεφάλαιο: "και τα μικρόβια έχουν ψυχή"... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν θα σχολιάσω για το συγκεκριμένο chapter....
δεν θα κράξω....
δεν θα βρίσω... (γιατί θα φάω ban)
Εμένα γιατί μου άρεσε ρε συ;;;
Σουπερ. Ο Ουκιτακες δείχνει τη δύναμή του. Ο Κιορακος τολμάει και σπαει τις αγκυλώσεις της Σοουλ Σοσαηετι και τολμάει ριζοσπαστικά να καλεσει το μεγαλο εχθρο για να βοηθησει...
Οι δυο αυτοί μαθητές του Γιαμαμοτου γινονται κάτι το φοβερα σημαντικό...
Εμένα μου άρεσε να ουμ
Ρε ηταν ωραιο λεμε _________________ After all we are stardust...
Ένταξη: 01 Νοέ 2006
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 21, 2015 5:27 pm
Τίτλος:
Howl έγραψε:
Εμένα μου άρεσε να ουμ
Ρε ηταν ωραιο λεμε
Οκ...κάποιος έχει μπεί με το account του Howl.
Δεν εξηγείται αλλοιώς!
Όχι μόνο πόσταρε, αλλά του άρεσε κιόλας.... _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
Εγώ πάλι απλά περιμένω να το τελειώσει...
Ίσως το πιο over hyped manga ever. Τουλάχιστον έχει ακόμα καλό σχέδιο στους χαρακτήρες, γιατί από σενάριο το 'χει τσακίσει... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 26, 2015 9:51 pm
Τίτλος:
Ναι αυτό δεν ήταν κακό...άρχισε να αποκτά κάποιο ενδιαφέρον.
Υ.Γ. ο Juha Bach έφαγε τρελό trollάρισμα απο Ukitake _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
που ρίχνει μια σφαλιάρα και η άλλη εξφεντονίζεται 3000 μέτρα...Και θα γίνει ο άλλος vizardinger για να μπορεί να τον ακουμπήσει.Στο διάλο με τους op χαρακτήρες.
Και άααντε να δούμε τι διάλο θα γίνει και με τον Soul King.Βασιλιάς της πλάκας...
Μου έχει σπάσει τα νεύρα το bleach...Δε ξέρω αν φαίνεται στο γραπτό μου λόγο :P
Καλά έχω κάνει και το έχω γυρίσει στις εναλακτικές και στο attack on titan...& deadly sins για να μου περάσουν λίγο τα νεύρα.
_________________ Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα.
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 16, 2015 9:58 pm
Τίτλος:
Howl έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω τίποτα!
Είναι μέχρι να πάρεις και σύ τα ίδια ναρκωτικά που παίρνει ο ΚΤ... _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας