Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη

Αίτηση για Seed Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 103, 104, 105 ... 108, 109, 110  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 03 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 28, 2014 12:16 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τριτη φορα που κανω αυτο το αιτημα....Ranting Ranting Δεν γινεται αλλο, εχω βαρεθει να βλεπω το ποσοστο 68,9% !!! Ranting Ranting Ranting Καντε κατι ρε παιδια Sad Δεν φταιτε εσεις το ατιμο αρχειο καποιο προβλημα εχει!!!

Ένταξη: 30 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 29, 2014 6:55 pm
Τίτλος:

Όχι, το αρχείο δεν είναι χαλασμένο. Απλά δυστυχώς εδώ και καιρό δεν υπάρχει κάποιος seeder που να έχει το αρχείο ολόκληρο. Και εγώ δεν το είχα στον σκληρό μου, και από τότε που το έβαλα να κατέβει είμαι στο 68.9%.

Παρακαλώ όποιος έχει κατεβάσει το Kakurenbo, ας κάνει έναν μικρό κόπο να δώσει λίγο seeding για 1-2 μέρες.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 30, 2014 11:22 am
Τίτλος:

τοτε ειμαι πολυ ατυχη . ευχαριστω για την πρoωθηση του μυνηματος. Sad Sad

Edit : Δεν γινεται καποιος να το κατεβάσει και να κανει seed για μια μικρη περιοδο μεχρι να ξεκολήσει απο εκεί και να κατέβει ? Confused

Ένταξη: 16 Μάι 2014

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 20, 2014 10:56 am
Τίτλος:

μηπως μπορει να κανει καποιος seed το soul eater και το darker than black?
ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 20, 2014 6:37 pm
Τίτλος:

jennyM έγραψε:
ευχαριστω

για το darker than black ...ποιο τορρεντ απ'ολα θες? unsure εχει αρκετα .Ισως μπορεσω και για το soul eater αλλα πιο ευκολο ειναι το darker than black.

Ένταξη: 16 Μάι 2014

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 22, 2014 9:55 am
Τίτλος:

giota83 έγραψε:
jennyM έγραψε:
ευχαριστω

για το darker than black ...ποιο τορρεντ απ'ολα θες? unsure εχει αρκετα .Ισως μπορεσω και για το soul eater αλλα πιο ευκολο ειναι το darker than black.

για το darker than black ολα τα επειδοσεια αν μπορειτε, ευχαριστω!
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 22, 2014 11:05 pm
Τίτλος:

jennyM έγραψε:
giota83 έγραψε:

για το darker than black ολα τα επειδοσεια αν μπορειτε, ευχαριστω!

well...τα εχω στη λιστα αλλα για καποιο λογο σταματησε το download/upload..unsure .Αν καποια στιγμη συνεχιστει και ολοκληρωθει θα το αφησω οσο μπορω big smile

edit: δεν ξερω το λογο, αλλα δεν λεει να ξεκινησει το κατεβασμα του darker than black. Eχω ομως στη λιστα το Soul eater ολοκληρωμενο και για seed. θα το αφησω για οσο χρονο θες. στειλε πμ οταν το κατεβασεις. Thumbs UP

Ένταξη: 30 Απρ 2012

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 27, 2014 9:26 pm
Τίτλος:

καποιος να κανει seed τα δυο fairy tail OVA?? ty..
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 09 Μάρ 2009

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 30, 2014 1:27 pm
Τίτλος: fairy tail

γεια σσς παιδιά... ψάχνω τα επεισόδια από 28 μέχρι το τέλος της πρώτης σεζόν. δλδ μέχρι και το 175.
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 04, 2014 9:03 pm
Τίτλος: Re: fairy tail

tolios_827 έγραψε:
γεια σσς παιδιά... ψάχνω τα επεισόδια από 28 μέχρι το τέλος της πρώτης σεζόν. δλδ μέχρι και το 175.

http://www.animeclipse.com/index.php?ind=btitracker&search=&category=30&active=0&tor_page=10

Οσο αφορα τα νεα επεισοδια 176 εως 181 εχουν βγει και τα182 &183 coming soon

Ένταξη: 20 Απρ 2014

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 05, 2014 11:59 pm
Τίτλος:

xHATEBREEDx έγραψε:
nestor έγραψε:
Ρε παιδια αν εγω θελω να seedαρω καποια επεισοδια που εχω ηδη κετεβασμενα πως γινεται?Αν μπορει καποιος να μου δωσει οσο ποιο αναλυτικες οδηγιες για το συγκεκριμενο θεμα ειτε σε pm ειτε σε post εδω.Οι clients που χρησημοποιω ειναι μtorrent(για ελληνικα torrent) και bitlord(κυριως για ξενα).Βοηθηστε με να βοηθησω Wink !

Ειναι πολυ απλο.
Πηγαινεις στον Tracker, κατεβαζεις το torrent, και οταν το ανοιξεις με το μTorrent, διαλεγεις ως προορισμο αποθηκευσης τον φακελο οπου μεσα βρισκεται το ηδη κατεβασμενο anime.

Δηλαδη, πες πως εχεις κατεβασει ολα τα Bleach, και τα εχεις σε εναν φακελο στον σκληρο σου (πχ Ε:\) με το ονομα "[AC] Bleach" και θες να κανεις seed.

Πηγαινεις στον Tracker, εντοπιζεις το torrent, το κατεβαζεις, το ανοιγεις με μtorrent και διαλεγεις να το αποθηκευσεις στον E:\

Θα πρεπει και το filename του φακελου σου αλλα και το filename του directory που σου βγαζει στο μtorrent, να ειναι ιδια.Επισης θα πρεπει και τα filename των ιδιων των επεισοδιων να ειναι ιδια.

Αν ειναι σωστα ολα, πατας αποθηκευση και ετσι θα δεις οτι σε κανει seed. Thumbs UP
εγώ δεν το κατάλαβα κατεβάζεις μία φορά το anime και για να κάνεις seed θα πρέπει να το ξανακατεβάσεις αν ναι αν το ξανακατεβάσεις 5 φορές θα κάνεις 5 seed η είναι μόνο μία φορά και αν τα ξανακατεβάζεις δεν θα μετρά για seed
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 06, 2014 12:27 am
Τίτλος:

Σπύρος Ιωάννο έγραψε:
xHATEBREEDx έγραψε:
nestor έγραψε:
Ρε παιδια αν εγω θελω να seedαρω καποια επεισοδια που εχω ηδη κετεβασμενα πως γινεται?Αν μπορει καποιος να μου δωσει οσο ποιο αναλυτικες οδηγιες για το συγκεκριμενο θεμα ειτε σε pm ειτε σε post εδω.Οι clients που χρησημοποιω ειναι μtorrent(για ελληνικα torrent) και bitlord(κυριως για ξενα).Βοηθηστε με να βοηθησω Wink !

Ειναι πολυ απλο.
Πηγαινεις στον Tracker, κατεβαζεις το torrent, και οταν το ανοιξεις με το μTorrent, διαλεγεις ως προορισμο αποθηκευσης τον φακελο οπου μεσα βρισκεται το ηδη κατεβασμενο anime.

Δηλαδη, πες πως εχεις κατεβασει ολα τα Bleach, και τα εχεις σε εναν φακελο στον σκληρο σου (πχ Ε:\) με το ονομα "[AC] Bleach" και θες να κανεις seed.

Πηγαινεις στον Tracker, εντοπιζεις το torrent, το κατεβαζεις, το ανοιγεις με μtorrent και διαλεγεις να το αποθηκευσεις στον E:\

Θα πρεπει και το filename του φακελου σου αλλα και το filename του directory που σου βγαζει στο μtorrent, να ειναι ιδια.Επισης θα πρεπει και τα filename των ιδιων των επεισοδιων να ειναι ιδια.

Αν ειναι σωστα ολα, πατας αποθηκευση και ετσι θα δεις οτι σε κανει seed. Thumbs UP
εγώ δεν το κατάλαβα κατεβάζεις μία φορά το anime και για να κάνεις seed θα πρέπει να το ξανακατεβάσεις αν ναι αν το ξανακατεβάσεις 5 φορές θα κάνεις 5 seed η είναι μόνο μία φορά και αν τα ξανακατεβάζεις δεν θα μετρά για seed

Aν θελω να κανω seed καποια επεισοδεια που εχω κατεβασει αλλα δεν τα εχω στον tracker πως γινεται? πρεπει να το κατεβάσω ξανα ή μπορω με καποιο τροπο να ανεβασω τα αρχεια στον tracker και να κατευθυνω την διευθυνση που βρισκονται τα αρχεια? unsure Εχω πολλα αρχεια κατεβασμενα απο AC αλλα μετα απο καιρο αφου ολοκληρωθει τροφοδοσια τα σβηνω. υπαρχει τροπος να τα ξανα-ανεβασω χωρις να χρειαστει να τα κατεβασω?

Ένταξη: 02 Ιούν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 06, 2014 1:05 am
Τίτλος:

Yup, κατεβάζεις πάλι από τον tracker το torrent που θέλεις και εκεί που σε ρωτάει το μtorrent που να αποθηκεύσει τα αρχεία επιλέγεις τον φάκελο που τα έχεις ήδη.
Θα κάνει μόνο του ένα check και αν είναι όλα σωστά (πρέπει τα αρχεία που έχεις ήδη στον υπολογιστή σου να έχουν το ίδιο όνομα με τα αρχεία στο torrent), θα ξεκινήσει το seeding. Wink
~ See My Anime List
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 06, 2014 8:43 pm
Τίτλος:

έχω κάνει seed το Devil May Cry αν το κατεβάσετε και εσείς μην το σβήσετε από το torrent για να κάνετε και εσείς τροφοδοσία για λίγες μέρες τουλάχιστον αλλά θα πρέπει να έχετε ανοιχτό το torrent για να γίνει seed big smile Devil May Cry [/img]
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 06, 2014 9:05 pm
Τίτλος:

giota83 έγραψε:

Aν θελω να κανω seed καποια επεισοδεια που εχω κατεβασει αλλα δεν τα εχω στον tracker πως γινεται? πρεπει να το κατεβάσω ξανα ή μπορω με καποιο τροπο να ανεβασω τα αρχεια στον tracker και να κατευθυνω την διευθυνση που βρισκονται τα αρχεια? unsure Εχω πολλα αρχεια κατεβασμενα απο AC αλλα μετα απο καιρο αφου ολοκληρωθει τροφοδοσια τα σβηνω. υπαρχει τροπος να τα ξανα-ανεβασω χωρις να χρειαστει να τα κατεβασω?

ανοίγεις τον φάκελο που έχεις τα επεισόδια που θες να ανεβάσεις πας στο torrent και πατάς δημιουργία νέου torrent είναι δίπλα από το διαγραφή ή θα πας στον φάκελο που από τα επεισόδια που έχεις θα κάνεις για να τα επιλέξεις και θα τα σύρεις στο torrent θα σου σού βγάλει ένα παράθυρο που λέει δημιουργία νέου torrent πάτα ναι και θα γίνει η τροφοδοσία τώρα αν είναι μέσα σε φάκελο τα επεισόδια κάνε έναν νέο φάκελο με το ίδιο όνομα βάλε τα επεισόδια που θέλεις και πέτατο στο torrent για να γίνει seed ελπίζω να σε βοήθησα big smile
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 103, 104, 105 ... 108, 109, 110  Επόμενη
Σελίδα 104 από 110

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας