Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 03 Αύγ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Μάι 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 16 Μάι 2014
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 20, 2014 6:37 pm
Τίτλος:
|
|
|
jennyM έγραψε:
|
μηπως μπορει να κανει καποιος seed το soul eater και το darker than black?
ευχαριστω
|
για το darker than black ...ποιο τορρεντ απ'ολα θες?  εχει αρκετα .Ισως μπορεσω και για το soul eater αλλα πιο ευκολο ειναι το darker than black. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 16 Μάι 2014
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 22, 2014 9:55 am
Τίτλος:
|
|
|
giota83 έγραψε:
|
jennyM έγραψε:
|
μηπως μπορει να κανει καποιος seed το soul eater και το darker than black?
ευχαριστω
|
για το darker than black ...ποιο τορρεντ απ'ολα θες? εχει αρκετα .Ισως μπορεσω και για το soul eater αλλα πιο ευκολο ειναι το darker than black.
|
για το darker than black ολα τα επειδοσεια αν μπορειτε, ευχαριστω!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 22, 2014 11:05 pm
Τίτλος:
|
|
|
jennyM έγραψε:
|
giota83 έγραψε:
|
για το darker than black ...ποιο τορρεντ απ'ολα θες? εχει αρκετα .Ισως μπορεσω και για το soul eater αλλα πιο ευκολο ειναι το darker than black.
|
για το darker than black ολα τα επειδοσεια αν μπορειτε, ευχαριστω!
|
well...τα εχω στη λιστα αλλα για καποιο λογο σταματησε το download/upload..  .Αν καποια στιγμη συνεχιστει και ολοκληρωθει θα το αφησω οσο μπορω
edit: δεν ξερω το λογο, αλλα δεν λεει να ξεκινησει το κατεβασμα του darker than black. Eχω ομως στη λιστα το Soul eater ολοκληρωμενο και για seed. θα το αφησω για οσο χρονο θες. στειλε πμ οταν το κατεβασεις.  _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Απρ 2012
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Μάρ 2009
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 20 Απρ 2014
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 05, 2014 11:59 pm
Τίτλος:
|
|
|
xHATEBREEDx έγραψε:
|
nestor έγραψε:
|
Ρε παιδια αν εγω θελω να seedαρω καποια επεισοδια που εχω ηδη κετεβασμενα πως γινεται?Αν μπορει καποιος να μου δωσει οσο ποιο αναλυτικες οδηγιες για το συγκεκριμενο θεμα ειτε σε pm ειτε σε post εδω.Οι clients που χρησημοποιω ειναι μtorrent(για ελληνικα torrent) και bitlord(κυριως για ξενα).Βοηθηστε με να βοηθησω !
|
Ειναι πολυ απλο.
Πηγαινεις στον Tracker, κατεβαζεις το torrent, και οταν το ανοιξεις με το μTorrent, διαλεγεις ως προορισμο αποθηκευσης τον φακελο οπου μεσα βρισκεται το ηδη κατεβασμενο anime.
Δηλαδη, πες πως εχεις κατεβασει ολα τα Bleach, και τα εχεις σε εναν φακελο στον σκληρο σου (πχ Ε:\) με το ονομα "[AC] Bleach" και θες να κανεις seed.
Πηγαινεις στον Tracker, εντοπιζεις το torrent, το κατεβαζεις, το ανοιγεις με μtorrent και διαλεγεις να το αποθηκευσεις στον E:\
Θα πρεπει και το filename του φακελου σου αλλα και το filename του directory που σου βγαζει στο μtorrent, να ειναι ιδια.Επισης θα πρεπει και τα filename των ιδιων των επεισοδιων να ειναι ιδια.
Αν ειναι σωστα ολα, πατας αποθηκευση και ετσι θα δεις οτι σε κανει seed.
|
εγώ δεν το κατάλαβα κατεβάζεις μία φορά το anime και για να κάνεις seed θα πρέπει να το ξανακατεβάσεις αν ναι αν το ξανακατεβάσεις 5 φορές θα κάνεις 5 seed η είναι μόνο μία φορά και αν τα ξανακατεβάζεις δεν θα μετρά για seed
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 06, 2014 12:27 am
Τίτλος:
|
|
|
Σπύρος Ιωάννο έγραψε:
|
xHATEBREEDx έγραψε:
|
nestor έγραψε:
|
Ρε παιδια αν εγω θελω να seedαρω καποια επεισοδια που εχω ηδη κετεβασμενα πως γινεται?Αν μπορει καποιος να μου δωσει οσο ποιο αναλυτικες οδηγιες για το συγκεκριμενο θεμα ειτε σε pm ειτε σε post εδω.Οι clients που χρησημοποιω ειναι μtorrent(για ελληνικα torrent) και bitlord(κυριως για ξενα).Βοηθηστε με να βοηθησω !
|
Ειναι πολυ απλο.
Πηγαινεις στον Tracker, κατεβαζεις το torrent, και οταν το ανοιξεις με το μTorrent, διαλεγεις ως προορισμο αποθηκευσης τον φακελο οπου μεσα βρισκεται το ηδη κατεβασμενο anime.
Δηλαδη, πες πως εχεις κατεβασει ολα τα Bleach, και τα εχεις σε εναν φακελο στον σκληρο σου (πχ Ε:\) με το ονομα "[AC] Bleach" και θες να κανεις seed.
Πηγαινεις στον Tracker, εντοπιζεις το torrent, το κατεβαζεις, το ανοιγεις με μtorrent και διαλεγεις να το αποθηκευσεις στον E:\
Θα πρεπει και το filename του φακελου σου αλλα και το filename του directory που σου βγαζει στο μtorrent, να ειναι ιδια.Επισης θα πρεπει και τα filename των ιδιων των επεισοδιων να ειναι ιδια.
Αν ειναι σωστα ολα, πατας αποθηκευση και ετσι θα δεις οτι σε κανει seed.
|
εγώ δεν το κατάλαβα κατεβάζεις μία φορά το anime και για να κάνεις seed θα πρέπει να το ξανακατεβάσεις αν ναι αν το ξανακατεβάσεις 5 φορές θα κάνεις 5 seed η είναι μόνο μία φορά και αν τα ξανακατεβάζεις δεν θα μετρά για seed
|
Aν θελω να κανω seed καποια επεισοδεια που εχω κατεβασει αλλα δεν τα εχω στον tracker πως γινεται? πρεπει να το κατεβάσω ξανα ή μπορω με καποιο τροπο να ανεβασω τα αρχεια στον tracker και να κατευθυνω την διευθυνση που βρισκονται τα αρχεια?  Εχω πολλα αρχεια κατεβασμενα απο AC αλλα μετα απο καιρο αφου ολοκληρωθει τροφοδοσια τα σβηνω. υπαρχει τροπος να τα ξανα-ανεβασω χωρις να χρειαστει να τα κατεβασω? _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Ιούν 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 06, 2014 1:05 am
Τίτλος:
|
|
|
Yup, κατεβάζεις πάλι από τον tracker το torrent που θέλεις και εκεί που σε ρωτάει το μtorrent που να αποθηκεύσει τα αρχεία επιλέγεις τον φάκελο που τα έχεις ήδη.
Θα κάνει μόνο του ένα check και αν είναι όλα σωστά (πρέπει τα αρχεία που έχεις ήδη στον υπολογιστή σου να έχουν το ίδιο όνομα με τα αρχεία στο torrent), θα ξεκινήσει το seeding.  _________________ ~ Κάντε Αίτηση για Seed
~ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
~ Επισκεφθείτε τον Tracker για τα releases μας
~ See My Anime List

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 20 Απρ 2014
|
|
Επιστροφή στην κορυφή