View previous topic
::
View next topic
|
Author |
Message |
|
Posted: Sun Oct 14, 2012 2:33 pm
Post subject:
|
|
|
bezdim wrote:
|
paris xxx wrote:
|
Α και μια ερωτηση προς την ANIMECLIPSE . Γινετε να ανεβαζω στο σαητ σας την σειρα???
|
Στον tracker μας υπάρχουν μόνο σειρές που έχουν παραχθεί από την ίδια την ομάδα.
Οπότε σαν απλό μέλος, όχι δε μπορούμε να σε στηρίξουμε.
|
χμμ...θα αρχισω την μεταφραση παντως και θα αρχησω να ψαχνω που μπορω να ανεβασω την σειρα
ευχασριστω bezdim
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2012 9:34 pm
Post subject:
|
|
|
bezdim wrote:
|
FaLLeN_AnGeL wrote:
|
spera ime new face edw! me kalosorizo kai kano to proto mou post edw!
to air gear to eixa petixi kai sto youtube ama 8imame kala! einai arketa kalo!
alla oso gia ta giaoponezika iparxoun metafrastes! i kai online metafrastes www.altavista.com babefish nomizo kai exei polles gloses!
|
Φίλε μου διόρθωσε σε παρακαλώ το ποστ σου με ελληνικούς χαρακτήρες, στην αττική διάλεκτο κατά προτίμηση
|
οχι εγω δεν.... _________________ 
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Wed Mar 13, 2013 10:27 pm
Post subject:
|
|
|
Earendil wrote:
|
Αν είσαι στην αρχη,κράτα μικρό καλάθι για το τέλος.Συγκεκριμένα ενώ στο 1ο αρκ ήταν υπεργ@@το ανιμε, στο 2ο αρκ και μετά το 17 συγκεκριμένα το χάνει σε αρκετά σημεία με αποκορύφωμα τον τελικό αντίπαλο.
|
είδα 25 επεισόδεια και από όσο ξέρω δεν έχει και άλλα
ναι όντως από το 17 και μετά χαλάει...δλδ στο fairyland
το τελείωμα το περίμενα κάπως πιο έντονο κιόλας...δεν θέλω να spolάρω
πάντως αξίζει πολύ κάπιος να το δει
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Wed Mar 13, 2013 10:59 pm
Post subject:
|
|
|
Frost το συγκεκριμμενο ανιμε εχει ηδη βγει στα ελληνικα απο τους sick fansubs. Τα παιδιά εχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και εαν το θες να το δες σου προτεινω να το κατεβασεις απο το site τους.
http://sickfansubs.com/index.php?PHPSESSID=kgdl0n7cpbuc8ohq74agf9j2v3&topic=1037.0
Εμεις να πιασουμε ανιμε που ηδη εχουν βγει στα ελληνικα απο αλλες ομαδες συνηθως δεν το κανουμε οποτε σου προτεινω να το κατεβασεις απο το συγκεκριμενο γκρουπακι εαν το θες σωνει και καλα στα ελληνικα. Για το συγκεκριμενο σιγουρα δεν ειναι να το πιασουμε στα αμεσα σχεδια μας. _________________
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Sun Mar 17, 2013 7:21 pm
Post subject:
|
|
|
TheBigBadWolf wrote:
|
Γεια σας παιδιά! Είμαι νέο μέλος και θέλω καταρχήν να σας συγχαρώ για τη δουλειά που έχετε κάνει! Εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να σας προτείνω τα Gintama. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα μεγάλο άνιμε και ίσως να μην έχετε το χρόνο. Έχω ψάξει και σε άλλα ελληνικά φαν-σαμπς, χωρίς να το βρω κάπου και πιστεύω ότι αξίζει μια προσπάθεια.
|
Καλωσόρισες και ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Σε αυτό που λες εχεις δίκιο είναι από τις καλύτερες παρωδίες σε σούνεν, αλλά το πρόβλημά του είναι ότι τα περισσότερα gag που έχει αναφέρονται σε σκπληροπυρηνικούς άνιμε fan που έχουν δει αρκετές σειρές και τα καταλαβαίνουν. Αυτό είναι ίσως και ο κύριος λόγος που ομάδες δεν έχουν ασχοληθεί μαζί του, και μάλλον ούτε και πρόκειται. Από εκεί και πέρα όλες οι προτάσεις ευπρόσδεκτες. _________________
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Mon Mar 18, 2013 2:55 am
Post subject:
|
|
|
kelborn3 wrote:
|
Καλωσόρισες και ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Σε αυτό που λες εχεις δίκιο είναι από τις καλύτερες παρωδίες σε σούνεν, αλλά το πρόβλημά του είναι ότι τα περισσότερα gag που έχει αναφέρονται σε σκπληροπυρηνικούς άνιμε fan που έχουν δει αρκετές σειρές και τα καταλαβαίνουν. Αυτό είναι ίσως και ο κύριος λόγος που ομάδες δεν έχουν ασχοληθεί μαζί του, και μάλλον ούτε και πρόκειται. Από εκεί και πέρα όλες οι προτάσεις ευπρόσδεκτες.
|
Fair enough. Τι θα λέγατε για το JoJo's Bizarre Adventure (2012);
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Mon Mar 18, 2013 1:25 pm
Post subject:
|
|
|
+1 Στον απο πανω. _________________ Squeeze me macaroni

|
|
Back to top
|
|

|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Tue Mar 19, 2013 4:05 am
Post subject:
|
|
|
Ρίχνω μερικές ιδέες ακόμα...
Monster. Mushishi.
Επίσης, τι παίζει με το Darker than Black; Έχετε σκοπό να βγάλετε άλλα επεισόδια σύντομα; _________________ TheBigBadWolf's Anime List
|
|
Back to top
|
|

|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Thu Apr 11, 2013 8:42 pm