πως κάνουμε κάποιον να μας δώσει πληροφορίες για τις δυνάμεις του που μπορεί να περιέχουν το κλειδί για να τον κερδίσουμε? του ρίχνουμε δόλωμα.
την πάτησε σαν πρωτάρης ο παππούς από το παλιότερο κόλπο στο βιβλίο.
Ένταξη: 01 Νοέ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 26, 2012 5:18 pm
Τίτλος:
To chapter τα σπασε και όντως ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να δούμε αυτή τη μάχη σε animation!!!
Αφού ο παπούς τελείωσε το ζέσταμα (και τον μουστακαλή παρέα), εγώ έχω τις εξής απορίες :
- Οι τυπάδες αυτοί δεν έχουν κάποια πιό εξελιγμένη μορφή? Κάτι σαν το bankai? Αυτός ο φουκαράς δεν πρόλαβε κάν να φτύσει..
- Ο γέρος στην αρχή αποκάλεσε τον μουστακαλή "Juha Bach" αλλά την ώρα που ψόφαγε ο τυπάκος...είπε "I am sorry Juha-Bach sama". Αρα χουδεφακ είναι ο μουστακαλής και χουδεφακ2 είναι ο real?
Υ.Γ. Το έχουμε όλοι πλέον οτι ΔΕΝ ήταν αυτός ο αρχι-κακός... _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
Καλά τους τρόλλαρε ο μουστακαλής όλους. Και εκτός από αυτό, μην ξεχνάτε ότι κατάφερε να βγάλει εκτός μάχης τον Zaraki!! Φανταστείτε πόσο φέτας είναι ο πραγματικός Jura Bach...
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 26, 2012 9:36 pm
Τίτλος:
neo^ έγραψε:
O Ichigo ποτε εκανε master το bankai του??
Δεν είπε οτι το έκανε master. Είπε οτι "πρόσφατα το απέκτησε". Δεδομένου οτι ο γέρος είναι 50934750435304 ετών, τα 2-3 χρόνια που έχει ο πιτσιρικάς bankai, του φαίνονται τίποτα.
Επίσης είπε οτι δεν είναι ακόμα 100%.
Και μία ακόμα απορία :
- ο γέρος έχει bankai south & north. Δηλαδή το bankai του έχει 2 εκδοχές. Μήπως και των άλλων είναι έτσι και απλά δεν τα έχουν τελειοποιήσει ακόμα?
Κάτι σαν τον Ulquiora που είχε resurrection & resurrection second stage...
Tό χω κάψει ή ιδέα μου?
Να δείτε που ο Ichigos μιάς και δεν μπορεί να βγεί απο την σφαίρα-παγίδα, θα βρεί λίγο χρόνο να τα πεί με τον εαυτό του, με τον zangetsu και όλο το παρεάκι....ε και μιας και έγινε επίκαιρο, θα βγεί απο κει μέσα με τελειοποιημένο bankai, south, north και επειδή είναι και πολύ μάω τάο...θα έχει και west-east bankai και hollow 3o στάδιο (Φίλτρο-πρόγραμμα-εξάτμιση-εκκεντροφόρους-τουρμπίνα & intercooler) _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
ο γέρος έχει bankai south & north. Δηλαδή το bankai του έχει 2 εκδοχές. Μήπως και των άλλων είναι έτσι και απλά δεν τα έχουν τελειοποιήσει ακόμα?
Πιστεύω ότι είναι μορφές επιθέσεων, όπως π.χ. το bankai του Byakuya έχει 3 μορφές επιθέσεων Senkei, Gōkei και Shūkei: Hakuteiken ή του Hitsugaya οι Ryūsenka, Sennen Hyōrō και Hyōten Hyakkasō. _________________
"What's truly frightening... is when betrayal is unexpected..."
Να δείτε που ο Ichigos μιάς και δεν μπορεί να βγεί απο την σφαίρα-παγίδα, θα βρεί λίγο χρόνο να τα πεί με τον εαυτό του, με τον zangetsu και όλο το παρεάκι....ε και μιας και έγινε επίκαιρο, θα βγεί απο κει μέσα με τελειοποιημένο bankai, south, north και επειδή είναι και πολύ μάω τάο...θα έχει και west-east bankai και hollow 3o στάδιο (Φίλτρο-πρόγραμμα-εξάτμιση-εκκεντροφόρους-τουρμπίνα & intercooler)
Ο Juha Bach έσπασε στο ξύλο το Zaraki, ο ασπρομάλλης φαινομενικά έγινε ο Juha Bach για να προστατέψει το αφεντικό του. Κάτι σαν τον Aizen και τους shinigami που τους εξαπατούσε... _________________ After all we are stardust...
Δημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 28, 2012 10:00 pm
Τίτλος:
Howl έγραψε:
Ο Juha Bach έσπασε στο ξύλο το Zaraki, ο ασπρομάλλης φαινομενικά έγινε ο Juha Bach για να προστατέψει το αφεντικό του. Κάτι σαν τον Aizen και τους shinigami που τους εξαπατούσε...
Παίζει...και αν όντως παίζει τέτοιο έργο, όπως είπε ο γέρος...δεν του κλέβανε το bankai γιατί δεν ξέρανε τί κάνει. Τώρα μάθανε οπότε ή που μπορούν να το κλέψουν ή...στην τελευταία σελίδα του chapter, του το κλέψανε ΗΔΗ! _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
Για να ζητάει στο τέλος συγγνώμη μάλλον αυτό έγινε,οπότε λογικά δεν τον σκότωσε ακόμα... _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας