Από τα πιο επιβλητικά κομμάτια OST σε anime ever...
_________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Καλό βραδάκι να έχετε ... _________________ Θα ήθελα να ήμουν και εγώ ένας Anime χαρακτήρας – με υπερδυνάμεις σαν του Natsu, αναπτήρας !
Να είχα φλόγες στα μανίκια, ο κρυμμένος μου άσος. – Να ‘παιρναν φωτιά τα pads του mpc πάντα με θράσος ...
_________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
_________________ Θα ήθελα να ήμουν και εγώ ένας Anime χαρακτήρας – με υπερδυνάμεις σαν του Natsu, αναπτήρας !
Να είχα φλόγες στα μανίκια, ο κρυμμένος μου άσος. – Να ‘παιρναν φωτιά τα pads του mpc πάντα με θράσος ...
άνδρας τραγουδάει. ανατομικά ακόμη τουλάχιστον.
και το καλλιτεχνικό του όνομα: Piko
anyone saw what the nihonjin-tachi did there? _________________ My MAL List
Το ξέρω επαναλαμβάνομαι. the f@cks I give
SHIKASHI!
θα συνεχίσω να το βάζω εδώ μέχρι να πωρωθείτε μέχρι το κόκαλο.Εγώ είμαι ήδη στο 7ο repeat και συνεχίζω.
BECAUSE THEY PUT A COOL SUPER SENTAI IN A SPORTS SUPER DERFORMED KAWAI ONNANOKO SCHOOL COMEDY ANIMU SO IT'S A WIN WHILE IT'S A WIN
Aν και η νέα γενιά δεν έχει γνωρίζει από παλιές επιτυχίες ή συντελεστές απλά να ποστάρω ότι ένας γαμάτος αιδός έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 80 χρονών.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας