Πολύ ωραίο επεισόδιο! Επειδή δεν διαβάζω, επίτηδες, το manga, πιστεύω ότι από εδώ και πέρα το FT θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Ένα πράγμα μόνο μ' έχει "ξενερώσει" ας πούμε:
Έμαθα ότι στο manga στις μάχες έχει αίμα, το οποίο δυστυχώς δεν βλέπω στο anime...
Παιδιά, δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε στο επεισόδιο 124 στο χρόνο 18:48 περίπου περνά πολύ γρήγορα τον υπότιτλο και δεν προλαβαίνεις να το διαβάσεις... _________________
Έχετε δίκιο παιδιά, θα βγει v2 μέχρι το απόγευμα. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Όλα καλά, όλα τέλεια...Αλλά μη με χαλάτε στην ταχύτητα τον release...Το FAIRY TAIL Τι filler τι όχι αξίζει να το δεις όλο....Οπότε keep going guyssssssss φοβερό εππππ όπως πάντα!!!!!! _________________ www.animeteach.com
Βγήκε το v2 που σας υποσχεθήκαμε, από βδομάδα το 125 και πιθανότατα και το 126 που βγήκε σήμερα. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ευχαριστούμε πολύ για τα επεισόδια. Μόλις είδα τα δύο τελευταία και μου άρεσαν πάρα πολύ. Κλασικά για τη δουλειά σας και για το χρόνο που αφιερώσατε (τελικά η anime eclipse δουλεύει ακόμα και στις διακοπές ...). Ελπίζουμε να μην το αφήσετε για πολύ καιρό στην άκρη, αγαπάμε και τα filler arc .
Καλό απόγευμα από μένα ...
(Επιστρέφω με post τις επόμενες μέρες, αφού δω τα Hunter X Hunter – και αφού τσεκάρω και τα άλλα Project ) _________________ Θα ήθελα να ήμουν και εγώ ένας Anime χαρακτήρας – με υπερδυνάμεις σαν του Natsu, αναπτήρας !
Να είχα φλόγες στα μανίκια, ο κρυμμένος μου άσος. – Να ‘παιρναν φωτιά τα pads του mpc πάντα με θράσος ...
Φαίνεται ότι με το filler arc ξενέρωσαν και οι raw provider, με αποτέλεσμα να μην έχουμε καν raw για το 125 και μετά.
Αν μέχρι και το σ/κ δεν έχουν βγει από αυτούς που χρησιμοποιούμε κανονικά, θα χρησιμοποιήσουμε άλλο raw.
Σας ενημερώνουμε για να ξέρετε πως, αυτή τη φορά, δε φταίμε εμείς για την καθυστέρηση! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας