Μόλις το δίαβασα το είχα καταλάβει ότι η Lucy θα χάσει από τον τίτλο αλλά όχι και τόσο άδικα... Τι ηλίθιος αυτός που τις ακύρωσε την επίθεση και καλά κανένας δεν το κατάλαβε ότι η raven tail παίζει βρώμικα;
Έχω πολύ απορία να δω που θα καταλήξει όλο αυτό το τουρνούα... _________________
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
Τα νεύρα μου!
Πολύ μου την έσπασε η όλη φάση! Δε γίνεται να τους πλακώσουν στο ξύλο να τελειώνουμε;;;;
Πάντως τα δύο μπαρμπάδια (Makarov και Yajima) τη μυρίστηκαν τη δουλειά, άρα πιθανότατα να βρεθεί τρόπος για να αντιφράσει η Fairy Tail.
Πάντως respekt στον Mashima, το πάει πολύ καλά το θέμα μέχρι στιγμής... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Γιατί πρέπει πάντα να υπάρχει σε μια σειρά κάποιος που θα κάνει π***ιες και θα σπάει τα νεύρα στο άπειρο.Και δυστυχώς στο τέλος η "κατάληξη" αυτών τον χαρακτήρων δεν είναι η επιθυμητή και την περνάνε σχετικά ανώδυνα.Εκεί θα φανεί ο Μάσιμα,αν δεν πέσει στη γνωστή παγίδα.Ας βάλει να τους πλακώσουν στο τέλος ομαδικά και προς θεού όχι με μια ομαδική επίθεση {από έναν} και αυτό ήταν και όχι κανένα σενάριο που να θέλει τους Ραβεν Τειλ να συμφιλιωνωντέ με τη Φερη Τειλ.
Πλας ας κάνει ο Μάσιμα το θαύμα του και ας μην περάσουμε 10 τσαπτερ βλέπωντας ανούσιες μάχες ενώς τουρνουά,ας χωθεί κάποιος {ή κάτι} να το κάνει μπάχαλο και να πάρει άλλη τροπή το θέμα.
Πάντως κρίμα και ήταν από τις λίγες φορές που με πώρωσε ή Λούση,αλλά αν μην τι άλλο ήταν κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο "κάνω μια υπερκήνηση-κερδίζω".
Πως το θέλω να γίνει κάτι και να τα διαλύσει όλα η fairy tail να μην αφήσει τίποτα όρθιο δεν λέγεται... έτσι ένα ομαδικό ντού και να μην μείνει τίποτα! _________________
Και δυστυχώς στο τέλος η "κατάληξη" αυτών τον χαρακτήρων δεν είναι η επιθυμητή και την περνάνε σχετικά ανώδυνα.Εκεί θα φανεί ο Μάσιμα,αν δεν πέσει στη γνωστή παγίδα.
αυτο....δεν τη πληρωνουν ποτε οπως πρεπει....και ειναι σπαστικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...........ας ελπισουμε να μην καταληξουμε να λεμε μια απο τα ιδια...
Το ξέρω ότι πολλοί θα με πείτε ιερόσυλο, αλλά εμένα μου θυμίζει περισσότεορ το στυλ του Dragonball, uber power ups, όλοι στο τέλος γίνονται καλοί κτλ.
Ωστόσο, η funk αίσθηση του Fairy Tail με φτιάχνει περισσότερο. Σαν μια μίξη Dragonball, One Piece και λίγο από Naruto μαζί. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
ξενερώνω , περίμενα με αγωνία αυτό το chapter άλλα με κράτησε αδιάφορο!
Και η βλακία είναι ότι απο την μία μετράω σιγά σιγά τις βδομάδες για τις πανελλήνιες (Μένουν ακόμα 10) και απο την άλλη περιμένω με ανυπομωνυσία το new chapter του fairy tail!Μεγάλο πρόβλημα!
Το contrast Fairy Tail = Losers, Mystogun im gonna ace this shit 4 our pride και η εισοδος στην arena με epic style και μυστηριο έτσι απλά απογείωσαν το Chapter στ τέλος.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας