Εξαιτίας τεχνικών θεμάτων, τα επεισόδια θα βγούνε μεσοβδόμαδα. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Eιδα και τα τελευταια 2 επεισοδια.Το 113 ειχε απο λιγο εως καθολου μαχη Gildrts και Bluenote
το 114 απλα αποδεικνυει ποσο καταπληκτικη και σεξι ειναι η Τιτάνια.Ανυπομονω για το επομενο
Fairy tail! ενα απο τα ωραιότερα ανιμε που έχω δεί ευχαριστούμε ανιμεκλιπσε! περιμενω πως και πως το νεο επεισόδειο _________________ look at this ========|>
Εξαιτίας τεχνικών θεμάτων, τα επεισόδια θα βγούνε μεσοβδόμαδα.
ρε παιδια ειλικρινα εχω παιθανει απο την αγονία .... εχει παει πεμπτη και ακομα να βγουνα τα καινούρια . sorry για την ανυπομονεσια αλλα θελω να δω την bluenote να τρωει ξύλο με Ελληνικούς υπότιτλους ...
Ένταξη: 12 Φεβ 2011
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 23, 2012 7:57 pm
Τίτλος:
FireGiant έγραψε:
ρε παιδια ειλικρινα εχω παιθανει απο την αγονία .... εχει παει πεμπτη και ακομα να βγουνα τα καινούρια . sorry για την ανυπομονεσια αλλα θελω να δω την bluenote να τρωει ξύλο με Ελληνικούς υπότιτλους ...
φιλε πιστευω επρεπε να το βαλεις σε spoiler γιατι υπαρχουν ατομα (οπως εγω πχ)που το βλεπουν μονο απο την animeclipse... _________________
φιλε πιστευω επρεπε να το βαλεις σε spoiler γιατι υπαρχουν ατομα (οπως εγω πχ)που το βλεπουν μονο απο την animeclipse...
Δε νομίζω πως έχει καμία σημασία,αφού έτσι κι αλλιώς ξέρουμε το αποτέλεσμα της μάχης και οποιασδήποτε μάχης στο FT.Όταν είσαι προταγωνιστής πάντα νικάς... _________________ Το avatar μου τα λεει ολα....
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας