προσωπικα απο εδω το διαβασα....αν υπαρχει καποια αλλη μεταφραση,καλυτερη να στειλετε λινκ....Ενταξει το συγκεκριμενο chapter,καθαρα για τους sasuke fans εγινε...Αντε ας τον χαρουν τωρα τον problematic teen,μεχρι να βρεθει με τον Ιταchi και να τον συνεφερει _________________
Αν και φαν του ξανθομπάμπουρα, είμαι περισσότερο φαν του Ιτάτσι, οπότε γούσταρα πολύ άσχημα!
Πάντως αυτό δεν το περίμενα, να δω δηλαδή ξανά μάχη Σάσουκε με Ιτάτσι, ελπίζω να μην είναι μια από τα ίδια... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Τι να βρήκε άραγε ο Suigetsu??
Με τον Zetsu από ότι κατάλαβα τελειώσαμε μια και καλή πάντως...
Φαντάζομαι στο επόμενο λογικά θα δείξει Itachi... _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
...κάτι τελειωμένοι χαρακτήρες ανακάλυψαν ...κάτι τόσο γ@μ@το από ...κάτι ξεχασμένα εργαστήρια του θεού Orochimaru. Πόσο FAIL είναι αυτό? Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να πεθάνει ο Orochimaru τόσο νωρίς.
Εγω παλι πιστευω οτι στην μαχη Itachi - Kabuto, θα συμβει οτι συνεβει και στην μαχη με τον Sasuke. Σε καποια φαση θα μεινει με low chakra και θα παρει τον ελεγχο ο Orochi και da-da, the reborn reloaded. Το να ξαναδουμε Orochimaru θα ειναι κατι το νορμαλ σε συγκριση με εμφανισεις του επιπεδου Madara και Itachi.
Βεβαια, ετσι οπως το παει, πιο πιθανο ειναι να δουμε Kabuto - Sasuke. _________________
...κάτι τελειωμένοι χαρακτήρες ανακάλυψαν ...κάτι τόσο γ@μ@το από ...κάτι ξεχασμένα εργαστήρια του θεού Orochimaru. Πόσο FAIL είναι αυτό? Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να πεθάνει ο Orochimaru τόσο νωρίς.
Δεν ειναι κακο...Δεν ειναι κακο...Αυτο δεν ηταν ο μισος zetsu??Ο αλλος μισος τι εγινε???
Οσο για Itachi-Sasuke,ναι θελω να το ξανα δω!!!Γιατι την πρωτη φορα ο Itachi αφησε τον Sasuke να νικησει!!
Προσωπικα δεν νομιζω να δω μαχη μεταξυ τους παρα μονο ομιλια αν συναντηθουν...Πλεον απο οσα εχουν γινει ο σασουκε τον εχει θεο τον αδερφο του ποιος ο λογος!
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας