to 81 enw dixnei pws exei seeds den katebenei edw kai 2 meres ti paizei??? _________________ rouj-back thunter/dwste ta anime tzama gia nadiadwthoun egw afto kanw!!!
the last is 82!!!!|<εχω την εντυπωση οτι κανει κοιλια η σειρα!!
Το 82 παίχτηκε σήμερα στην Ιαπωνία. Το 81 βγήκε από εμάς την Τετάρτη το βράδυ, δηλαδή πριν από 2,5 μέρες.
Όσο για την κοιλιά που αναφέρεσαι, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Έρχεται ένα από τα πιο epic arc του Fairy Tail...
rouj έγραψε:
to 81 enw dixnei pws exei seeds den katebenei edw kai 2 meres ti paizei???
1) Θα σε παρακαλούσα να γράψεις το ποστ σου στα ελληνικά μιας και τα greeklish απαγορεύονται.
2) Σχετικά με την ερώτησή σου, αν διαβάσεις λίγα ποστ πιο πάνω, θα βρεις την απάντηση. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
the last is 82!!!!|<εχω την εντυπωση οτι κανει κοιλια η σειρα!!
Το 82 παίχτηκε σήμερα στην Ιαπωνία. Το 81 βγήκε από εμάς την Τετάρτη το βράδυ, δηλαδή πριν από 2,5 μέρες.
Όσο για την κοιλιά που αναφέρεσαι, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Έρχεται ένα από τα πιο epic arc του Fairy Tail...
rouj έγραψε:
to 81 enw dixnei pws exei seeds den katebenei edw kai 2 meres ti paizei???
1) Θα σε παρακαλούσα να γράψεις το ποστ σου στα ελληνικά μιας και τα greeklish απαγορεύονται.
2) Σχετικά με την ερώτησή σου, αν διαβάσεις λίγα ποστ πιο πάνω, θα βρεις την απάντηση.
δεν εννοω για την υποθεση!! απλα εχω την εντυπωση οτι το στιλ της πλακας που εχει απο την αρχη οτι εν μερη το παρακανουν!!!με σαχλα πραγματα για μενα παντα!μπορει απλα να ειναι απλα η ιδεα μου!!!
Μπά προσωπικά δεν πιστεύω κάτι τέτοιο!Ίσα ίσα που για μένα αυτά τα αστεία{σε σοβαρές ειδικά καταστάσεις} είναι που δίνουν έναν χαρακτήρα στα ανιμε και τα καθιστά ξεχωριστά!{αυτό και χιλιάδες άλλοι λόγοι} Και αυτό ισχύει κάργα και για το Fairy tail!!!
Παιδιά έχει βγει το πρώτο ΟνΑ του FAIRY TAIL!!!!!! το έχω κατεβάσει και είδα λίγες σκινές και είναι γενικά κομικό αλλα εβαλαν πολλα κοριτσακια όπως βγήκαν απο την κοιλιά της μαμάς τους!
Παιδιά έχει βγει το πρώτο ΟνΑ του FAIRY TAIL!!!!!! το έχω κατεβάσει και είδα λίγες σκινές και είναι γενικά κομικό αλλα εβαλαν πολλα κοριτσακια όπως βγήκαν απο την κοιλιά της μαμάς τους!
Θελουμε ova ντουβ ντουβ ντουβ τυουβ ντουβ θελουμε Ova ντουβ ντουβ ντουβ τυουβ ντουβ _________________
Παιδια λογω μαθηματων ειχα μεινει πισω στο fairy tail συγκεκριμενα στο επεισοδιο 50.Το επιασα εδω και κατι μερες και ειμαι στο 70.Συγχαρητηρια για την οπως παντα καταπληκτικη δουλεια σας.Απο οσα εχω δει μεχρι τωρα αγαπημενο μου arc παραμενει αυτο με τον Lexus.
Μπράβο για το release της Ova, και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά για το κόπο και τον χρόνο μέχρι το release!
Άσχετο αλλά γιατί λέμε {η} Ova και όχι {το} Ova?
Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Άλλωστε είναι αρκτικόλεξο, δηλαδή OVA και όχι Ova.
OVA = Original Video Animation _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Συγχαρητήρια για το release και από μένα. Λίγο που είδα (λόγω εξεταστικής), έχετε κάνει καταπληκτική δουλειά.
Πολύ ωραία τα karaoke, απλά και ταιριαστά. Εύγε tolias63. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας