Σε ευχαριστώ Xirogan!!!Πίστεψε με βοήθησες πολύ! Το μάνγκα το ξεκίνησα από το Έντολας αρκ, οπότε δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα! Και πάλι ευχαριστώ!!!
Πρέπει να διορθώθηκε τώρα.
Δυστυχώς ο tracker μας έχει πάλι πρόβλημα, οπότε θα εξυπηρετηθείτε προσωρινά μέσω dht... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
το 80 με το 81 σε 4 μερούλες! ελπίζω να πάει καλά κ όλο το καλοκαίρι και να μπορούμε να βλέπουμε Fairy Tail εκτος άμα μας την σκασετε για καμιά παραλία :P καλό καλοκαίρι παιδιά _________________
εμενα παλι μου λεει unregister torrent ... κατι επαθε ο τρακερ ... τον ειχατε για πολυ καιρο σε bankai mode μαλλον και κουραστηκε : P . ριξτε ενα τσεκαρισμα... _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
πλεον δουλευει κανονικα...εγω το κατεβαζω...ενα ερωτημα ομως γραφεται οτι ειναι το τελευταιο επεισοδιο το 81 αληθευει...???
Τώρα που κατέβασα το αρχείο μου έλεγε στο server status : offline. Και στο utorrnet είναι κοκκινο... Καλά θα περιμένω όπως και να έχει γιατί θα φύγω για δουλειά...
Δεν το έχω δει, ούτε έχω διαβάσει το Manga αλλά δεν νομίζω να τελειώνει...
Edit: Ο tracker είναι πάνω άλλα το torrent είναι ακόμα κόκκινο.. ενεργοποίησα και το DHT αλλά τίποτα. Επίσης αν δοκιμάσω να κατεβάσω το torrent ξανά μου λέει ότι μου έλεγε και χτες. Ότι δεν υπάρχει το αρχείο κλπ κλπ. _________________
Παιδιά κι εγώ έχω το ίδιο θέμα με τους παραπάνω.
Μου λέει ότι είναι άγνωστο torrent και με πάει στον tracker όπου δεν υπάρχει τίποτα από fairytail.
Τα υπόλοιπα που seedάρο δουλεύουν κανονικά. Ο tracker.animeclipse.com δουλεύει ενώ το bt.animeclipse.com δείχνει ότι δεν έχει torrents _________________ Opinion is like an ashole.
Everyone have one and it stinks.
Όπως θα έχετε παρατηρήσει και οι ίδιοι από το σχετικό πεδίο, ο tracker αντιμετωπίζει προβλήματα.
Όπως είπα και πιο πάνω, μέχρι να λυθούν, μπορείτε να κατεβάσετε το torrent και να ανοίξετε το DHT.
Επειδή κάνω seed και εγώ, βλέπω ότι το έχουν πάρει τουλάχιστον 60 άτομα από το DHT. Απλά θέλει λίγο υπομονή μέχρι να βρεθούν οι seeders.
Επειδή ο tracker είναι εξωτερικός και δεν είναι στο χέρι μας το πότε θα λυθούν τα προβλήματα, κάντε ένα κουράγιο, αλλιώς υπομονή μαζί μας... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας