Yes, we know... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
**Πιαδια εχω σκασει στα γελια με αυτο το anime ...πολυ ωραιο ειναι ειδικα οι ιαπωνες που κανουν την μεταγλωτιση τι πορωμενοι ειναι ..η φωνη τους φανταστικη..looking forward for the next episode** _________________ I am not always right , but i am never wrong.
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 06, 2011 9:18 am
Τίτλος: Re: no greek subtitles?
Nick7LF έγραψε:
merlin1979 έγραψε:
den ksero an ime mono ego h to 720p release ala to episodio 69 ektos apo ta opening credits dem exo lathp;u ypotitlus!!!! pos sas ksefige afto?
Edit by Nick7LF: Παρακαλώ να γίνει edit το post και να γραφτεί στα ελληνικά, καθώς τα greeklish απαγορεύονται σύμφωνα με τους κανονισμούς.
δηλ σε πιραξαν τα γρικλις κε οχι οτι κανατε καπια παπαρια με τους ass υποτιτλθσ κε δεν βορθμε να τθσ δουμε μεσο Kplayer?
Τα greeklish δε με πείραξαν. Όλοι οι νέοι, κάνουν αυτό το λάθος. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος. Εξάλλου, πού είδες να πειράχτηκα; Ένα απλό πράγμα σου είπα. Μάλλον εσύ πειράχτηκες, και μάλιστα χωρίς λόγο.
Αυτό που με πείραξε είναι ο τρόπος σου. Μάθε να εκτιμάς κάτι που σου δίνουν οι άλλοι χωρίς κανένα απολύτως κέρδος (εκτός από τα ευχαριστώ που ακούμε). Η αχαριστία είναι κακό πράγμα.
Αλλά και πέρα από αυτό, πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι το λάθος το έχουμε κάνει εμείς; Δε σου πέρασε έστω και για λίγο από το μυαλό η πιθανότητα να το έχεις κάνει εσύ;
και εγώ πρόβλημα με τους υπότιτλους είχα με το KMplayer δη τους έβλεπα καν αλλα το έχω ξαναπάθει αυτό με το KMplayer από επεισόδια τις "animeclipse" και απλά έβαλα το classic player που προτείνεται από την "animeclipse" και όλα λύθηκαν (Y.Σ) ωραίοι κόκκινη υπότιτλοι μάλλον επειδή αλλάξατε γραμματοσειρά και βάλατε καινούριο χρώμα δη δουλεύουν οι υπότιτλοι στο KMplayer
(Y.Σ) ωραίοι κόκκινη υπότιτλοι μάλλον επειδή αλλάξατε γραμματοσειρά και βάλατε καινούριο χρώμα δη δουλεύουν οι υπότιτλοι στο KMplayer big smile
Ούτε χρώμα αλλάξαμε, ούτε γραμματοσειρά. Είναι το ίδιο style από το 1ο επεισόδιο. Τώρα καταλαβαίνετε τι χάνατε τόσο καιρό με τον KMPlayer. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Όπως καλά το κατάλαβες, arc είναι μια επιμέρους ιστορία σε κάποιο anime, η οποία συνήθως κρατάει αρκετά επεισόδια.
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Πάρα πολύ ωραία τα καινούρια karaoke. (Ειδικά το op) _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Δεν ξέρω για τα καραόκε, αλλά το καινούριο OP έχει πολύ καλύτερο τραγούδι από το προηγούμενο.
Τα ED όλα πάνω κάτω το ίδιο μου φαίνονται.. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας